Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ....!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ...!!!

Οργή έχει προκαλέσει η άγρια κακοποίηση μιας 16χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση από ένα Πακιστανό στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πλη...



Οργή έχει προκαλέσει η άγρια κακοποίηση μιας 16χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση από ένα Πακιστανό στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη είχε βγει την Δευτέρα μια βόλτα στην γειτονιά της και...
όταν την εντόπισε ο Πακιστανός, την ανάγκασε να πάει στο σπίτι της, όπου την βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει και σήμερα την βρήκε στον δρόμο η αστυνομία.

Η νεαρή έδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι και περιέγραψε το άτομο με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

star.gr

6 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ,,,,,,κακομοιρους μεταναστες.....για φαντασου να βιαζαν αυτον τι θα γινονταν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FTAINE OSOI DEN KALOYNE TIS ARXES KAI THN ASTYNOMIA NA TOYS MAZEPSEI KAI NA TOYS PAEI STON AGYRISTO... AFTOI FTAINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοια πρεπει να προβαλλετε,εγω αντιθετα απο καποιους, μονο κατα αυτων των εγκληματιων εισβολεων θα προτεινα την στειρωση κι απελαση η την ισοβια καταναγκαστικη εργασια.Δεν ειμαι κανας αγιος, ουτε κομματικοποιημενος , ομως τους αδικα κατατρεγμενους και πασχοντες βοηθανε οι αντρες οχι τους ισχυρους.Εδω ο Χριστος ειπε "μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι.." ειναι ομως και ο πατριωτισμος μας! οι αλλοδαποι εισβολεις δεν εχουν κληρονομικα δικαιωματα επι του εδαφους,εχει ομως κι ο τελευταιος Ελληνας, γιατι εχουν κληρονομησει την γη απο τους προγονους τους που κληρονομειτε αυτοματα στους απογονους. Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα ειναι κυριοι!!!απορω και με τον εαυτο μου γιατι δεν παμε να τους σιμπεριφερθουμε οπως τους αξιζει δλ σαν ζωα!!!!!γιατι και οπως ελεγε ο παππους μου ο φοβος φυλαει τα ζωα!δεν εχουν να φοβηθουν κατι απο νομο απο πολιτες κλπκλπκλπ και κανουν οτι θελουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σημειωση για 17/4/13 2:52 π.μ. μια διευκρινηση:τους Ελληνες κατατρεγμενους και πασχοντες εννοω,οχι τους κολοαλλοδαπους,δεν ειμαι εγω ο ανθρωπος που θα κανει υποβοηθουμενο εποικισμο.Απλα ηταν μια μπηχτη προς τις αρνητικες αντιληψεις ευγονικης και τα σημαδια αναβιωσης της.Συγκεκριμενα οι ξενοι εδω ειναι εποικοι και πρεπει να τους διωξουμε ασχετα αν ειναι ειρηνικοι η εγκληματιες .Για τον Πακιστανο που τελεσε αυτα τα εγκληματα,φυλακιση και στειρωση για να εκμηδενιστουν οι πιθανοτητες να επαναλαβει το ιδιο εγκλημα.Για τους δικους μας οπως αυτη η κοπελιτσα και αλλοι πασχοντες θεωρω 1)οτι εχουν δικαιωμα στην ζωη ασχετα αν δεν ειναι ποιοτικως καλη,2)η στειρωση σ'αυτους ειναι περιττη ,γιατι που τους ειδατε ρε να αναπαραγονται?β)για τους ελαφρυτερα και αλλους αρκουν τα πιστοποιητικα υγειας αλλα παει μακρια η βαλιτσα και δεν θα υπαρχει οριο!!! γ)Αν το προγραμμα ευγονικης Τ-4 ηταν αποτελεσματικο για την δημοσια υγεια τοτε θα ειχαν εκλειψει αυτες οι ασθενειες,αλλα ο επιπολασμος αυτων των νοσων στην Γερμανια σημερα ,δειχνει οτι εκεινα τα μετρα προπολεμικα ηταν επιπολαια και εγκληματικα κι οτι δεν ειμαστε εμεις οι ρυθμιστες των νομων της φυσης..Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρέμασμα στην πλατεία ως κακό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.