Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ "ΣΕΞΟΓΗΙΝΗΣ" ΞΑΝΘΙΑΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ...

Αντιδράσεις, που παραπέμπουν σε περασμένους αιώνες, είχαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Καΐρου, όταν εντόπισαν μια ξανθιά κοπέλα να ...


Αντιδράσεις, που παραπέμπουν σε περασμένους αιώνες, είχαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Καΐρου, όταν εντόπισαν μια ξανθιά κοπέλα να περπατά στους χώρους του ιδρύματος.

Αμέσως έσπευσαν δίπλα της οι φύλακες για να την προστατεύσουν και να την φυγαδεύσουν.

Πέρα από την αντίδραση του όχλου, εξοργιστική είναι και η απάντηση του κοσμήτορα Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καΐρου, Gaber Nasser, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το κορίτσι μπήκε στο πανεπιστήμιο φορώντας ένα abaya [έναν χαλαρό μανδύα] και στη συνέχεια εμφανίστηκε με αυτά τα ρούχα και προκάλεσε - αλλά αυτό δεν δικαιολογεί καθόλου το περιστατικό».

2 σχόλια

  1. Κτηνα όπως λαλουμε και τση Κύπρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τον < πολιτισμό > θέλουμε και στη χώρα μας. Ορισμένες κουλτούρες δεν αναμειγνύονται γι αυτό καλό είναι να αποθαρρύνεται η μετανάστευση τέτοιων στοιχείων σε χώρες με εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Οι κουλτουριαριδες του πολυπολιτισμικου ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΗΜΑΡ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ κλπ ας πάνε να ζήσουν εκεί στις χώρες τους βοηθοντας τους όπως νομίζουν αλλά όχι στην Ελλάδα.. < Μπραβο > στο YouTube για τη λογοκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.