Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ 'ΡΘΕ ΚΑΛΕΙ Η "ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ" ΚΑΡΥΟΦΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ...! ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ...!! ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ;;;

«Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα», ήταν το πρώτο σχόλιο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, όπου κλήθηκε να σχολιάσει –μεταξ...


«Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα», ήταν το πρώτο σχόλιο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, όπου κλήθηκε να σχολιάσει –μεταξύ άλλων- τη «Χρυσή Αυγή».

Η ηθοποιός εξέφρασε τον φόβο της για την ύπαρξη του ακροδεξιού κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και «για την άνοδο του νέου ναζισμού».

Στη συνέχεια, μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ», χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το γεγονός πως το ακροδεξιό κόμμα εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και μάλιστα με υψηλά ποσοστά.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που ήμαστε, υποτίθεται, η χώρα που δημιούργησε τον "Ξένιο Δία", να φτάνουμε στο όριο να χαρακώνουμε τα πρόσωπα παιδιών, επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους. Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να απομονώσει αυτά τα μορφώματα και σε τυχόν επόμενες εκλογές να τους στείλει από εκεί που ήρθαν».

protothema.gr

15 σχόλια

  1. ρεεεεεε μην προσπαθειτε αλλο ρε ρεζιλια της κοινωνιας δεν σας πιστευει ο κοσμος πια ξεκολατε προβατα!την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα την στειλουμε εκει που πρεπει στην ΕΞΟΥΣΙΑ φυσικα και στο 40%!!!!!!
    Και φυσικα να ντεπεσαι για αυτο που εισαι γιατι εχεις βαλει και εσυ το λιθαρακι σου ισως και βραχο για να ισοπεδωσετε την ελλαδα την ιστορια και την κουλτουρα της!
    θα σου θυμισω το πας μην ελλην βαρβαρος κυρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ξεβρακώνεσαι επί σκηνής και κάνεις αναπαράσταση συνουσίας, δέν ντρέπεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με κατι τετοιες η καταραμενη γενια του πολυτεχνειου ανεβαζη την χρυση αυγη.αντε να χαθης βρωμιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα Ελληνόπουλα που πεινάνε και δεν έχουν δουλειά δεν ντρέπεσαι κυρά κατίνα;;;; Για την νέα σκλαβιά που έπεσε πάνω στην Ελλάδα από κάτι "δημοκράτες" σαν και σένανε πάλι δεν ντρέπεσαι;;; Όταν τρώγατε με 10 μασέλες όλες τις επιχορηγήσεις ούτε τότε νρεπόσουνα;; Ρε θα πάτε να πνιγείτε ομαδικά "προοδευτικοί ντενεκέδες" όταν θα δείτε το ποσοστό της Χ.Α στο 40%!!!!!!!!! (ή θα αρχίσετε να γυρίζετε την "πλάκα";;;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 27/6/13 12:42 μ.μ.

    όχι, διότι αυτό είναι τέχνη.

    ___________________________________________________________

    Οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, συνήθως ζουν σ' έναν δικό τους κόσμο, που δεν έχει και τόση σχέση με την πραγματικότητα.

    Η χώρα μας γέννησε τον "Ξένιο Δία", αλλά και τον "Ξένιο δεν-Δια", Καρυοφυλλιά. Δεν ανεβαίνει ο "νεοναζισμός", απλώς οι λαθρομετανάστες μάς έπεσαν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει περάσει η "κόκκινη" μπογιά και στα μυαλά της. Ο Ξένιος Ζεύς ήταν για Έλληνες και μόνο ανιστόριτη. Οι βάρβαροι έπαιρναν πάντα αυτό που τους άξιζε (η στο βάθος ενός πηγαδιού για να λάβουν Γη και ύδωρ, η άταφοι στο πεδίο της μάχης για να'χουν τροφή τα όρνεα!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν μας τα εδειχνε ολα στην φορα δεν ντεποτανε η τσοντ@?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καρυοφιλιά, άλλο ξένος και άλλος βάρβαρος. Αυτοι που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα δεν είναι ξένοι, αλλά είναι βάρβαροι.. Βάρ.. βάρ... κατάλαβες? Και οι Αρχαίοι Ελληνες ποτέ, επαναλαμβάνω ποτέ δεν έδωσαν γη και ύδωρ σε βαρβάρους, μόνον οι νεοέλληνες τους τα δίνουν όλα, να μην πώ και τί άλλο τους δίνουν. Στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει, παρά τις λυσσώδεις αντιδράσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπραβο της καλα τα λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, ντρέπεται που είναι Ελληνίδα γι΄αυτό τα έφτιαξε και με Βούλγαρο εκατό χρόνια νεότερο της... Άντε κυρά μου έγινες εξήντα χρονών δεν έκανες οικογένεια και κρίνεις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειας που έχουν ως μόνη τους τους ελπίδα ένα πραγματικό κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μίλησε το βαμμένο κόκκινο λοκοξε ...άντε μωρή ρτουζαπα να ρεisπα καμία παπί..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναρχομπολσεβικοι ησασταν εισαστε και θα παραμεινετε θλιβερη μειοψηφια σε αυτην την πατριδα με τ' ονομα ΕΛΛΑΣ!

    Φυσικα τωρα εχετε τις πλατες των εΒΡαιομασονων & του Παγκοσμιου Σιωνισμου και Νεοταξιτων αλλα εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ με ΨΥΧΗ & ΣΘΕΝΟΣ...

    Ειναι φυσικα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να στειλουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκει που ανηκει δηλαδη ειναι τωρα στο 20% να την στειλουμε στο 50% και αυτοδυναμη κυβερνηση !


    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΣ

    ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μίλησε κανείς???πείτε στο τσόλι ότι ερχόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ; ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΗΘΟΣ Η ΚΥΡΑ ΦΙΛΟΛΑΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.