Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞ!

Μια νέα δημόσια θέση (προφανώς επ’ αμοιβή…) έφτιαξε ο… καγκελάριος Δημητράκης Αβραμόπουλος, για να βολέψει μια «εκλεκτή» του σάπιου μεταπ...


Μια νέα δημόσια θέση (προφανώς επ’ αμοιβή…) έφτιαξε ο… καγκελάριος Δημητράκης Αβραμόπουλος, για να βολέψει μια «εκλεκτή» του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, αλλά και για να γλύψει τον διεθνή σιωνισμό. Μας πληροφορεί σχετικώς το καθεστωτικό «Βήμα»:

«Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος η κυρία Φωτεινή Τομαή, εμπειρογνώμονας πρεσβευτής Α’ και ιστορικός, συνεργάτις του «Βήματος της Κυριακής», με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Την απόφαση αυτή ο έλληνας ΥΠΕΞ κοινοποίησε με επιστολή του προς όλες τις διπλωματικές αποστολές και διεθνούς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει η χώρα μας αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αποκατάσταση της μνήμης του Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα, ειδικά σε μια εποχή που εμφανίζονται οργανωμένες φωνές αντισημιτισμού και ξενοφοβίας. Αντίστοιχη αρμοδιότητα μέχρι σήμερα προβλεπόταν σε υπουργεία Εξωτερικών μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ.

Η κυρία Τομαή, που υπηρετεί στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών από το 1985, έχει διακριθεί στη διατήρηση της Μνήμης του Ολοκαυτώματος και στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού με το πολυετές συγγραφικό και υπηρεσιακό έργο της σε ελληνικά και διεθνή φόρα αναφορικά, όπως οι εκδόσεις «Έλληνες στο Άουσβιτς – Μπίρκεναου», «Οι Έλληνες Εβραίοι – Στοιχεία της ιστορίας τους μέσα από διπλωματικά και ιστορικά έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών».

Και ορισμένα πρόσθετα στοιχεία, τα οποία έχουν τη σημασία τους, γι’ αυτό τα αποκρύπτει η καθεστωτική εφημερίδα:

1ον) Η Φωτεινή Τομαή ανήκει στον «περιούσιο» λαό.

2ον) Είναι πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου του Συνασπισμού (νυν ΣΥΡΙΖΑ) και του… Παναθηναϊκού, Ν. Κωνσταντόπουλου, με τον οποίο χώρισαν τα τσανάκια τους προ ολίγων ετών, αφού τον κατήγγειλε δημοσίως ότι την κακοποιούσε. Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντόπουλος παρέδωσε τα ηνία του ΣΥΝ στον Α. Αλαβάνο κι εξαφανίστηκε από την πολιτική ζωή της χώρας…

ethnikismos.net

7 σχόλια

  1. Σκατά στα μούτρα της που θα την πληρώνουμε κι όλας... Θέση για το ολοκάυτωμα των Ελλήνων της Ιωανίας και του Πόντου δεν θα κάνει ο Τζίμης ο Τυροπιτάκιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Ελληνες εβραίοι δεν υπάρχουν!Εβραίοι σκέτο!
    Ετσι είναι.... Αύτοι μας ξεπετσιάζαν επί τουρκοκρατίας (το δέξι χέρι των οθωμανών) και εμείς τους δίνουμε δουλειές και τους έχουμε αφορολόγητους!
    Τους δώσαμε και ονόματα ελληνικά για να τους γλιτώσουμε απο τους γερμανούς και αυτοί μπήκαν στη βουλή και έπιασαν και όλα τα οικονομικά πόστα και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αβραάμ-όπουλο(ς)!!!!!! Μετά το εμετικό "μνημείο (κ)ολοκαυτώματος στην αρχαία αγορά των Αθηνών που είχε "στήσει" όταν ήταν δήμαρχος, τώρα που έγινε ΥΠΕΞ, δεν θα "κοιτάξει" να αποκαταστήσει τα πατριωτάκια του;;;;;; εδώ ταιριάζει η παροιμία "ο κόσμος καίγεται και το μ@@νί (λέγε με Μήτσο) χτενίζεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μπιζνα του ψευτοκαυτωματος πρεπει να τελειωνει και η Χ.Α θα πρέπει να το κάνει αυτό. Ουδέποτε υπήρξε αληθές το παραμυθάκι και οι ψευτο εβραίοι συνεχίζουν να βγάζουν 60.000.000.000 το έτος μόνο από τα κορόιδα τους αμερικανούς. Ας μη πούμε για τους λοβοτομημενους "Γερμανους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπρεπε να την είχε αποτελειώσει ο Κωσταντόπουλος...
    Πολλαπλασιάζονται οι θηλιές στο Γουδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ εΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζήτημα αν υπήρξαν 60.000..είναι μια κατασκευασμένη προπαγάνδα των σιχαμερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.