Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ 34ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ...!!!

Ο  Τούρκος  Χουσεΐν Τ. κάτοικος Ικονίου  σκότωσε με  όπλο  μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιού της την 34χρονη Γιαντιγκάρ Τ.  μητέρα  5...


Ο Τούρκος Χουσεΐν Τ. κάτοικος Ικονίου  σκότωσε με όπλο μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιού της την 34χρονη Γιαντιγκάρ Τ. μητέρα 5 παιδιών την οποία είχε απαγάγει πριν από 10 μέρες, και η οποία είχε πάει στις φυλακές να επισκεφτεί τον άντρα της! Η Γιαντιγκάρ Τ. μετά από το περιστατικό με την απαγωγή της είχε πάει στην αστυνομία και είχε ζητήσει προστασία.
Το περιστατικό συνέβη σήμερα γύρω 11:00 μπροστά στις φυλακές τύπου Ε στην πόλη Καράται. Ο Χουσεΐν Τ. απήγαγε την μητέρα πέντε παιδιών Γιαντιγκάρ Τ. που κατοικούσε στην ίδια οδό με αυτόν και ο άντρας της είναι στην φυλακή. Η Γιαντιγκάρ Τ. που διασώθηκε από τα χέρια του Χουσεΐν Τ. είχε πάει, υπέβαλλε μήνυση και έβγαλε και δικαστική απόφαση προστασίας της. Η γυναίκα σήμερα μαζί με τον γιό της τον 11χρονο Φ.Ν. πήγε και να επισκεφτεί τον ευρισκόμενο στην φυλακή σύζυγο της τον Μ.Τ.
Όταν αυτή έφτανε στην φυλακή, ο Χουσεΐν Τ. της έκοψε το δρόμο και μπροστά στα μάτια του παιδιού της την πυροβόλησε. Η Γιαντιγκάρ Τ. αν και τραυματισμένη προσπάθησε να διαφύγει, ενώ ο Χουσεΐν Τ. συνέχισε να την πυροβολεί. Η γυναίκα αιμόφυρτη κατέρρευσε με 5 σφαίρες στο σώμα της, ενώ ο Χουσεΐν Τ. ανέβηκε στο αυτοκίνητο του και έφυγε.
Η Γιαντιγκάρ Τ. βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεβλανά όπου και πέθανε.
Ο Φ. Ν. που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό και δεν έφυγε από κοντά της δακρυσμένος απευθύνονταν σε αστυνομικούς λέγοντας ¨Η μάνα μου πεθαίνει , τι θα πως στον πατέρα μου ; Βοηθήστε ! Να μην πεθάνει η μητέρα μου. Μάνα μου, ψυχή μου μάνα μου. Σας παρακαλώ σώστε την μάνα μου¨. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν το παιδί.
Σύμφωνα με τα tourkikanea στην πρώτη του κατάθεση όταν συνελήφθη ο Χουσεΐν Τ. δήλωσε : ¨Σκότωσα για τον έρωτα μου¨. makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.