Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ... ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑΣ ΟΡΦΑΝΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ!!!!

Ρωτάμε την γεροντομπεμπέκα αρθρογράφο των "Νέων" και σύζυγο του ΔΗΜΑΡιτικού Γιώργου Κυρίτση: Κυρία Έλενα Ακρίτα, γιατί στα 50φεύ...

Ρωτάμε την γεροντομπεμπέκα αρθρογράφο των "Νέων" και σύζυγο του ΔΗΜΑΡιτικού Γιώργου Κυρίτση: Κυρία Έλενα Ακρίτα, γιατί στα 50φεύγα σας εξακολουθείτε να παίρνετε (50 χρόνια τώρα!!!) την βουλευτική σύνταξη του πατρός σας Λουκή Ακρίτα που σας έδωσε το 1964 ο "Γέρος της Δημοκρατίας" Γεώργιος Παπανδρέου; Πρέπει να μάθουν οι Έλληνες, επιτέλους, ότι η κυρία Ακρίτα είναι η μοναδική γυναίκα παγκοσμίως που παίρνει την σύνταξη του μακαρίτη πατέρα της, αν και έχει κάνει 3 γάμους!!! Μιλάμε για τρανταχτή περίπτωση ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑΣ ΟΡΦΑΝΗΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑΣ που έχει υιοθετήσει ένα Πολωνεζάκι. Τόσο πολύ μισεί την Ελλάδα η ιδιατέρως ευεργετημένη από το ελληνικό κράτος, κυρία Έλενα Ακρίτα, που αντί να υιοθετήσει ένα Ελληνόπουλο υιοθέτησε ένα αλλοδαπόπουλο...

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ

13 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε για τήν πληροφορία. Οσων δέν τούς αρέσει αυτή η χώρα μπορούν νά μάς αδειάζουν τήν γωνιά. Στά τσακίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wre mpraBo mpourdello xwra to Elladistan, 50 xronia eispratei "orfanh korh" TIN SUNTAKSH TOU NEKROU PATERA THS!!!KAI KOROIDEBEI KAI APO EPANW TOUS FTWXOUS ELLHNES POU PHGAINOUN STA SUSITIA THS XRUSHS AUGH!!!
    PANTA OLOI OI DH8EN AN8RWPISTES KTHNAN8RWPOI EINE KRATIKODIAITOI,DHLADI TOUS PLHRWNEI O FTWXOTATOS PIA ELLHNAS....
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι μπράβο "Στόχε"! Ξεμπρόστιαζε τα κωλολαμόγια που μας το παίζουν και καλά ...."δημοκράτες"! Όχι τίποτ' άλλο αλλά να ξέρουν τα κάθε είδους κατακάθια, πως κάποιοι σ'αυτήν την Πατρίδα κρατάνε πρακτικά για να αποδωθούν "τα του καίσαρος τω καίσαρι" όταν θά έλθη η ευλογημένη ώρα της λευτεριάς. Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ....ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ;;;;;;;;ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗ ΣΚΕΣΚΙΣΤΕ ΤΙ...ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 180 ΕΥΡΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ...[ΤΡΙΧΕΣ ΛΕΜΕ]..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ...ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ;;;;;;ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΧΩΣ ΤΣΙΠΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑΨΙΜΟ....ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΖΩΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Κ.ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΓΑΜΟΥΣ.ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταλάβαμε γιατί τα βάζει με τη Χρυσή Αυγή το τσόκαρο που παριστάνει και τη διαννοούμενη. ΄Ηθελα να΄ξερα δε νιώθει τύψεις τη στιγμή που βλέπει γύρω της να κόβονται συντάξεις των 300 ευρώ; Αλλά για να νιώθει ενοχές πρέπει να έχει και φιλότιμο, έννοια που αγνοεί η καλοταϊσμένη. Ζήσε στο μικρόκοσμό σου Μαρία Αντουανέτα όσο προλαβαίνεις γιατί, όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει (γι΄αυτό ουρλιάζεις), αυτά λίαν συντόμως θα κοπούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.ΟΥΣΤ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΑΠΛΥΤΗ Ε ΑΠΛΥΤΗ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ,ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΚΑΘΥΚΙΑ Ε ΚΑΘΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΔΙΑ ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑ ΧΈΣΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το οτι υιοθετησε ενα παιδι δεν ειναι κακο.Αντιθετως ειναι πολυ μεγαλο καλο κ για τη κοινωνια αλλα κ την ιδια.Αλλα να εισπρατει ακομα τη συνταξη του πατερα της εδω κ 50 χρονια κ παντρεμενη 3 φορες πρεπει να επεμβει εισαγγελεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι τυχαιο που εχουμε φτασει οι Ελληνες στην εξαθλιωση?
    Μιλω για τους πολλους..οχι για τα λαμογια που σαν φελοι παντα επιπλεουν απο τα βασανα που μαστιζουν την πατριδα μας.
    Να βαλουμε μυαλο..και να το αποδειξουμε οτι βαλαμε, στις εκλογες που ερχονται.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο αυτην την χρηματοαρπαχτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.