Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

THN ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 το πρωί, κλιμάκιο δεκαπέντε συναγωνιστών του Πυρήνα Θάσου καθάρισαν την παραλία του Αγίου Βασιλείου στον Λιμ...


Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 το πρωί, κλιμάκιο δεκαπέντε συναγωνιστών του Πυρήνα Θάσου καθάρισαν την παραλία του Αγίου Βασιλείου στον Λιμένα Θάσου, στα πλαίσια της οικολογικής παρέμβασης του Λαϊκού Συνδέσμου «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ».

 Η ενέργεια αυτή αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη έμπρακτου σεβασμού προς τις παραλίες του νησιού μας και προς το περιβάλλον ευρύτερα. Σκουπίδια όπως μπουκάλια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά, νάιλον σακούλες και τσουβάλια αποτελούσαν την «συντροφιά» της παραλίας.

Η οικολογική μας παρέμβαση έγινε αντιληπτή από τους συντοπίτες μας, οι οποίοι επικρότησαν και μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε το έργο μας.

  
Για εμάς τους Εθνικιστές το περιβάλλον χρήζει άμεσης προστασίας, μιας και θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι κομμάτι της Φύσης, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει ξέχωρα απ' αυτήν.
Δηλώνουμε Οικολόγοι και Φυσιολάτρες, διότι η μητέρα Φύση είναι ο οδηγός μας, σε αντίθεση με διάφορους ψευτοοοικολόγους που δεν δίνουν δεκάρα για το περιβάλλον, παρά μόνο αρκούνται σε λόγια του αέρα, παρασέρνοντας συμπολίτες μας με αγνή οικολογική συνείδηση, προς εκπλήρωση πολιτικών σκοπιμοτήτων. 
Ο Εθνικισμός τοποθετεί την προστασία της Φύσης στην υψηλότερη βαθμίδα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας. Ο σεβασμός, η αγάπη προς τη Φύση είναι οι άξονες επί των οποίων θα σφυρηλατηθούν οι αρχές μίας Εθνικής Οικολογίας.

1 σχόλιο

  1. Χμ, εντύπωση μού κάνει που δεν ανέφερε τίποτε το τόσο οικολογικό "ΣΚΑΪ" του Αλαφούζου στο Ecco News. Αντιθέτως, δια στόματος Σίας Κοσιώνη, συνεχίζει τις επιθέσεις στην ΧΑ κάθε βράδυ στις 9 μμ.

    Έχει κάνει ένα είδος ΧΑ-Watch, όπου πολλάκις προβάλλονται σε επανάληψη τα ίδια βίντεο, αλλά κομμένα και ραμμένα γκεμπελικά, ώστε να βγαίνει αυτό που θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.