Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΗΡΩΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ 850.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.... ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΛΑΪΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ...!!!

Ως γνωστόν, τρείς είναι οι γυναίκες που δοξάστηκαν στο «Ηρωϊκό Πολυτεχνείο» τον Νοέμβρη του 1973: Η Μαρία Δαμανάκη, η Πέπη Ρηγοπούλου κ...


Ως γνωστόν, τρείς είναι οι γυναίκες που δοξάστηκαν στο «Ηρωϊκό Πολυτεχνείο» τον Νοέμβρη του 1973: Η Μαρία Δαμανάκη, η Πέπη Ρηγοπούλου και η νύν βουλευτίνα του Σύριζα και πρώην ΚΝίτισσα Νάντια Βαλαβάνη. Η γεννημένη το 1954 στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά ομιλούσα με προφορά Πύργου Ηλείας, Όλγα – Νάντια Βαλαβάνη, σκανδάλισε την περασμένη Δευτέρα με το παχυλότατο «Πόθεν Έσχες» της, από το οποίο προκύπτει ότι: Διαθέτει καταθέσεις 850.000 ευρώ και λιρών Αγγλίας σε διάφορες Τράπεζες και 15 πανάκριβα ακίνητα στο όνομά της, σε Κρήτη, Αττική και Φωκίδα!..

Η ίδια η Βαλαβάνη αναφέρει στο βιογραφικό της ότι ουδέποτε εργάστηκε ως οικονομολόγος, επιστήμη που σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, αλλά απασχολιόταν επί 20 χρόνια με… μεταφράσεις και ασφαλίσεις, ενώ από το 1996 μέχρι το 2005 ήταν διευθύντρια του ξενοδοχείου του μπαμπά της στο Ηράκλειο της Κρήτης!.. Όταν από την περασμένη Δευτέρα όλοι ρωτούσαν πώς κατάφερε και πλούτισε, ενώ ποτέ δεν ήταν υψηλόμισθη, η Νάντια Βαλαβάνη απάντησε ότι πούλησε το οικογενειακό ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα ήταν υπερχρεωμένο στις Τράπεζες!..

Πώς έγινε αυτό το θαύμα και η κομμουνίστρια Βαλαβάνη βρέθηκε με σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώπουλα πουλώντας ένα καταχρεωμένο ξενοδοχείο, μόνο τα λαμόγια της Πολιτικής και της Δημοσιογραφίας μπορούν να μας εξηγήσουν, όπως – άλλωστε – έκαναν και στην περίπτωση του συριζαίου βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά, που παραμύθιασε όλη την Ελλάδα ότι οι Ολλανδοί του έδωσαν 1 εκατομμύριο ευρώ για τα ωραία του τα μάτια…

Θυμίζουμε πως επί 15 χρόνια (1974-1989) η κακάσχημη Νάντια Βαλαβάνη υπήρξε ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά στελέχη του ΚΚΕ, με Σταλινικές απόψεις. Μάλιστα, το 1989 απεχώρησε από το ΚΚΕ, εξοργισμένη με τον «προδότη» Χαρίλαο Φλωράκη που πήγε κι έκανε κυβέρνηση με την Δεξιά του Μητσοτάκη!.. Το 2007 άρχισε να συνεργάζεται ως ανεξάρτητη με τον Σύριζα και σήμερα θεωρείται φαβορί για το υπουργείο Παιδείας, όταν με το καλό ο Αλέξης Τσίπρας αναλάβει την Εξουσία!..

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

5 σχόλια

  1. ε ρε και να χαμε
    850000ευρουλακια σε καταθεσεις λεει να χαμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς γίνεται όλοι οι κομμουνιστές να είναι οι πιό πλούσιοι,ενώ δαιμονοποιούν τον καπιταλισμό και την ιδιωτικοποίηση,έχουν όλοι δικές τους επιχειρήσεις. Τον κομμουνισμό τον θέλουν γιά μας,όχι γιά τον εαυτό τους! Στο υπ.Απαιδείας να την βάλουν,τότε θα μπεί και η ταφόπλακα στην παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά το "πολυτεχνείο" έσκισε το καλτσόν της και γι' αυτό την αποζημίωσε η "κυνοβουλευτική κλεπτοκρατία" με σήμα την ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ τους. που κατατρώει από το 1974 τις σάρκες της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Ο μαλάκας που τους πληρώνει μια ζωή φυτοζωεί με 300 ευρώ τον μήνα ενώ οι αγωνισταράδες του κώλου και της τσιμπουκοδρτομίας ξεκοκκαλίζουν τα εκατομμύρια του μόχθου των ηλιθίων που τιυς αποκαλούν ειρωνικά και .... κυρίαρχο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι μια κακασχημη γρια μαγισα , κομπλεξικη ,ΚΑΚΙΑ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ,γι αυτο πριν ακομα βγει το τελικο αποτελεσμα του δημοψηφισματος......;χωρις νοθεια;.....ειπε το κακασχημο μαυρο κουρελοπανο,οτι απαγορευεται ,να παρουν τα δουλεμενα,και κρυμενα απο τους απατεωνες.Ναντια σου λειπουν κι αλλα λεφτα ...ισως ,για πλαστικο χειρουργο που μθα μπορει να διορθωσει την κορμοστασια και το προσωπακι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.