Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΞΑΝΘΗ...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρωί, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστ...


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρωί, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Ξάνθης στα Νεστοχώρια της ορεινής περιοχής του νομού, Δαφνώνα, Νεοχώρι, Καρυόφυτο, Κομνηνά και Σταυρούπολη, κατά την οποία μοιράστηκαν πάμπολλες εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό. 

Άλλη μια εξαιρετικά επιτυχημένη ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Ξάνθης πραγματοποιήθηκε σε χωριά του νομού μας, κατά την οποία οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με έκδηλο ενθουσιασμό από τους κατοίκους της περιοχής. 




Καθ' όλη την διάρκεια της ενημερωτικής εξόρμησης μοιράστηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς και ενημερωτικό υλικό αναφορικά με την άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον μας από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας της συνκυβέρνησης. Πάρα πολλά ήταν τα παράπονα για την οικτρή κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει οι ξενόδουλοι κυβερνώντες την χώρα μας.


Ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, έκανε σε όλους κατανοητό ότι η μόνη ελπίδα για να σωθεί η πατρίδα μας, για μία ελεύθερη Ελλάδα και μία καθαρή Θράκη είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Με την δέσμευση να εντατικοποιηθούν οι ενημερωτικές εξορμήσεις μας, τελείωσε μία ακόμη πετυχημένη δράση για την Τ.Ο. Ξάνθης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.