Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ "ΧΥΤΗΡΙΟΥ"

Την καταδίκη του για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» στην Ιερά Οδό, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, αρμόδιος γι...

Την καταδίκη του για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» στην Ιερά Οδό, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας.

Ο κ. Τζαβάρας δήλωσε ότι «η τέχνη και ο πολιτισμός υπόκεινται στους δικούς τους κανόνες. Πρωτίστως στην ανεκτικότητα απέναντι σε όποιον έχει και εκφράζει διαφορετική γνώμη ή άποψη». 

Όπως είπε, «δεν πρέπει να επιστρέψουμε ούτε στη λογοκρισία να πάρει τη θέση της κριτικής, ούτε στην αυτοδικία να πάρει τη θέση της δικαιοσύνης».

Χαρακτήρισε «απαράδεκτο» εν μέσω οικονομικής κρίσης να υπάρχουν μειοψηφίες που εμφανίζονται ως «αυτόκλητοι εγγυητές της κοινωνικής, αισθητικής και εθνικής ευταξίας» και εξέφρασε την αντίθεσή του με όσους προσπαθούν με τη βία να επιβάλλουν τη δική τους άποψη. 

4 σχόλια

  1. Δεν είδαμε τέτοιου είδους δηλώσεις από τον μυστακοφόρο μπουλούκο της φωτό για την ταινία του Μωάμεθ και τα έκτροπα των ισλαμοφασιστών στο κέντρο της Αθήνας!!! πολύ μας δουλεύετε δουλικά της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ !!! Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΒΕΡΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΓΚΛΑ ΔΕΝ ΙΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ.
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΙΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΣΕΙ ΛΙΠΟΥΣΟΥ ΜΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mporei i texni na ehei tous dikous tis kanones kai isos kai tin diki ths glossa. alla prpei na xerete kyrie yfipougge mias kai tykhanete kai threiskeumaton oti kai i threiskeia exei se mia xora tous dikous tis kanones. kai otan koroideuoun i loidoroun ton arhigo autis tis threiskeias tha eprepe na epemvenei emmetakleita o eisageleas kai to idio to kratos kai ohi oi polites tis horas pou tukhanei na einai kai katoikoi pou to suntagma tou orizei oti to i threiskeia tous i episimi kai mono einai i hristianiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.