Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΣΥΡΙΑ... ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ...!!

Όλα συνέβησαν την στιγμή που το παιχνίδι άρχισε να καθαρίζει και οι φίλοι και καθοδηγούμενοι της τουρκία ισλαμιστές αντάρτες να κινδυνεύουν...


Όλα συνέβησαν την στιγμή που το παιχνίδι άρχισε να καθαρίζει και οι φίλοι και καθοδηγούμενοι της τουρκία ισλαμιστές αντάρτες να κινδυνεύουν με εξόντωση εως ενός... Τότε ήρθε ως μάνα εξ ουρανού οβίδα από το Συριακό εδάφος.

Η Συρία εξέφρασε την πρόθεσή της να διερευνήσει την «πηγή» από όπου εκτοξεύτηκαν οι οβίδες που έπληξαν κατοικημένη περιοχή στην Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία σκοτώνοντας πέντε πολίτες και ζήτησε αυτοσυγκράτηση.

Ο υπουργός πληροφοριών της Συρίας, Ομράν Ζοαμπί μετέφερε επίσης τα συλλυπητήριά του προς τον τουρκικό λαό, λέγοντας ότι η χώρα του σέβεται την εδαφική κυριαρχία των γειτονικών χωρών.

Κάλεσε επίσης τις άλλες χώρες να σεβαστούν την κυριαρχία της Συρίας ελέγχοντας τα σύνορα τους και σταματώντας την είσοδο στο συριακό έδαφος ένοπλων ομάδων.

Πηγή:ΑΜΠΕ

------------------------------

2 σχόλια

  1. μυριζει οχι, ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ οτι ειναι προβοκατσια! η Τουρκια ειναι μανα σ αυτα. το οτι το ΝΑΤΟ εσπευσε να ταχθη στο πλευρο της Αγκυρας ενος κρατους Εγκληματια που φημιζεται για προβοκατσιες και γενεοκτονιες ξεσκεπαζει τον ρολο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπει κανείς την διαφορά και θλίβεται. Όταν έχει κανείς να κάνει με κράτη αποφασισμένα, όπως την Τουρκία και το Ισραήλ, το ξανασκέφτεται.

    Όταν έχει να κάνει με την Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.