Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΚΚΕ...!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑ...!!!

Νέος γενικός γραμματέας του σταλινικού απολιθώματος, το οποίο ονομάζεται ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας;), είναι, εδώ και λίγες μέρες ...



Νέος γενικός γραμματέας του σταλινικού απολιθώματος, το οποίο ονομάζεται ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας;), είναι, εδώ και λίγες μέρες ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Το αν ανήκει στην στενή κομματική κλίμακα της Παπαρήγα, όπως και το αν στην όλη φάση παίζονται στενά συντηρητικά συμφέροντα δεν μας νοιάζει. Έτσι κι αλλιώς οι όποιες αντιπαραθέσεις, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και διαγραφές έχουν ήπιο χαρακτήρα πλέον και δεν οδηγούν στα… Γκουλάγκ της Σιβηρίας (ο Ζαχαριάδης το ένιωσε καλά στο πετσί του).

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο επίσημος καθοδηγητής ενός πολιτικού (από)κόμματος το οποίο, υποτίθεται, εκφράζει τους εργαζόμενους δεν έχει εργαστεί ποτέ ο ίδιος! Παρότι διανύει το 58ο έτος της ηλικίας του, η μόνη ‘‘εργασία’’ που έχει κάνει στην ζωή του είναι αυτή του κομματικού στελέχους του ΚΚΕ! Για να μην θεωρηθούμε κακεντρεχείς, προβοκάτορες, όργανα του ταξικού εχθρού, πράκτορες της ασφάλειας, τσιράκια της πλουτοκρατίας, οπορτουνιστές, αναθεωρητές και ένα σωρό ακόμη χαρακτηρισμούς, από αυτούς που συχνά - πυκνά αποδίδει το ‘‘κόμμα του λαού’’ στους αντιφρονούντες και τους αποχωρήσαντες από το μπολσεβικικό μαντρί, παραθέτουμε το παρακάτω χαρακτηριστικό απόσπασμα, από το επίσημο βιογραφικό του:

«Περνάει αποκλειστικά στην κομματική δουλειά το Φθινόπωρο του 1977, ως γραμματέας αχτίδας και στη συνέχεια γραμματέας Νομαρχιακής Οργάνωσης Βοιωτίας». Με δεδομένο ότι ο Κουτσούμπας γεννήθηκε το 1955, αυτό σημαίνει ότι από ηλικίας μόλις 22 ετών ‘‘εργαζόταν’’ αποκλειστικά για το κόμμα! Κλασική περίπτωση, δηλαδή, παιδιού του κομματικού σωλήνα, το οποίο εκφράζει την ‘‘ανησυχία’’ του για τους εργαζόμενους, ενώ ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος τους. Βέβαια, σ’ άλλο σημείο του βιογραφικού του λέει ότι «Σπούδαζε δουλεύοντας παράλληλα σε διάφορες δουλειές, για να καλύψει τα έξοδα των σπουδών». Πολύ ‘‘μελό’’, σε στυλ Νίκου Ξανθόπουλου, η παραπάνω περιγραφή, αλλά τι είδους «διάφορες δουλειές» ήταν δεν μας λέει.

Βοηθός συνταξιούχου; Δοκιμαστής φραπόγαλου στις καφετέριες; Άγρυπνος παρατηρητής ποδοσφαιρικών αγώνων; Ή μήπως μας… δούλευε όλους κανονικά; Ας μας το διευκρινίσουν, προκειμένου να λυθούν οι εύλογες απορίες μας… Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι ένας ανεπάγγελτος ηγείται του ΚΚΕ. Αν το δούμε ψύχραιμα, λογικά και ρεαλιστικά θα καταλάβουμε ότι αποτελεί την πλέον κατάλληλη επιλογή για το κόμμα αυτό, με την έννοια ότι πιο αντεργατικό και αντιλαϊκός πολιτικός σχηματισμός από το ΚΚΕ δεν υπάρχει. Πρόκειται για έναν εσμό, ανεπάγγελτων, τεμπελχανάδων, γραφειοκρατών και λοιπών ατόμων, εντελώς άσχετων με την εργατική διαδικασία και παραγωγή. Το τραγικό τέλος αυτού του άθλιου κατασκευάσματος, μιας ξένης εταιρείας (Σοβιετική Ένωση), η οποία έκλεισε το κεντρικό της εργοστάσιο, είναι απλώς θέμα χρόνου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.