Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!! ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Μ@ΛΑΚΕΣ... ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ... ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ F-16 ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ..!!

Καθήλωσε τους χιλιάδες Πολωνούς αλλά και τους λάτρεις της αεροπορικής ιδέας που βρέθηκαν στο Radom International Airshow η επίδειξη του ελ...

Καθήλωσε τους χιλιάδες Πολωνούς αλλά και τους λάτρεις της αεροπορικής ιδέας που βρέθηκαν στο Radom International Airshow η επίδειξη του ελληνικού F-16 η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην αεροπορική βάση, με τους Έλληνες Ιπταμένους και Τεχνικούς να αποσπούν το χειροκρότημα των 60.000 περίπου θεατών, οι οποίοι κυριολεκτικά αποθέωσαν την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" (F-16 Demo Team) της Πολεμικής Αεροπορίας!

Η επίδειξη του ελληνικού αεροσκάφους με χειριστή τον Σμηναγό (Ι) Γιώργο Ανδρουλάκη ξεκίνησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και προσέφερε 12 λεπτά δυνατής αεροπορικής αδρεναλίνης, ανεβάζοντας και τους θεατές οι οποίοι μέχρι εκείνη την ώρα είχαν δεν μόνο τις διελεύσεις αεροσκαφών της Πολωνικής Αεροπορίας, πτήσεις ελικοπτέρων και την επίδειξη του ελβετικού ακροβατικού σμήνους Patruille Suisse με τα F-5E.

O Σμηναγός (Ι) γ. Ανδρουλάκης, αφού τροχοδρόμησε μπροστά από το κοινό, τους επισήμους αλλά και τους φωτορεπόρτερ, απογειώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα της επίδειξης, ενώ οι περισσότεροι ελιγμοί γίνονταν δεκτή με επιφωνήματα θαυμασμού από τους θεατές.

Η προσγείωση έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στην ελληνική αποστολή, αλλά και εκατοντάδες επιπλέον θεατές στο κιόσκι της ομάδας, οι οποίοι θέλησαν να συγχαρούν από κοντά τους Έλληνες πιλότους και τεχνικούς!

Στην κορύφωση της αεροπορικής επίδειξης του ελληνικού F-16, στην Πολωνία, την έντονη μουσική του προγράμματος διαδέχθηκε το τραγούδι "Ήλιος Θεός" του Βασίλη Σκουλά, το οποίο έχει συνδεθεί με την Πολεμική Αεροπορία όσο λίγα.

Μάλιστα έκανε εντύπωση στους Πολωνούς, οι οποίοι ρωτούσαν να μάθουν πληροφορίες για τους στίχους. Πραγματικά το κλείσιμο του προγράμματος του Demo Team με το συγκεκριμένο τραγούδι είναι κάτι το μοναδικό, για όσους έχουν την τύχη να το παρακολουθήσουν.



Αποστολή defenceline.gr - Γιώργος Λαμπράκης

6 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ.ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΕΡΑ ΑΕΤΙΣΙΑ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΜΑΡΩΣΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ.ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. monadikoi sto idos toys atofio xrysafi ths patridas mas akairaioi ygeiois swmatika kai psyxika.EYGEEEEE!!!!!!!!na sas exei o theos panta kala na sas xairontai oi oikogeneies sas.trefw APEIRO THAYMASMO sto proswpo sas. enas aplos anthrwpos alla ELLHN.EYXARISTWpoy eksetias sas yparxei akomh ELPIDA gia mia ygeihs PATRIDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα δικα μας τα ματια πεταχτηκαν εξω ρε φιλε τι βιντεο ηταν αυτο στραβωθηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ... ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ, ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο στον σμηναγο που κανει τους Ελληνες υπερυφανους!
    αυτα να τα βλεπουν οι προδοτες πολιτικοι που ξεπουλησαν την πατριδα μας. αλλα οτι και να κανουν οι προδοτες πολιτικοι παντα θα υπαρχουν αξιωματικοι οπως ο Ανδρουλακης να πολεμουν για την πατριδα μας και να μας κανουν υπερυφανους. μπραβο Ανδρουλακη!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KYRIE LMPRAKI TO NA APOKALIS 60000 POLONUS THEATES ,,MALAKES,, EPIDI APOTHEOSAN ELLINA PILOTO GIA TIS IKANOTITES TOY DEN EINAI SOSTO GIA ENAN DIMOSIOGRAFO?????POY TO KYROS TOY EPREPE NA EINAI PANO APO OLA!!!!!!!!!!ME TON TITLO DROPIAZIS TOYS ELLINES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.