Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΤΑΚΤΟ....!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ...!!!

Δήλωση αποχώρησης από την κυβέρνηση ετοιμάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr. O αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δέχε...


Δήλωση αποχώρησης από την κυβέρνηση ετοιμάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr. O αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δέχεται - πολλές - εισηγήσεις για αποχώρηση από την τρικομματική , κάτι που σκέφτεται σοβαρά να το κάνει πράξη! Η αυριανή μέρα είναι μεγάλη και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες , καθώς μια αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, πάει κατευθείαν την χώρα σε κάλπες...!

40 σχόλια

  1. Τους συμφέρει να πάνε στις κάλπες τώρα γιατι σε 3 χρόνια που είναι οι εκλογές η ΧΑ θα είναι πρώτο κόμμα όπως πάει και αυτό θέλουν να πετύχουν με το κλείσιμο της ΕΡΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα τον μαλακα το χοντρομαλακα το μασωνο ! ετσι του ειπα οι φιλοι του οι ανθελληνες να κανει;; στα τσακιδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ , ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalitera se ekloges na pame etsei opos ta kanate tipota den mas swzei mono o theos k autos meta apo toses malakies ti na proto swsi o kaimenos vourla mas katastrepsate EKLOGES EDW K TWRA ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ο χοντρος. τι χειροτερο να παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και το ΠΑΣΟΚ στο χρονοντούλαπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λογος που το σκεφτεται αυτο το πραγμα ο Μπενυ ειναι γιατι ψαχνει μια σανιδα σωτηριας για το κομμα του.Δηλαδη να το παιξει γυαλαντζι επαναστατης ωστε το κομμα του να μην καταντησει κομμα οικολογων του 0.35%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλώ αρχίδι είναι και αυτός! ρουφιάνε προδότη! τσαμπουκαλεύεται κι όλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να το δουμε και να μην το πιστευουμε. Παλι ομως καλιο αργα παρα ποτε. Τι το λεει και δεν το κανει? τι περιμενει πια? μητσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΙΜΑ...ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο χοντρος οταν ηταν φοιτητης αντεγραφε και αργοτερα εκανε και φυλακα.Να παρη το 0.5% που του εμεινε και ας παει να κανη παρεα στον Τζεφρυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ...ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΔΡΑ ΕΚΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιο πιθανο ειναι να κλασει παρα να φυγει. Αστα ρε χοντρε. Δε σωνεσαι ρε παρτο χαμπαρι. Οτι και να κανεις στον πατο στον αποπατο της ιστοριας θα πας και συ και το κωλοκομμα σου!(Ν.Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NA EKSAFANISTH DEN THELOUME ALLA GOUROUNIA ARKETA TON ANEXTIKAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποκλείεται να το κάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να δούμε... Γι' αυτό με την απεργία τους οι δημοσιογράφοι επέλεξαν τη σιωπή; Για να περάσουν τα γεγονότα όσο πιο ανώδυνα γίνεται; Ή μήπως νομίζουν πως συμπαραστέκονται στους απολυμένους; Η σιωπή είναι συνενοχή!
    Και τα πρόβατα, αν αγριέψουν, κλωτσάνε! Ας τους ενημερώσει κάποιος!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τί έγινε πού πάει δέν μπορέι να κλέψει αλο και φεύγει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για να σε δω τώρα ωρέ Τούρκογλου=Τούρκ=Τουρκο+ογλου=Υιός...παιδί=Τουρκοπαίδι έχεις απ' αυτά που διαθέτουν οι αρσενικοί άνδρες για να αποσύρεις την υποστήριξή σου απ' την τριανδρία της συμφοράς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mono to pasok exei skoulikia? h nea dimokratia oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν προκειται να αποχωρησει αμα βγει θα παισει στα αδυτα για το πασοκ ειναι δρομος χωρις επιστροφη η ολη συμμετοχη του στην κυβερνηση,αν παμε σε εκλογες δεν προκειται να φτασει το 3% αλλα ακομη και αν μεινει θα φυγουν παλι ολοι οι ψηφοφοροι του...οποτε πρεπει να διαλεξει το λιγοτερο κακο που ειναι να μεινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στα τσακίδια. Καιρός ήταν νομίζω.
    Άμα γίνουν όμως εκλογές κοιτάξτε Νεοέλληνες να ψηφίσετε Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαχαχα ο Βεni αποχωρεί! Καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H FUGI H DEN FUGI TO POIA KUVERNISI THA EXOUME META EINAI APOFASI THS TROIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΑΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. angeliq from Goldcoast Aystralia12 Ιουνίου 2013 στις 10:30 μ.μ.

    Βαγγελη να πας στο ΔΙΑΟΛΟ Κ παραπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΙΑ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. NA KΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ!
    ΥΕΕΝΕΔ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΕΕΝΕΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η τελευταία μας ελπίδα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! Ελπίζω να τιμωρήσει τον χοντρό και το αμερικανάκι που μας οδήγησε στην καταστροφή!! Άμεση δήμευση της περιουσίας όλων των κηφήνων της βουλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στον αγύριστο να πάει ο πατσοκοιλιάς και να μην μας γράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aυτο θέλουνε να πάνε σε εκλογές για να γλυτώσουνε τα δικαστήρια και τη φυλακή το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι απλά η πρόφαση και καλά για να δείξουνε ότι δεν συμφωνούνε και το διαλύουν.Τo θέμα όμως είναι ότι είναι όλοι στο κόλπο εκτος από τους 3 της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. ΚΚΕ Χ.Α. γιατί δεν καταθέτουν μια πρόταση μομφής αλλα όλοι καταθέτουν προτάσεις για το πως δεν θα κλείσει η ερτ.Ε???? ΓΙΑΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΕΡΤ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΗΔΗΜΑΡ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΧΛΟΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΓΚΟΜΕΝΕΣΑΣ. ΑΜΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ,ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ , ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ , ΑΣ ΗΓΗΘΟΥΝ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.