Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NEΑ ΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΣ...

Ενήλικος ο βιαστής της Πάρου Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Αχμέτ Βάκας, ο οποίος δεν δίστασε να τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι την 15χ...


Ενήλικος ο βιαστής της Πάρου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Αχμέτ Βάκας, ο οποίος δεν δίστασε να τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι την 15χρονη Μυρτώ και που νόμισε ότι εμπαίζοντας τις διωκτικές και δικαστικές αρχές για το νεαρό της ηλικίας του θα είχε ευνoϊκότερη μεταχείριση.

Έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αντιμετωπιστεί ως ενήλικος κι έτσι μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών, όπου θα παραμείνει μέχρι να φτάσει η υπόθεση του στις δικαστικές αίθουσες.

Ατράνταχτα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια των δικαστικών λειτουργών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του αλλοδαπού ότι είναι ανήλικος και έτσι θα δικαστεί πλέον ως ενήλικος, αντιμετωπίζοντας την ποινή των ισοβίων.

Πηγή: Espresso

5 σχόλια

  1. bravo sto skupidi k se autus pu ta ipothalptun !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακως... Οχι ισόβια αλλα να δικαστει και να τιμωρηθεί όπως ορίζει η θρησκεία του.... Να δείξουμε πως σεβόμαστε την διαφορετικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από 'μας, έχει ήδη καταδικαστεί "τετράκις εις θάνατον". Τέτοια ανθρωπόμορφα κτήνη, δεν αξίζει να ζούν ούτε να σιτίζονται από τους Έλληνες φορολογούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΥΝΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΙΟΊ ΕΙΝΑΙ?ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΟΣ ΠΌΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ?ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΣ?ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΑΝΕ..Κ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΡΙΣΜΟ..ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ..ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ..Κ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΝ ΠΑΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΌΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΙΒΑΝΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.