Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ... ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Σε ναυάγιο οδηγείται η αυριανή σύσκεψη- Ξανά στο προσκήνιο οι εκλογές! Δεν είναι καλό το κλίμα και επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές....


Σε ναυάγιο οδηγείται η αυριανή σύσκεψη- Ξανά στο προσκήνιο οι εκλογές!

Δεν είναι καλό το κλίμα και επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές. Η...προυπόθεση των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ανοίξει η ΕΡΤ, για να πάνε αύριο στην συνάντηση των πολιτκών αρχηγών, έχει εξοργίζει το Μαξίμου, που θεωρεί πως παίζουν επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος της χώρας, με μόνο σκεπτικό το μικροκομματικό όφελος.

Τα σενάρια από την άλλη, που διαρρέει το Μαξίμου για το μέλλον της ΕΡΤ, αλλά και οι προτάσεις και οι διευκρινίσεις από το ΣτΕ, δεν έχουν ηρεμήσει τους δύο άλλους κυβερνητικούς εταίρους και τα πάντα είναι στον αέρα εν όψει της αυριανής συνάντησης, αλλάζοντας άρδην το καλό κλίμα που φαινόταν να παγιώνεται χτες το απόγευμα.

Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες λένε πως στο Μαξίμου, για παν ενδεχόμενο, αφού το κλίμα δεν είναι καθόλου ευοίωνο, ετοιμάζουν ήδη εναλλακτικό διάγγλεμα με το οποίο ο Σαμαράς προκυρήσσει εκλογές!

parapolitika.gr

12 σχόλια

  1. Οι εκλογές είναι καλό να γίνουν το συντομότερο αρκεί να μην παραγραφούν τα αδικήματα για τη λίστα Λαγκάρντ. Το ιδανικό θα ήταν το Σεπτέμβρη να έχει περάσει και η τουριστική περίοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουστ, κοπροπροδοτη, διαλεξε κελι υπογειο απο τωρα. Χρυση αυγη για να σε κρεμασει ξευτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μετα,ξυπνησαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ..... ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ με ΣΑΜΑΡΑ... Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΟΣ ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ...!!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο βρεγμενος τη βροχη δεν τη φοβαται.ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στόχε αντιγράφο ξύπνησαν τα σκουλήκια του ουράνιου τόξου...μεταξύ άλλων για την ερτ κυκλοφόρησαν στην Φλώρινα κείμενο όπου γράφουν...

    η ερτ δέν είχε ούτε μία ώρα για να αφιερώσει στους Ελληνες Καθολικούς στους Μουσουλμάνους και τους Εβρίους.Μήπως οι (ψευτο) μακεδόνες και οι ΤΟΥΡΚΟΙ δέν πλήρωναν την εισφορά υπερ έρτ..?

    το παραλήρημα τους συνεχίζεται μπλα μπλα μπλα για να καταλήξουν...

    Να ενσωματώσει η νέα έρτ , άκουσον άκουσον άκουσον, εκπομπές στις μειονοτικές γλώσσες που ομιλούνται στήν Ελλάδα και να ξεκινήσει διάλογος με τα μέλη των "εθνικών γλωσσικών θρησκευτικών μειονοτήτων...

    ΑΚΟΥΣ ΣΤΟΧΕ;;;;; ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

    ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΕ ΤΙ ΚΟΤΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=Ec1Zp6PDjW0

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.