Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!

Συγκεκριμένα, ο Δ. Κουκούτσης επισήμανε ότι το παρόν νομοσχέδιο είναι το πιο ενδοτικό, απαράδεκτο και παράλογο για τη μετανάστευση που ...


Συγκεκριμένα, ο Δ. Κουκούτσης επισήμανε ότι το παρόν νομοσχέδιο είναι το πιο ενδοτικό, απαράδεκτο και παράλογο για τη μετανάστευση που έχει ποτέ εισαχθεί προς ψήφιση. Και αυτό δεν είναι περίεργο. Η Συγκυβέρνηση – εξάμβλωμα, της οποίας οι δύο συνιστώσες είναι συνυπεύθυνες για την κατάσταση που βιώνει η χώρα και στο μεταναστευτικό, δεν μπορούσε να φέρει παρά μόνο ένα τέτοιο νομοσχέδιο που θα ξεπλένει τις αμαρτίες τους, ένα νομοσχέδιο που θα είναι καλό για όλους τους αλλοδαπούς και όλους τους λαθρομετανάστες, αλλά χείριστο για τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες της.

Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τη νομοθετική αντιμετώπιση του προβλήματος των αλλοδαπών με τη θέσπιση αυστηρών διατάξεων τόσο για τους παράνομα εισελθόντες όσο και για την οικογενειακή συνένωση, όπως και καμία δέσμευση για την υιοθέτηση αυστηρών αποτρεπτικών μέσων για την είσοδο νέων λαθρομεταναστών.


Εν συνεχεία στην δευτερολογία του, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι αυτό που αποζητά ο Έλληνας είναι ζει πρώτα ο ίδιος με αξιοπρέπεια. Δεν μπορούμε, λοιπόν, να μιλάμε για την αξιοπρέπεια των λαθρομεταναστών όταν αυτή των Ελλήνων έχει χαθεί. Επισήμανε, επίσης, το γεγονός ότι όλοι οι αλλοδαποί που βρίσκονται στην Ελλάδα έχουν εισέλθει λαθραία στην χώρα και νομιμοποιούνται παράνομα. Οι άδειες παραμονής τους ανανεώνονται χωρίς να έχουν τα απαραίτητα χαρτιά και χωρίς να έχουν ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία.
Με  λίγα λόγια, η συγκυβέρνηση κάνει τα πάντα για να νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες, προωθώντας την πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας. 

Δευτερολογία Συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.