Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ... ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΤΟΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ...!!!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ισοβίτης άρχισε να φωνάζει «Δε μου δίνεται άδεια και δε με αποφυλακίζετε» και εν συνεχεία έβαλε έν...


Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ισοβίτης άρχισε να φωνάζει «Δε μου δίνεται άδεια και δε με αποφυλακίζετε» και εν συνεχεία έβαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και έκοψε την καρωτίδα του σωφρονιστικού υπαλλήλου τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατάδικος είχε υποβάλει αίτημα για χορήγηση αδείας, η οποία δεν του χορηγήθηκε και θεώρησε υπεύθυνο τον άτυχο υπαρχιφύλακα.

O υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Άμφισσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Τ.  ήταν πατέρας δύο παιδιών και καταγόταν από το Αγρίνιο.

Το τελευταίο διάστημα στις φυλακές έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας με βάση πληροφορίες για πιθανή αναταραχή λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης που έχει σχέση με την σύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκκό.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έξω από τις φυλακές του Μαλανδρίνου υπάρχει ισχυρή διμοιρία ΜΑΤ. zougla.gr

1 σχόλιο

  1. o dikhgoros tou kshrou Ragkoushs estelne kateu8hntireies eksegertikes prokurhkseis stis fulakes apo to fax tou,gia na kseshkwnei tous fulakismenous,meta tin dolofonia tou fulaka apo enan kratoumeno stis fulakes malandrinou 8a DIKASTOUN OLOI OI DIKHGOROI TIS ELLADOS WS EGLHMATIKH ORGANWSH OPWS EGEINE METHN XRUSH AUGH META TIN DOLOFONIA TOU FUSSA?
    G Amelethtos Buzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.