Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΡΑΝ ΤΟ Π@ΥΛΟ... Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟ GAY PRIDE ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ....!!!

Oι αρχές της Μόσχας αρνήθηκαν την πραγματοποίηση της Gay Pride στην ρωσική πρωτεύουσα που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Μαίου.Την αν...


Oι αρχές της Μόσχας αρνήθηκαν την πραγματοποίηση της Gay Pride στην ρωσική πρωτεύουσα που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Μαίου.Την ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του Δημάρχου στη Μόσχα.

Την Τετάρτη ο Vasily Oleynik υποδιευθυντής του Τομέα του Δήμου για την δημοτική ασφάλεια και την μάχη εναντίον της διαφθοράς δήλωσε στο Interfax ότι ” το αίτημα εξετάστηκε.Δεν εξουσιοδοτήσαμε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης”.

” Ο λόγος είναι ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι έφηβοι μπορούν να γίνουν άθελά τους μάρτυρες όλων αυτών που θα γίνουν ” διευκρίνισε.Οι δράσεις των συμμετεχόντων θα μπορούσαν να θίξουν ” το θρησκευτικό συναίσθημα ,την ηθική και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» τόνισε.

Την υποβολή του αιτήματος για την πραγματοποίηση της ετήσιας Gay Pride υπέβαλε στο γραφείο της Δημοτικής Αρχής ο ιδρυτής της διοργάνωσης στη Μόσχα Nikolay Alexeyev .

Στο ίδιο πνεύμα κινούμενες οι αρχές απέρριψαν στις 15.05.14 το αίτημα των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων να πραγματοποιήσουν πορεία στα πεζοδρόμια της λεωφόρου Tverskoy στις 27 Μαίου.Την πορεία,παρέλαση ήθελαν να την ονομάσουν Conchita Wurst προς τιμή του τραβεστί Thomas Neuwirt της γενειοφόρου γυναίκας από την Αυστρία με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Conchita Wurst που ήταν ο νικητής της Eurovision.

Ο μητροπολίτης του Μινσκ σχολιάζοντας τη νίκη του Αυστριακού εκπροσώπου στον φετεινό διαγωνισμό της Eurovision δήλωσε ότι πρόκειται για μια ακόμη φάση στην αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.