Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ... ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!!

ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ... Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ... ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...


ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ... Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ... ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ...

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και κατά συνέπεια την ανεξαρτητοποίησή του, ανακοίνωσε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο βουλευτής Λάρισας της ΧΑ, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Στην επιστολή αναφέρει ότι διαχωρίζει τη θέση του από το κόμμα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η πράξη του έχει να κάνει με τις διώξεις που ασκούνται σε βάρος των βουλευτών του κόμματος καθώς σε συνομιλίες του πριν από λίγες ημέρες με κοινοβουλευτικούς συντάκτες σημείωνε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με τη δράση και τις πράξεις για τις οποιές κατηγορούνται τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ της ΧΑ.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής στην επιστολή του αναφέρει: «μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση την οποία εγώ αγνοούσα, δεν μπορώ να είμαι μέλος της ΚΟ της Χρυσής Αυγής καθώς τα κίνητρά μου ήταν και παραμένουν πατριωτικά».

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ"... ΑΚΟΥΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΥΓΑ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ: «ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΙΟΥΔΑΣ»...!!!

9 σχόλια

  1. Παντού υπάρχει και ένας Πήλιος Γούσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήθελε πραγματικά να διαχωρίσει την θέση του από την "εγκληματική δράση" (από ότι φαίνεται υιοθετεί την άποψη του συστήματος...) έπρεπε να παραιτηθεί από βουλευτής.

    Τώρα δείχνει ότι απλά και μόνο θέλει την καρέκλα και ποιος ξέρει τι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ise prodotis . na paretithis re skouliki pires tin edra ke efiges giati pou tha bris pali 13 xiliarika to mina re pinala . mpikes ke esi sti lista ,xaxaxa ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Iούδας είχε το θάρρος και κρεμάστηκε. ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από τα τσουβάλια με τ αλέυρια στα ,....τσουβάλια με τα ευρώ της προδοσίας που ΜΙΖΩΘΗΚΕ για να επιβιώσει...το ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΥΡΑ που από καιρό ήθελε κούρεμα με την ψιλή....Να χαρείς σκουλήκι το χρήμα όπως θα χαρούμε κι εμείς οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ την εκδίκηση όταν έρθει η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ σου τσουβαλάτα χωρίς σάλιο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΥΡΑ ΟΙ Α Ε Τ Ο Ι ΤΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ..ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΕΙΑΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΖΩΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΥΡΑ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KATI SAΝ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΩΝΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. iellada einai mia hora opou ehi anadixi se pangosmia emvelia iroes dihos kamia anfisvitisi diehnos alla kai exeretikous prodotes stin pangosmia istoria apo ton polemo ton thermopil on stin alosi tis konstantinoupoleos simera ehoume kathimerina politika paradigmata taopia den einai ou kaioliga mitakinounte san planodioi gifti apokomma se komma dihos kamia ideologia kai me proshima monon to hrima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ!

    Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,
    ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟ!

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ,
    ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.