Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ… ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ MAΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ…

Τώρα πλάκα μας κάνουν; Εδώ ο κόσμος δεν έχει ούτε για κόκκινο αυγό και αυτοί λες και ζουν ακόμη στο χθες άρχισαν να πετούν, ΞΑΝΑ, εκα...


Τώρα πλάκα μας κάνουν; Εδώ ο κόσμος δεν έχει ούτε για κόκκινο αυγό και αυτοί λες και ζουν ακόμη στο χθες άρχισαν να πετούν, ΞΑΝΑ, εκατομμύρια ευρώ. Ούτε λίγο ούτε πολύ  11 εκ. ευρώ,  αντί να πάνε στους άνεργους και στους φτωχούς που σταυρώνονται καθημερινά πάνε στα Ταμεία των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Αυτό έγινε γνωστό με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γνωστοποιήθηκε ότι μετα το τέλος της συνάντησης που είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, θα χορηγηθεί από την Πολιτεία έκτακτη επιχορήγηση ύψους 11 εκατ. ευρώ για την στήριξη του ελληνικού αθλητισμού.Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση υπογράφηκε και επίσημα το μεσημέρι από τον Υφυπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Από τα 11 εκατομμύρια, τα 9 θα πάνε στα ταμεία των Αθλητικών Ομοσπονδιών και των αθλητικών σωματείων, (στις τσέπες δηλαδή, για να δωθούν 50-100 στους ψηφοφόρους) το ένα θα διατεθεί για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, (τώρα χάλασαν αυτά, χθες ήταν σε άριστη κατάσταση) και ακόμα ένα εκατομμύριο θα χρησιμοποιηθεί για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε Εθνικά Αθλητικά Κέντρα (ΕΑΚ) της χώρας. Κοίτα ρε παιδί μου, κι αυτά τώρα χάλασαν!

Εντάξει το καταλάβαμε ότι είστε εντελώς απελπισμένοι και μοιράζεται φράγκα (απ’αυτά που δεν έχουμε) αριστέρα δεξιά μπας και τσιμπήσετε κανα ψηφαλάκι. Τζάμπα κουράζεστε και ξεπαραδιάζεστε. Κι αυτοί θα σας μαυρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.