Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετα...

Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο. Το περιοδικό «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και τους οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.

Πρόκειται για έναν πυρήνα 50 χιλιάδων και πλέον ανθρώπων που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σε ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Ο μηχανισμός προπαγάνδας του βαθέος κράτους της Αγκυρας βρίσκει τώρα αρωγό -γράφει το άρθρο του περιοδικού- τη γερμανική task forse, η οποία έχει αναλάβει την επιτόπια υλοποίηση του σχεδιασμού του Βερολίνου, που είναι σε πλήρη γνώση της Αγκυρας.

Οπως έχουν αναφέρει κατ’ επανάληψη τα «Επίκαιρα», Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες αναμένουν τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη. Οταν δοθεί το «ok», 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες –αρκετοί εξ αυτών με γερμανικά διαβατήρια και με επιχειρήσεις στο Μόναχο και την Κολονία- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε «επενδύσεις» στη Θράκη. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι Γερμανοί «επενδυτές» έχουν προαποφασίσει την άντληση φθηνού εργατικού δυναμικού από τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής, αλλά όπως προαναφέρθηκε και απ’ όσους έχουν απελαθεί και τις οικογένειές τους και διαβιούν στη γείτονα.

4 σχόλια

  1. ΤΙΙΙ ???? ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ?????

    Και μεις απελαθηκαμε απο την ΙΩΝΙΚΗ ΓΗ αν το πανε ετσι !.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .

    Σιγα σιγα αναθεωρειται η συνθηκη της ΛΩΖΑΝΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ τΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜ...ΘΟΥΝ .

    Αρκετα εχουν γεμισει τη χωρα μας με σκατα .

    Α ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

    Και συ "Γερακι της Θρακης" ξεκαθαρισε την κατασταση με τους τουρκοφιλους προδοτο-συμμαχους μας , και τον ενδεχομενο επικισμο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.Μαζι σου ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

    (αν , λεμε ΑΝ, περασει κατι τετοιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥ...ΝΑΣ)


    (ελπιζω να μην ειναι τιποτα παπαριες και μας μπριζωνεις αδικα οπως με τον μαλακα απο το καστελοριζο που ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ....)

    μπιλυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eαν και λέμε Εαν, αποφασίσουν κάποιοι ξεπουλημένοι Δούλοι, να εφαρμόσουν κάτι τέτοιο να σε σίγουροs ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ δεν θα περάσει, αλλά και κανέναs , Ελλήναs Ακρίταs , κάτοικοs τηs θΡΆΚΗΣ θα το επιτρέψει.

    Όσο φυλάμε Θερμοπύλεs,
    xωρίs την βοήθεια τηs Αθηνοκεντρικήs Κυβέρνησηs, αλλά μόνοι μαs , Θέλουμε να γνωρίzει ο κάθε ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ, ότι 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    Mε αγωνιστικούs xαιρετισμούs
    από την Ελληνική Ακριτική Θράκη μαs


    Οργάνωση Ελληνόψυxων Νέων
    Το Γεράκι τηs Θράκηs


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥΣ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ. ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ?ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.