Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ! ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ...!!!

ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ -ΠΟΥ Δ...


ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ- ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΞΙΑ. ΑΞΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ... ΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΡΙΟΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ...


----------------------------- 

1 σχόλιο

  1. Το ερώτημα είναι τι γίνεται με τις ταυτότητες;Η Εκκλησία έχει ήδη μιλήσει και υπάρχει επίσημη Συνοδική απόφαση.
    Το θέμα είναι ανοιχτό και ταλαιπωρεί χιλιάδες λαού.Λύσεις υπάρχουν που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα οριστικα.Όπως να αλλάξουν την προσβλητική ονομασία του δελτίου απο ταυτότητα σε άλλη ονομασία που δεν προσβάλλει.Αλλά υπάρχουν και άλλες λύσες.Όμως το κράτος σκοπίμως δεν τις εφαρμόζει.
    Το κράτος έχει αλλάξει το νόμο , όμως είναι τόσο αλαζονικό που ακόμα και τον καινούργιο νόμο περι προσωπικών δεδομένων τον καταπατά.
    Συγκεκριμένα δεν εφαρμόζει πληρως την αποφαση 517/2000 της αρχής δεδομένων αλλά εφαρμόζει μόνο το κομμάτι που αφορά την διαγραφή του θρησκεύματος.Με ποιό δικαίωμα το διαβατήριο δεν γινεται αποδεκτο στην εφορια για έναρξη επαγγέλματος;
    Με ποιο δικαίωμα οι Έλληνες υπήκοοι δεν μπορούν να βγάλουν διαβατήριο με την προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης αλλά χρειάζεται... φωτοτυπία ταυτότητας;
    Τόσο πολύ διψάσατε για το αίμα των χριστιανών αδελφών σας.Όμως ο Θεός των Εβραίων είναι τόσο δίκαιος που πάντα δίνει αυτό που ζητά ο άνθρωπος κατα το "αιτήσασθε και δωθήσετε".
    Μέχρι τώρα το έχει κάνει άλλωστε σε αμέτρητες περιπτωσεις.θέλετε να κατάγεστε απο τον πίθηκο και ο θεός άκουσε την επιθυμία σας.Σας έδωσε λοιπόν και το AIDS που είναι η ασθένεια του πιθήκου ώστε να πεθαίνετε και σαν πίθηκοι.
    Είναι μια τόσο νέα ασθένεια όσο νέες είναι και οι θεωρίες περι εξέλιξης απο τον πίθηκο.
    Θέλετε να ζείτε στην πράξη σαν τα γουρούνια τρώγωντας όσα μπορείτε περισσότερα.Ο Θεός άκουσε την επιθυμία σας και σας έδωσε την γρίπη των χοίρων για να πεθαίνετε και σαν τα γουρούνια.
    Θέλετε να πίνετε το αίμα των χριστιανών αδελφών σας.Θα σας κάνει και αυτή τη χαρη.Μπορείτε να ανοίξετε την αποκάλυψη όπου θα διαβάσετε οτι ήδη ο Θεός έχει διαβεβαιώσει οτι η θάλασσα τα ποτάμια και όλα τα νερά της γης θα γίνουν αίμα ώστε να πιειτε άφθονο όσοι δίψασαν για το αίμα των αδελφών τους.Αυτό βέβαια δείχνει και το οτι θα πεθάνετε απο έλλειψη νερού.
    Σε όλους εσάς, που απο τα αρχαία χρόνια καταδιώξατε με τόση μανία το Θεό των Εβραίων διώκοντας όσες φυλές τον υπηρέτησαν, με πρώτη και καλύτερη την Εβραική φυλή και στη συνέχεια την Ελληνικη, έχω να πώ οτι το τέλος σας είναι κοντά.Και αυτό γιατι εσεις το ζητήσατε γιαυτό να μην παραπονιέστε.
    Στο τέλος αυτού του κόσμου θα υπάρχουν 2 ειδη ανθρώπων.Αυτούς που οι άγγελοι θα τους δείχνουν για πάντα μέσα στην Άνω Ιερουσαλήμ της Αποκάλυψης του Θεού και θα ψάλλουν "Αγιος,άγιος άγιος κύριος Σαβαώθ" και αυτούς που θα τους δείχνουν μέσα στην πύρινη λίμνη της Αποκάλυψης ψάλλοντας "Δίκαιος,δίκαιος,δίκαιος κύριος Σαβαώθ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.