Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΝΤΑΝΑ... ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...!

Συνελήφθησαν στο Πέραμα και τον Πειραιά και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα τρία άτομα, και συγκεκριμένα δύο άνδρες 26 και 30 ετών και μία 29χρον...

Συνελήφθησαν στο Πέραμα και τον Πειραιά και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα τρία άτομα, και συγκεκριμένα δύο άνδρες 26 και 30 ετών και μία 29χρονη γυναίκα, που κατηγορούνται ότι λήστεψαν έναν 38χρονο με κινητικά προβλήματα και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν ληστεία σε βάρος του με στόχο να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των αρχών.

Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη τα ξημερώματα κι ενώ ο 38χρονος κοιμόταν, ο 26χρονος, ο οποίος είναι ανιψιός του θύματος, δρώντας από κοινού με τον 30χρονο και την 29χρονη αφαίρεσαν από το στρώμα του κρεβατιού του 210.000 ευρώ, ποσό που είχε λάβει ως αποζημίωση στο παρελθόν για εργατικό ατύχημα.

Στη συνέχεια για να αποπροσανατολίσουν την έρευνα αποφάσισαν να σκηνοθετήσουν τη διάπραξη ληστείας. Για το σκοπό αυτό έπεισαν, έναντι χρηματικής αμοιβής 600 ευρώ, έναν 21χρονο και έναν 27χρονο να εισέλθουν στο σπίτι του θύματος και να τον ληστέψουν, αφαιρώντας του ένα κινητό τηλέφωνο και δύο χρυσές αλυσίδες, δημιουργώντας παράλληλα αναστάτωση στο χώρο.

Ο 21χρονος και ο 27χρονος συνελήφθησαν επίσης, ενώ στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 189.900 ευρώ.

Όπως εξακριβώθηκε παράλληλα, ο 21χρονος συλληφθείς συμμετείχε σε ληστεία που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σαλαμίνα.

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.