Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΞΤΕ... ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...;;; Ο ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ANTAΡ-CIA ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... "ΕΚΤΕΛΕΣΗ" ΤΟΥ ΚΟΛΑ...

Ούτε οι σύντροφοι του Κόλα δεν θα έβγαζαν τέτοιου είδους προπαγανδιστική και προβοκατόρικη ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας..και της ασφάλει...

Ούτε οι σύντροφοι του Κόλα δεν θα έβγαζαν τέτοιου είδους προπαγανδιστική και προβοκατόρικη ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας..και της ασφάλειας των πολιτών της χώρας.
Δείτε τι γράφει...για τον ρατσιστή - αρχιφασίστα εκτελεστή του ουτσεκά Μάριον Κόλα ο "προοδευτικός" και "δημοκράτης" Πέτρος Κωνσταντίνου..

Εκτελέσεις εκδίκησης αντί για συλλήψεις και δίκες εφαρμόζει η ΕΛΑΣ για τους Αλβανούς δραπέτες.
Τα αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη. Οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία.
Η ΕΛΑΣ προχωράει σε εκτελέσεις εκδίκησης ανοίγοντας ένα επικίνδυνο δρόμο επιβολής θανατικής καταδίκης χωρίς την παραπομπή σε δίκη. Πρόκειται για κλιμάκωση της ανεξέλεγκτης δράσης των κατασταλτικών μηχανισμών με πράσινο φώς από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΕΛΑΣ γνώριζε από τον αλβανικό τύπο ότι ο Μαριάν Κόλα βρίσκονταν στην Ελλάδα και ότι οι συγγενείς του αρνούνταν κάθε συμμετοχή του σε απόπειρα απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι.

Αυτή η τακτική ανοίγει σκοτεινούς δρόμους για την αυθαίρετη απόφαση του κάθε επικεφαλής αποσπάσματος καταδίωξης να εκτελεί κατά την δικιά του κρίση τον οποιοδήποτε. Το πείραμα ξεκινάει από Αλβανούς μετανάστες για να αξιοποιήσει τη ρατσιστική προπαγάνδα για την εγκληματικότητα που στήνει η ίδια η Αστυνομία και οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκυβέρνηση των απολύσεων, των περικοπών, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων και των Δήμων αναζητά απεγνωσμένα θεαματικές ρατσιστικές ενέργειες για να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου και να την στρέψει κατά των μεταναστών. Έφτασαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δολοφονημένου Κόλα για να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αποδοχή των εκτελέσεων.

Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της ρατσιστικής αστυνομικής καταστολής με τις εκδικητικές δολοφονίες. Σήμερα εκτελούν ένα Αλβανό δραπέτη, αύριο θα συνεχίσουν με ένα απεργό η ένα ακτιβιστή της αριστεράς και των κινημάτων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε.

 Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών να καταδικάσουν τις εκδικητικές δολοφονίες των αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού. eglimatikotita.gr

22 σχόλια

  1. Τώρα να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος: θα με πείραζε να εκτελούσαν κάποιον σαν και τον βλάκα αυτόν με τα γυαλιά, δεν θα με πείραζε........... Δύσκολο δίλημμα.
    Ρε ανθελληνικά παράσιτα, τι σκ@τά παίρνετε; Γιατί δεν μπορεί για να λέει κάποιος τόσες μ@λακίες δεν μπορεί κάτι παίρνει. Τώρα είναι μπάφος, κόκα κτλπ δεν ξέρω. Ή μήπως μιλάνε τα λεφτά που τους δίνουν τα αφεντικά τους για να λένε και να κάνουν ότι κάνουν; Μπα, πάλι σε δίλημμα είμαι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πίνει και δε μας δίνει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται η σειρά σας φιλοαλβανικά πουστράκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ...?ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστος !!!

    Μολις εντοπισει η ΕΛΑΣ τον κουπα (τον συνεργατη του κολα που γλυτωσε για την ωρα..)να στειλει τον κωσταντινου να τον συλαβει για να τον παραπεμψει σε δικη.

    Ασε που πιστευω οτι ο κωσταντινου σαν υπερτατος μαχητης των δικαιωματων καθε αποβρασματος που κατσικωνεται στη χωρα μας πρεπει να παει μονος του..

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε παλιόπουστα πέτρο κωνσταντίνου, άμα σε πιάσω στα χέρια μου βρωμόμουνο θα σε γαμήσω, κοπρίτη και προδότη, άχρηστε αναρχικέ του κώλου, σίχαμα της κοινωνίας, σκουλήκι που δεν αξίζεις ούτε για φτύσιμο. Σίγουρα θα τον παίρνεις από αλβανούς και πακιστανούς για να τους λατρεύεις τόσο. Σκατομαλάκα γαμημένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Μ@Λ@Κ@Α ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟ Β@ΥΡΛΟ!!!.ΘΕΛΕΙ ΕΝΕ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ και στρατιωτικό περίπατο μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pote milhse yperaspisthke etoutos o kalikatzaros tous sfagmenous kai skotwmenous Ellhnes ,apo tous AlBanous lhstes? sas to exw ksanapei NA APELA8EI AMESWS EIS TON TOPON TOU TIN KUPRON O "KOUMPAROS" ETOUTOS...
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τιν μαμα του την φιστικονε καπιοσ αλβανοσ δολοφονοσ μαλων .ασ στο διαολο βλακα ε βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ
    ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ??
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ???
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακόμα δε μας έχει πει τι δουλειά κάνει και πόσο πληρώνεται. Ντρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κωνσταντίνου ΠΡΕΠΕΙ να Εκτελεστεί δημόσια!!! Είναι απόγονος-απολιφάδι συμμοριτο-δολοφώνων! Βρίσκεται σε ΚΑΘΕ Ανθελληνική συγκέντρωση και υποκινεί-οργανώνει λαθροαλλοδαπούς και φανατικούς μουσουλμάνους, εναντίων όλοων των πατριωτών Ελλήνων! ΠΡΕΠΕΙ Να Δικαστεί για τους Νεκρούς της τράπεζας ΜΑΡΦΙΝ! Είναι ο βασικότερος ύποπτος και υποκινητής του πυρκαγιάς της τράπεζας με μολότωφ! Φωτογραφίες τον δείχνουν τον ίδιο με μάσκες να πετάει μολότωφ!!!!!!!! Είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ από πρόθεση και Ηθικός αυτουργός σε πορείες Λαθρο-αλλοδαπών και αναρχοκομμουνιστών ανθελλήνων! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για όλους τους Έλληνες!!!!!!! Ποιοί Ξενοι Πράκτορες τον προστατεύουν και ακόμα ΔΕΝ έχει συλληφθεί; Συνεχίζει το έργο της 17 Νοέμβρη! Είναι και άτυπα, οργανωτής των "πυρήνων της φωτιάς"! Και μην Ξεχνατε τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ "ΦΑΝΤΟΜΑ"! Τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΗΜΕΙΑΣ: ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
    Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ. πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. καθοδηγούσε-οργάνωσε μαζί με τον Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Άθήνας, ενώ δικαιλογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο" χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές. Ειναι το "alter ego" του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!! Είναι κι αυτός πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! Μην τους Ξεχνατε αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Πρέπει να ΕΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ για τα εγκλήματα τους κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σεβαστείτε το αίμα των αθώων που χύθηκε από αυτά τα αλβανικά σκυλιά. Ήμαρτον. Γαμώ την αριστερά σας και όλους τους συντρόφους σας.
    Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παληκάρια που γίνανε η αιτία να ψοφήσει ο σκύλος.
    Και εσύ τράβα και γ@μήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε ρε σκα@@ομαλ@@κα, με το καλό και "στα δικά σου"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποιος σε γαμαει εσενα ρε καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. απλυτοι αναρχοαριστεροι κουλτουριαρηδες να πατε μια εκδρομη με τα αδελφια σας τους κακομοιρους μεταναστες στα βουνα και να αδειασατε την ελλαδα απο την θλιβερη παρουσια σας κοπροσκυλα, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ....ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός ακόμα να ψοφήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι λε ρε αρχ.. αλλα τι αρχ.. αφου δεν εχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι λέει ο καραγκιόζης ρε? θα έπρεπε η κοπέλα που έφαγε τις αδέσποτες να ήταν κόρη του να τον δω τον άχρηστο...φτάνει,τους ανεχτικαμε πολύ τους άπλυτους τους βρομαλβανους ,οφθαλμός αντί οφθαλμού,έχουν και σε κάτι δίκιο οι μογκολοι οι μουσουλμάνοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βουρκωσα παλιοκομμουνι......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.