Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

48ΧΡΟΝΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ- ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ 80ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ...!!!

Λίγο έλειψε να στείλει στον τάφο τον ίδιο του τον πατέρα ένας 48χρονος κτηματίας όταν διαπληκτίστηκαν λόγω των διαφορών που έχουν για οι...


Λίγο έλειψε να στείλει στον τάφο τον ίδιο του τον πατέρα ένας 48χρονος κτηματίας όταν διαπληκτίστηκαν λόγω των διαφορών που έχουν για οικογενειακούς λόγους και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εν ψυχρώ εναντίον του με ένα κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά!

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο αγρόκτημα της οικογένειας σε χωριό της Άρτας όταν, κατά τη διάρκεια του καυγά, ο 48χρονος σήκωσε την καραμπίνα που κρατούσε και πυροβόλησε στα πόδια τον 80χρονο πατέρα του που σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος! Άλλα συγγενικά τους πρόσωπα μετέφεραν τον ηλικιωμένο τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τον θερμόαιμο κτηματία τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματικές βλάβες, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.