Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΑ ΒΟΥΤΣΗ... ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΠΑΤΣΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΛΗΣΤΗ!!!

Μήνυση για εξύβριση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα της Κ.Ο. της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Νίκου Βούτση καταθέτει σήμερα Δευτέ...

Μήνυση για εξύβριση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα της Κ.Ο. της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Νίκου Βούτση καταθέτει σήμερα Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών προχωρούν στην κίνηση αυτή για τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι» που χρησιμοποίησε πρόσφατα σε δήλωση του ο βουλευτής αναφερόμενος σε αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών ο κ. Βούτσης είχε δηλώσει: «Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ' ελάχιστο. Καλό θα ήταν ενδεχομένως μέσα από αυτή τη συζήτηση να ανοίξει ένα θέμα απαγόρευσης της οπλοφορίας».

3 σχόλια

  1. αυτοι οι ανθελληνες λαθρολαγνοι και θεομαχοι θελουν να κυβερνησουν την ΕΛΛΑΔΑ αχ πατριδα μου γλυκια γιατι τετοια συμφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και που τον έκαναν μήνυση, τι έγινε δηλαδή? Θα γίνει κάτι? Ποιον δουλεύετε κι εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είπε τους μπάτσους... μπάτσους και παρεξηγήθηκαν! Και εν τω μεταξύ, ο Σαμαρίκος χαρατσώνει ότι κινείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.