Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ… ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ!

Ποιο κόλπο χρησιμοποιούν οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» εγκληματίες από την Αλβανία, για να επανέλθουν στην Ελλάδα; Αλλάζουν τα ονόματά τους, εκ...


Ποιο κόλπο χρησιμοποιούν οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» εγκληματίες από την Αλβανία, για να επανέλθουν στην Ελλάδα; Αλλάζουν τα ονόματά τους, εκδίδουν νέα διαβατήρια και επανέρχονται στην… ενεργό δράση με «λευκό ποινικό μητρώο»! Έτσι, μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες συνελήφθησαν 496 αλβανοί κακοποιοί που είχαν αλλάξει τα ονόματά τους και εκ πρώτης όψεως φαίνονταν «καθαροί» στις αρχές! Η αλλαγή ονόματος στην Αλβανία δια της νομίμου οδού, είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη υπόθεση, ενώ παράλληλα κυκλοφορούν στην «πιάτσα» της Αλβανίας γύρω στα 150.000 κλεμμένα ή πλαστά διαβατήρια! Αναφέρει σχετικά «πηγή» του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ στο καθεστωτικό «Βήμα»:

«Κάθε χρόνο συλλαμβάνονται για ληστείες, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών περίπου 9.000 Αλβανοί (ποσοστό περίπου 70% επί των συλληφθέντων αλλοδαπών απ’ όλες τις χώρες). Το γεγονός ότι μόνο σ’ ένα τετράμηνο έχουν βρεθεί περίπου 500 με ψεύτικα στοιχεία είναι ενδεικτικό του κινδύνου που υπάρχει. Μέχρις ότου υπάρξει η διασταύρωση αποτυπωμάτων οι άνθρωποι αυτοί εμφανίζονταν ως φιλήσυχοι τουρίστες. Επιπλέον έχουμε διαπιστώσει ότι περίπου 100-150 Αλβανοί που έχουν παραβιάσει άδειες από τις φυλακές έχουν γυρίσει στην Αλβανία για τη διαδικασία “κάθαρσης” του μητρώου τους μέσω αλλαγής του ονόματός τους».

Τι κάνει η συγκυβέρνηση του Αντωνάκη του πανικόβλητου για να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο; Συνεχίζει κανονικά να δίνει βίζες στους Αλβανούς… τουρίστες!

ethnikismos.net

------------------------------

1 σχόλιο

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΜΕΣΑ! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.