Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ...!!! ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ...!!!

ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΚΑΙ ...


ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ 1912 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΑΣΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ AFTONOMI.GR

Με αλβανική σημαία σε διαστάσεις γηπέδου και με τραγούδια που αναφέρονται σε Τσαμουριά και Μεγάλη Αλβανία γιόρτασαν οι αλβανοί μετανάστες της Αθήνας την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

Πάνω από 800 αλβανοί μετανάστες είχαν γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο του ΣΠΟΤΙΝΓΚ στον Άγιο Ελευθέριο σήμερα για να υποδεχτούν τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα, και να γιορτάσουν μαζί την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας στην Αθήνα.

Με εκατοντάδες αλβανικές σημαίες στα χέρια οι αλβανοί φώναζαν συνέχεια το όνομα του πρόεδρου του ΣΚΑ Έντι Ράμα ενώ μια τεράστιων διαστάσεων σημαία γέμιζε την ατμόσφαιρα με εθνικιστικό αέρα….

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας όπου όλοι είχαν γυρίσει προς τον Έντι Ράμα κι όχι προς την σημαία τους όπως θα έπρεπε ενώ ακολούθησαν τραγούδια και απαγγελίες ποιημάτων από παιδιά αλβανών μεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


----------------------------------------

5 σχόλια

  1. Να τα κατοστισουν !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό είναι το Αθηναικό κράτοs ..........

    http://www.stoxos.gr/2012/11/100_3143.html

    http://oentogerakitisthrakis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Να τα κατοστισουν !!

    μπιλυ<

    Τι λες, ρε μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Auta na ta vlepoun oi dikoi mas grekuloi politikoi. pou tous endiaferei mono na kanoun antisugkentroseis apenanti stin Hrusi Augi. antisugkenroseis apenanti stous alvanous pou zitane na paroun edafei Ellinika kai apenannti stous lathrometanastes pou allonizoun tin athina kai ton peiraia kai pou stis hores tous gremizoun ekklisies mnimeia me to etsi thelo kai edo zitoun na tous htisoume tzamia apo ta lefta ton Elinon hristianon forologoumenon kanoume moko, poioume tin nissan. ntropi tous . alla na ehoun upopsin tous autoi oi grekuloi politikoi, oti tha elthei i stigmi pou tha pane sto goudi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.