Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...!!!

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΖΕΛΙΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ LIFO...


ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΖΕΛΙΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ LIFO ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΜΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ - ΑΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ... ΦΡΙΞΤΕ ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΩΪ - ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ:

Οταν ήμουν στη δευτέρα λυκείου το 2004, το σχολείο μου μας πήγε μια εκδρομή στο Λονδίνο, από την οποία και προφανώς δεν έλειψε η καθιερωμένη περιήγηση στο Βρετανικό μουσείο. Δεν ήταν και η καλύτερή μου - πολύ πιο ώραια πέρασα το βράδυ που είδαμε τον Tobey Maguire να μπαίνει σε ένα σινεμά στη Leicester Square για την πρεμιέρα του Seabiscuit.
ΕΙχε ερθεί και ο Σοφοκλής στην εκδρομή όμως οπότε δεν θυμάμαι να με πείραξε και πολύ. Εως τη στιγμή που μπήκαμε στην αίθουσα με τα μάρμαρα. Δεν ξέρω για έσας, αλλά ως έφηβη μου ήταν αρκετά δυσκολό να ενδιαφερθώ για ένα μάτσο αρχαίες πέτρες. Είχα ήδη περάσει τη μισή ζωή μου συνάμενη από γονείς και δασκάλους στα αρχαιολογικά μουσεία της επικράτειας και την άλλη μισή παπαγαλίζοντας μια ιστορία που ξεκινά κάπου στη κυκλαδική περίοδο και τέλειωνει με την επανάσταση του 1821.
Ηθελά να δώ κάτι διαφορετικό, να μάθω κάτι καινούριο, και είχα και εκνευριστεί πολυ από το θέαμα των ένα, δυό χαζών καθηγητών και συμμαθητών που θρηνούσαν τα Ελγίνεια με μια περίλυπη εκφραση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Πήρα λοιπόν το Σοφοκλή από το χέρι και την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια για την αιθουσα με τα Αιγυπτιακά εκθέματα.
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν εκείνη την ημέρα με είχαν βάλει να ανοίξω τη γαλανόλευκη μες το μουσείο. Μπορεί και να είχα πεθάνει από την ντροπή μου. Δεν ξέρω όμως και τι να σκεφτώ για τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου που έπεισαν τους μαθητές τους οτί μια τέτοια πράξη αποτελεί κάτι αξιέπαινο και πάνω από όλα λογικό. Δεν ξέρω και πως να τους χαρακτηρίσω ακριβώς, αλλά τείνω προς το βλάκες με περικεφαλαία. 
Ηλέκτρα Κοτσώνη - www.lifo.gr

---------------------------

53 σχόλια

  1. Αλλο ενα ανθελληνικό γουρούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε μωρή ψώλα!!! Να ψοφήσεις από ντροπή και στο φέρετρο να σε σκεπάσουν με Ελληνική σημαία, έτσι για να μην βρεις ποτέ ησυχία στο θάνατό σου. Να είσαι μαζί με το "πανί" που σιχαίνεσαι τόσο πολύ, μέχρι την Δευτέρα Παρουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά όμως και γω βλέπω να γράφει ένα μουνόπανο με κιπά σαν "ντιμοσιογκράφος"!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΠΙ 24 ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΟΘΥΛΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΟΥΖΩΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΩΡΗ ΓΛΟΙΩΔΗ ΟΥΤΕ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λαός δεν ξεχνά, τα κομμούνια τα κρεμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..8a pe8ene apo ntroph ean anoige tin Ellhnikh shmaia?
    TI LES MWRH SKROFA? MPASTARDH= STIS TOUALETTES THS OMONOIAS ME ARAPH SE EPIASE H MANA SOU?
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεινε εκει που είσαι γιατί ετούτος ο τόπος έχει γεμίσει Εφιάλτες δεν χωράει άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να φανταστω οτι εσυ ανθελληνικο πορνιδιο...πηρες τον Σοφοκλη απο το χερι και πηγες καπου ησυχα (αιγυπτιακο τμημα) να τον πλακωσεις στις πιπες.....και σου εμεινε κουσουρι απο τοτε και συνεχιζεις να το κανεις με οποιον λαθρομεταναστη απο πακισταν,αλβανια,μπαγκλαντες κτλ πεσει στο δρομο σου...μιας και οι Ελληνες δεν ασχολουνται με απλυτες ανθελληνικες πατσαβουρες σαν και του λογου σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτη που δεν μεγαλοσαν σαν Ελληνες αλλα σαν αμερικανακια αυτα μονο εχουν να πουν..ευλογω τον Θεο που ειμαι Ελληνας,τον ευχαριστω που γεννηθικα Ποντιος...Σοφοκλής Αποστολιδης.Γεωργιανοι,Βεροια,Μακεδονια,Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα με χάλασε που το έκαναν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου τώρα και όχι όταν ήμουν και εγώ στο σχολείο αυτό για να συμμετέχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά τα σκουπίδια(όπως και ο πατέρας της)έκαναν την Ελλάδα όπως είναι σήμερα...
    Να τα βλέπουν αυτοί που τους ψήφιζαν...
    ΔημΒας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην παιρνετε και ορκο για τη ντροπη.... κατι ελληνες σαν κ αυτη θα επρεπε να ντρεπονται να αγγιξουν την ελληνικη σημαια..... κ φυσικα παραδεχεται κ την αγνοια που εχει περι ελληνικης ιστοριας.οποτε δεν τιθεται θεμα.... αυτη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. h galanoleykh einai timh mas gia emas poy eimaste ellhnes katalaves re kargiolaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μωρη πατσαβουρα για την σημαια εχει χυθει αιμα...μανες τυλιξαν και εθαψαν τα παιδια τους..παιδια τους γονεις τους..και εσυ λες θα ειχες πεθανει ρε πατσαβουρι απο ντροπη??ας πεθαινες να ησυχαζε το αιμα εκεινων που την σηκωσαν ψηλα...πατσαβουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακάρι να μην γυρίσει πότε πίσω...ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μακάρι να μην γυρίσει πότε πίσω...ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε αι στο διολο σουργελο, αγαμητη πατσαβουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ...Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα κανατε με τον Σοφοκλη και φυγατε, ντοπιασμενοι απο την αιθουσα με τα Ελληνικα εκθεματα. Εξαλλου αυτα συγκινουν τους Ελληνες, οχι τα φυγοπονα οικοτροφα παρασιτικα τεκνα.
    Καλα κανατε με τον Σοφοκλη, Ηλεκτρα (το ντοπη να διαθετετε Αρχαιοελληνικα ονοματα !!!) που φυγατε με ελαφρα πηδηματακια....να εχετε και λιγο χρονο να μιλησετε για στιγκακια και "φουσκομενους παιδαρους" του Λονδινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. POUTANARIO SKETO I KOUFALA. tETOIA ATOME PREPEI NA TOUS AFEREITAI KATHE TI TO ELLINIKO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε συ καλα, και απο την Αιγυπτο εχουν κλεψει ματσο απο αρχαιες πετρες;Ποσο πουστιδες ειναι οι Εγγλεζοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KALA PARE TWRA TO TSOYLAKI TON SOFOKLH SOY KAI ANTE NA THN BRHTE ME KANENA DILDO ..... PATSABOYRAKH E! PATSABOYRAKI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ?ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΕΤΡΕΣ?ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ?ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕ ΟΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΦΙΝΤΑΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΚΟΠΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ .ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙς ΤΟΝ ΟΡΟ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. anteee kai gg..........sourgelooo eisaii kai fenesaii...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είδε πολυπολιτισμό στα σκέλια της και δαύτη και αναθάρρεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οι κινεζοι λενε μια εικονα ισον χιλιες λεξεις,απλως δειτε τη φωτογραφια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. FANTAZOMAI TH MANA KAI PATERA EXEI TO SKOYLIKI AYTO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kori pasokoy ipoyrgou einai perimenate kati kalitero n ankousete??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντε πηδηξου ρε σαβουροτσουλο που θα γραψεις και αρθρο παλιοπουτανακι!Εισαι πολυ αγραμματη και γελοια με αυτα που γραφεις και αξιζει να φας πολλες ντοματες,θα πρεπε να ντρεπεσαι ζωο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. να μη σε βρει η Δευτερα μωρη......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με δίκτη νοημοσύνη ιδιώτη δεν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο, φαντάζομαι τη μάνα της Συριζέα καί τον πατέρα της Τσέ. Αλλά όταν μπείκε στο μοουσείο δεν πρόσεξε βέβαια ότι οι περισσότεροι επισκέπτες πάνε γιαυτές τις "πέτρες" αφού το βλέμα της και έπειτα το χέρι της τα είχε στο πουλι του Σοφοκλή!
    Καλά πηδήματα και ίσια να σου μπαίνει χαζοκούνελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΣ?????ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΝΩ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ. ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "...παπαγαλίζοντας μια ιστορία που ξεκινά κάπου στη κυκλαδική περίοδο και τέλειωνει με την επανάσταση του 1821"
    Εδώ έχει απόλυτο δίκιο...Γιατί δεν διδάσκουν στα σχολεία τη νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους...π.χ. για τον εμφύλιο πόλεμο...; Μόνο το 1821 υπάρχει...;
    Κατά τα άλλα διαφωνώ μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ πάντως ένα πέος που θα ξεκινά από την κυκλαδική περίοδο και θα τελειώνει κάπου στο 1821 θα στο έριχνα πορνίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. κοιτα κάτι σκουπίδια.... φτού σου μωρή πατσαβούρα.... φτού και στους Πασόκους, και στον πατέρα και την μάνα της που έκανα τέτοιο ζώο. Και την έκανε για Λονδίνο το νεόπλουτο κωλόπαιδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αφαιρεση ωοθηκων ωστε να μην αναπαραχθει. Κατοπιν μπορει να κανει καριερα στις Ελληνικες φυλακες προσφερωντας αφιλοκερδως το κορμι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ηλέκτρα, μείνε στο Λονδίνο...σου πάει τρέλα! Μόνο ε΄δω μην επιστρέψεις! Τούτη η χώρα δε σε θέλει και δε σε χρειάζεται! Μείνε εκεί όπου οι λόρδοι και τα τσανάκια της βασιλείας έχουν πολλές φορές ματώσει τη χώρα των Ελλήνων!Μείνε εκεί όπου οι κλέφτες έχουν μάθει να επιδεικνύουν τα κλεμμένα! Μείνε εκεί όπου το πιο παλιό έκθεμα είναι κάτι πέτρες όρθιες σε κύκλο! Μείνε εκεί όπου το Καλοκαίρι διαρκεί ένα Σαββατοκύριακο! Μείνε εκεί που τους Ολυμπιακούς Αγώνες τους κάνανε τσίρκο! Μείνε εκεί...γιατί εδώ η χώρα δε σε σηκώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατί τόση ανωνυμία; Εγώ πολύ απλά, επώνυμα και ευθαρσώς, σε όποιον-α ντρέπεται για την σημαία της πατρίδας μου, απαντώ… ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. Το κάθε πουτανάκι που νομίζει ότι έχει άποψη, ας την κρατήσει για τον εαυτό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. giati asxoleiste me xapakomena teleiwmena tsoulia? h kopelitsa apla ekapse egefalo apo th malakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρουφα καμια ψωλη και καμια κοκα και ασε την Ελλαδα σε μας γαμιολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητή Ηλέκτρα. Δεν γέννησες εσύ την μοναξιά που νιώθεις. Όμως, εσύ την γιγάντωσες. Ακολούθησες το ψέμα και την υποκρισία που είδες στους γονείς σου γιατί ήταν συνδεδεμένα με μία εύκολη ζωή. Είναι όμως μόνο στο δικό σου χέρι αν θέλεις, ή όχι, να παραμείνεις η φθηνή πόρνη που γράφει αυτά που της υποδεικνύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απλώς απαράδεκτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΗΣ . ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΣΕ ΜΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΝΤΑΝΤΑ . ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.