Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης γύφτοι, οι οποίοι απέκλεισαν τον δρόμο Άργους-Νέας Κίου στο ύψος της λ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης γύφτοι, οι οποίοι απέκλεισαν τον δρόμο Άργους-Νέας Κίου στο ύψος της λαχαναγοράς, ζητώντας να τους δοθεί νόμιμη άδεια ηλεκτροδότησης. Είχε προηγηθεί, αστυνομική επιχείρηση τα ξημερώματα, σε καταυλισμό στη Νέα Κίο, όπου έκοψαν το ρεύμα σε παραπήγματα και σπίτια, που είχαν συνδέσει μόνοι τους παράνομα και προσήχθησαν 14 άτομα στο αστυνομικό τμήμα Άργους.

Οι συγκεντρωμένοι, στη συνέχεια, έκαναν πορεία στους δρόμους του Άργους και κατέληξαν έξω από το νέο δημαρχείο, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου, ανέφερε ότι "στο αίτημα των Ρομά να τους δοθούν από τον δήμο άδειες για ηλεκτροδότηση των σπιτιών τους πρέπει να προσκομίσουν στις υπηρεσίες του δήμου Άργους- Μυκηνών τις οικοδομικές τους άδειες, προκειμένου ο δήμος θα προχωρήσει τις διαδικασίες", ξεκαθαρίζοντάς τους πως σε διαφορετική περίπτωση ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν συνεργεί σε παρανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.