Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ... ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ...


ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ

11 σχόλια

  1. Nαι καλα.....οταν ζητουσε συγνωμη ομως σε ολα τα παραθυρα της τηλεορασης ηταν καλα? Οταν πιστευεις κατι το υποστηριζεις εξ αρχης και μεχρι τελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάδε έφη Πιτθεύς, ο ιδρυτής της δικαστικής δικαιοσύνης, και πάππος του Θησέως από την μητέρα του Αίθρα!!!!!!!!! Να μου ζήσεις κοπελάρα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δευκαλίωνας - Πύρρα - Έλληνας.29 Ιουλίου 2013 στις 11:21 μ.μ.

    Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι γνωριζει τον Πιτθεύς.

    Οπως επισης και μονο 1 στους 100 ή και παραπανω Ελληνες, γνωριζει για τον καταυλισμο του Δευκαλιωνα.

    Αντιθετως, 99 στους 100, γνωριζουν για τον καταυλισμου του εβραιου νωε. Οπως και σχεδον τα παντα απο την εβραϊκη ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Δευκαλίωνας - Πύρρα - Έλληνας

    Οι νέοι στην Ελλάδα, τα πάνε κακά με την γραμματική: Τον Πιτθέα (ο Πιτθεύς, του Πιτθέως, τον Πιτθέα).

    Τον καταυλισμό του Δευκαλίωνα ούτε εγώ τον γνωρίζω. Πού είναι; Κοντά σε κανέναν καταυλισμό Τσιγγάνων; Αλλά ούτε και καταυλισμό του Νώε ξέρω. Μήπως να το έψαχνες λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαδωνώ με τον παραπάνω σχολιαστή.
    Εννοείται και θα διαβάζουμε Αγία Γραφή και θα ξέρουμε τα πάντα και για Παλαιά και για Καινή Διαθήκη. Η Καινή διαθήκη είναι η συνέχεια και η τελειοποίηση της Παλαιάς συμφωνίας Θεού και ανθρώπου.
    Δηλ. η Εκκλησία χρησιμοποιεί και τα δύο βιβλία.
    Ορθοδοξία και Ελληνισμός συμβαδίζουν και έχουν ταυτιστεί.
    Ο Ελληνισμός εξ΄αρχής δέχθηκε την Ορθόδοξη Πίστη (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) και την διατήρησε 2 χιλιάδες και πλέον χρόνια.
    Επίσης, η Ορθοδοξία βοήθησε σε πάρα πολλούς τομείς τον Ελληνισμό να μεγαλουργήσει (ων ουκ έστιν αριθμός).
    Έτσι, δεν μπορεί ένας Έλληνας να μην είναι Ορθόδοξος, ούτε πάλι ένας Ορθόδοξος να μην μετέχεις της Ελληνικής Παιδείας για να κατανοήσει τα γραφόμενα!
    Και το αποκορύφωμα έγινε τα χρόνια της Ρωμηοσύνης (κακώς για κάποιους λέγεται Βυζαντίου).
    Ο Ρωμηός Έλλη έφτιαξε ένα τρίπτυχο. Πήρε την αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, το Ρωμαϊκό δίκαιο και την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη.
    Δηλ. έφτιαξε ότι καλύτερο μπορούσε να φτιάξει, γι΄αυτό και κατάφερε να κυριαρχήσει.
    Μην χαιρόμαστε λοιπόν χτυπώντας την Ορθοδοξία και έχοντας μόνο την Ελληνική φιλοσοφία.
    Οφείλουμε να τα συνδυάσουμε για να γίνουμε και πάλι κυρίαρχοι!
    Ελληνορθοδοξία η πιο τρανή αξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ^ φίλε, εἰλικρινά τὰ περαστικά μου! καταρχᾶς, ἔχεις κάποιο πρόβλημα καὶ χρησιμοποιεῖς λάθος γράμματα ( κι ὄχι ἐκ παραδρομῆς). εἶναι κατακλυσμός κι ὄχι καταυλισμός!
    εἶναι διαφωνῶ κι ὄχι διαδωνῶ! φιλικά, κύτταξέ το γιὰ δυσλεξία...
    τῶρα στὸ προκείμενο, τὸ ὅλο σχόλιό σου εἶναι ἐκτὸς τόπου καὶ χρόνου... τὶ δουλειά ἔχει ὁ Ἑλληνισμός μὲ τὸν χριστιανισμό;; τὸ ἐβραϊκό παραμύθι τῆς πδ μὲ τοὺς Ἕλληνες φιλοσόφους. καὶ ἀπὸ ποῦ ἀποῤῥέει πὼς ταυτίζονται οἱ 2 ἔννοιες. ὁ μεγάλος ἀπολλώνιος, ἔλεγε "εἶμαι ἕλλην ὼς ἐκ τοῦτου δὲν δύναμαι νὰ εἶμαι χριστιανός".
    κι ὁ γεννάδιος σχολάριος μετὰ τὴν ἄλωσι τῆς πόλεως, "εἶμαι χριστιανός, ὠς ἐκ τοῦτου δὲν δύναμαι νὰ εἶμαι Ἕλλην. ὰν μὲ ῥωτήσει κανεῖς τὶ εἶμαι, ἀπαντῶ χριστιανός".
    χριστιανός ὅμως, μπορεῖ νὰ γίνει ὁ ὀποιοσδήποτε! Ἕλλην ὅμως ὄχι.
    ἴωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε διορθωτή,

    καλά τα επισημαίνεις, όμως λιγότερο ειρωνικά, παρακαλώ!
    Για τον Πιτθέα ΟΚ, αλλά το τυπογραφικό λάθος τού καταυλισμού/κατακλυσμού δε χρειαζόταν τόση αγριάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο, χρειαζόταν ακόμα περισότερη αγριάδα. Δεν μιλάμε εδω πέρα για ορθογραφικά λάθη που όλοι κάνουμε. Μιλάμε για καθυστέρηση και βαριά αγραμματοσύνη. Ακου "Ο καταυλισμός του Νώε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειχε κανει tatoo το αλλο με τα κουνουπια του Νειλου αλλα μετα το αλλαξε και εγραψε αυτην την παπαρια. μη με καταδικασεις αν πριν δεν με ακουσεις. καλα φοβερο ε? τι ειπε ο ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε ανωνυμε κατσε διαβασε και μην υποκυπτει στις ιδεολογιες που μας διδασκουν οι μασονοι που θέλουν να καταστρεψουν την ελληνορθοδοξια...για γραψε στο youtube ''φουρακης ειναι μασονοι'' να δεις τ λεει ο κυριος αυτος ο οποιος ειναι υπερμαχος του αρχαιου ελληνικου πολιτισμπυ???...ο γερος του μορια ξερει γιατι μάχονταν ??? η μηπως δεν παραδεχεσαι και την ελληνικη επανασταση?? για κατσε διαβασε....και μετα παιξτο εθνικιστης...γιατι αυτοι οι ψευτο ειδωλολατρες δυστιχως ειναι μεγαλος κινδυνος για την ελλαδα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμος γράφει: 31/7/13 1:00 μ.μ.
    Φιλε μαλλον το εχεις χασει και εχεις πατησει και εσυ την μπανανοφλουδα του διαχωρισμου. Η Ορθοδοξια ΔΕΝ ειναι Εβραϊκη θρησκεια και οσοι το λενε δειχνουν το ποσο αγραμματοι ειναι. Υπαρχουν εκατονταδες αποδειξεις για αυτο, αλλα θελει πολυ διαβασμα...
    Ενδεκτικο ειναι οτι τα Ευαγγελια ηταν γραμμενα στα Ελληνικα, ο Ιησους μιλουσε Ελληνικα, το ιδιο και οι Αποστολοι, επισης ο Ιησους δικαστηκε με Ρωμαϊκους νομους και οχι Εβραϊκους και οι Εβραιοι τον αποκαλουσαν βλασφημο και τον θανατωσαν. Απο που λοιπον βγαινει το οτι ειναι Εβραϊκη θρησκεια?
    Επισης, οι Εβραιοι ανα τους αιωνες κυνηγουσαν την Ορθοδοξια και κυριως μετα τον ΒΠΠ που απεκτησαν και κρατος.
    Και για να καταλαβαινεις αυτα που γραφεις το "ελλην" στα αρχαια σημαινε και ειδωλολατρης. Αρα ξανασκεψου λιγο την ρηση που εγραψες τί μπορει να σημαινει!
    Τελος, συμφωνα με αρχαιολογους και πολλα κειμενα, ο Σωκρατης ηταν ο προπομπος του Χριστιανισμου και ενας απο τους λογους που θανατωθηκε ηταν και η εμμονη του σε κατι παρομοιο με τον Χριστιανισμο.
    Θελει διαβασμα και οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω, η Ορθοδοξια και ο Ελληνισμος ειναι ΕΝΑ... Σε οποιον αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.