Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΦΑΓΕ ΑΥΓΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΒΙΝΤΕΟ!

Αυγά κατά του αυτοκίνητου του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νικόλα Γκρουέφσκι, καθώς έβγαινε από κεντρικό ξενοδοχείο των Τιράνων πέταξε ομάδα ν...


Αυγά κατά του αυτοκίνητου του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νικόλα Γκρουέφσκι, καθώς έβγαινε από κεντρικό ξενοδοχείο των Τιράνων πέταξε ομάδα νεαρών Αλβανών που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να είναι ακτιβιστές ενός πολιτικού κόμματος.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός A1Report, οι νέοι δήλωσαν πως προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση για να δείξουν την αντίθεσή τους για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του Γκρουέφσκι απέναντι στους Αλβανούς των Σκοπίων.

Μάλιστα τονίζουν πως υπάρχουν διακρίσεις εις βάρος των Αλβανών των Σκοπίων καθώς εδώ και αρκετά χρόνια δεν τηρείται η Συμφωνία της Οχρίδας.



----------------------------------------

3 σχόλια

  1. Αριστη βολη !

    Τοσα λεφτα τουχωσε ο Σορρος για να διμηουργησεο αντιπαλοτητα με την Ελλαδα , τα αυγα ειναι η αρχη , το μπεικον επεται (και θαναι και απο τη σπαλα του)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είπαμε ΑΡΓΑ Η ΠΟΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ θα τον ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΓΚΡΟΥΈΦΣΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΌΠΩς ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΚΡΗΓΚΟΡΟΒ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TXA STROSEI KAI EPIDERMIDA H MAIMOY!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.