Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ...Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ... ΣΕ ΔΕΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...

Ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Η παρέα το αντιλαμβάνεται και γυρίζει προς το μέρος του. Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτο...


Ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Η παρέα το αντιλαμβάνεται και γυρίζει προς το μέρος του. Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του χρυσαυγίτη που τρέχει αριστερά να γλυτώσει. Είναι ο τέταρτος της παρέας (αυτόπτης μάρτυρας) που βγήκε αλώβητος. Η συνέχεια θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Ο εκτελεστής στρέφει ακαριαία το όπλο του εναντίον των τριών που είναι μαζεμένοι σε πηγαδάκι κι αιφνιδιάζονται. Πρώτος δέχεται σφαίρα ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω. Μία κίνηση όλη του η ζωή. 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

28 σχόλια

  1. Κατεβάστε το ρε παιδιά. Έλεος. Το δείχνουν τα μπουρδελοκάναλα για να εκμεταλλευτούν τον θάνατο. Όχι κ σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλώ... Αφαιρέστε το... Δεν μπορώ να το δω δεύτερη φορά... Δεν είναι άνθρωποι αυτοί που το κάνανε......
    Γι αυτό ο Ηλίας δεν μπορούσε να μιλήσει για αυτό το βίντεο...
    Δεν μπορώ να το δω δεύτερη φορά. Γιατί ρε παιδιά με κάνατε να κλάψω;.........................................................................................

    Ιδομενεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ - ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να τους κραξετε που το έδειξαν στα μπουρδελοκαναλα, το ανεβάζετε κι εσείς; Κατεβάστε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΤΟ ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΑΜΕ Κ ΘΑΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι ο Μανος εμεινε,γιατι κολλησε,ειχε την ευκαρια και αυτος να φυγει η να επιτεθει και κολλησε.Ισως ολοι μας να καναμε το ιδιο.Να κολλαγαμε.Κολησε και επεσε ηρωας.Δεν νοιαστηκε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OΧΙ .Μην το βγαλετε σε καμμια περιπτωση.Οσο σκληρο και να ειναι το βιντεο αυτο πρεπει να το δουν ολοι.Θα διαμορφωσει συνειδησεις και θα ειναι για παντα αδιαψευστος μαρτυρας του απυθμενου μισους και της ψυχοπαθειας των αριστερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πρέπει να κατέβει το βίντεο. Πρέπει να χαραχθεί βαθιά μέσα μας ώστε ποτέ μας να μην ξεχάσουμε με τί έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην κατεβάσετε το βίντεο. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε
    με τι ακροαριστερά αποβράσματα έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΔΕΙΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ...ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΟΦΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΡΑΝΗ....ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΤΣΙ ...ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΑΣ.....ΘΑ ΣΤΑΞΕΙ ΑΙΜΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΡΑΝΗ...ΣΤΟΧΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ....ΟΙ Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κότες και λαγοί...με καλυμενα πρόσωπα όπως πάντα, με όπλο στους άοπλους,δειλοί που χτυπούν πισώπλατα και τρεχουν να μπούν στην τρύπα τους,ευνούχοι χωρίς RX** για να γεμίσουν το παντελόνι τους,σκυφτοί και υποταγμένοι!!!! Καλο ταξίδι μάγκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σκληρό βίντεο. Καταλαβαίνω τον πόνο των δικών τους. Αλλά πρέπει να το δουν όλοι αυτοί που διαχωρίζουν τις ανθρώπινες ζωές. Πρόκειται περι οργανωμένου εγκλήματος με εντολέα και δράστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω πολλά νεύρα με το βίντεο. 1. γιατί ο δολοφόνος είναι πούστης και άτιμος 2. γιατί για τη δολοφονία φταίνε όλοι οι κολοδιανοούμενοι που δίκασαν τη χα αμέσως μετα τη δολοφονία Φύσσα 3. γιατί είναι σίγουρα οργανωμένο και ο τύπος είναι επαγγελματίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όταν κάποια στιγμή τον πιάσουν , έστω και σε 30 χρόνια, ξέρετε τι θα του κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην το κατεβάζετε, κάθε μέρα θα το ανεβάζω μέχρι να πάρουμε τη χώρα μας πίσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ..ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μερικες επισημανσεις:
    Ειναι φανερο οτι οι εκτελεστες δεν ειναι επαγγελματιες.ΠΟΤΕ ο επαγγελματιας δεν ριχνει απο 15 μετρα με πιστολι και αστοχει!
    ΠΟΤΕ δεν πυροβολει πανω απο μια φορα γιατι πετυχαινει τον στοχο του με την πρωτη και ειναι σιγουρος.Αν πυροβολησει,σπανια,ριχνει ακομη μια σφαιρα.
    Οι τοσες σφαιρες στα δυο παιδια,δειχνουν παθος και εντονο μισος.Συνεπως εχουμε να κανουμε-πιθανοτατα- με ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ερασιτεχνες.
    Το δευτερο θυμα που επεσε, περιμενε σαν χαμενος να τον σκοτωσουν!!! Τελειως ακατανοητο.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,φερνει ευθυνες.Με τοσες πληροφοριες που ειχαν για επιθεση,επρεπε να εχουν καποιον σε καλο κρυφο σημειο με νομιμη γεματη καραμπινα ΜΕ ΕΝΝΙΑΒΟΛΑ που να επιβλεπει την εισοδο.
    Η δεμενη και γεματη- πλην νομιμη- κυνηγετικη καραμπινα εντος κατοικημενων χωρων,ειναι πλημμελημα.Ταυτοχρονα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ οπλο σε σχεση με ενα απλο πιστολι και δεν χρειαζεται σκοπευση! Στα 100 μετρα -απριονιστη- σε εφαγε! Αν εισαι στα 20 μετρα σε ξεσκισε!!
    Σε λιγοτερα,σε κοβει στα δυο!!! ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ.
    Δεν μπορεσα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ να καταλαβω, τι προσπαθει να πετυχη ο Μιχαλολιακος με αυτη την ψοφοδεη τακτικη της αδικημενης-ΠΛΗΝ ΝΟΜΙΜΗΣ- χηρας!

    ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
    Αυτος που υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΤΥΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που ειναι οι σουπερ κοριοι της ευπ τωρα?οταν βγάζανε κ την πιο ασημαντη συνομιλια των χρυσαυγιτων ηταν εκει κ εργαζοντουσαν πυρετωδως!τωρα??μηπως προστατευουν καποιους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τό μόνο που προσφέρει αυτό το video είναι πόνο σε όσους έχουν καρδιά και μάθημα του πως να σκοτώνει κανείς σε λίγα δεύτερα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που το έδωσαν στη δημοσιότητα. Τιμησαν δεόντος τους νεκρούς και εκπαιδεύουν κατάλληλα την κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.....Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ....ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.....
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΩ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΖΩΗΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ .ΟΤΑΝ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ .ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ Η ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ .ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΚΚΟΥΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΤΣΙ?ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΩΡΑ Ε?ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟΥΣ Κ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΞΑΝΑ Σ ΕΣΕΝΑ Κ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ .ΘΡΑΣΣΥΤΑΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΤΕΡΑΤΑΝΘΡΩΠΕ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΙΒΕΣΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΘΑ Τ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Η ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Σ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ .ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AN προσέξατε η Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α απο τις κινήσεις και την στάση του σώματος του την στιγμή του φόνου στο βίντεο φανερώνει ότι ΦΟΒΑΤΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ"...ναι ρε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΦΟΒΑΣΕ και με την πρώτη ευκαιρία ΘΑ ΣΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ...ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ..το ξέρω ότι διαβάζεις και γελάς....ΌΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΑΙΜΑ τοτε θα δούμε ποιός θα γελάσει μαζί σου όπως και όταν θα σπαρταράς σκουλήκι δολοφόνε πουσταριό της αριστεράς. ...Θα "¨περάσεις" απο Βαρέλι " πρώτα στην φυλακή και μετά ξέρεις ....πληρωμένε δολοφόνε ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΓΜΣΜΕ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΡΥΒΕΣΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΖΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΤΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΤΕ ΑΚΡ0ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ..ΚΡΙΜΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AN προσέξατε η Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α απο τις κινήσεις και την στάση του σώματος του την στιγμή του φόνου στο βίντεο φανερώνει ότι ΦΟΒΑΤΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ"...ναι ρε ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΦΟΒΑΣΕ και με την πρώτη ευκαιρία ΘΑ ΣΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ...ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ..το ξέρω ότι διαβάζεις και γελάς....ΌΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΑΙΜΑ τοτε θα δούμε ποιός θα γελάσει μαζί σου όπως και όταν θα σπαρταράς σκουλήκι δολοφόνε πουσταριό της αριστεράς. ...Θα "¨περάσεις" απο Βαρέλι " πρώτα στην φυλακή και μετά ξέρεις ....πληρωμένε δολοφόνε ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΓΜΣΜΕ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΡΥΒΕΣΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ....... ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ
    ?ΙΔΙΑ ΧΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το μπασταρδο φοραει τζοκει τελικα ..δεν φοραει κρανος για να χει καλυτερο σημαδι....πιστευω οτι θα τον πιασουν,,συν οτι κουτσαινει ..δεν μπορει ,ξερουν ολους τους αναρχοαπλυτους και τους γραικυλους,,,,,κριμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.