Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΜΕΛΗΣ ΣΠΕΙΡΑ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ... ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Ως «μεμονωμένο  περιστατικό» είχε αντιμετωπιστεί  αρχικά ο ξυλοδαρμός ενός 34χρονου οδηγού ταξί στις 4 Ιουλίου στα Εξαμίλ...

Ως «μεμονωμένο  περιστατικό» είχε αντιμετωπιστεί  αρχικά ο ξυλοδαρμός ενός 34χρονου οδηγού ταξί στις 4 Ιουλίου στα Εξαμίλια Κορινθίας, από τρεις τσιγγάνους που του άρπαξαν 50 ευρώ και δύο κινητά. Όπως αποδείχθηκε, όμως, οι δράστες ήταν μέλη οργανωμένης συμμορίας με 16 διαρρήξεις και τέσσερις κλοπές οχημάτων στο ενεργητικό της στην Κορινθία και τις Αχαρνές Αττικής!

Η εξαμελής  σπείρα δρούσε από την Πρωτομαγιά  και από τότε, με διαφορετική  σύνθεση κάθε φορά, είχε διαρρήξει  16 καταστήματα, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και στο Μενίδι, αρπάζοντας μετρητά, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα είδη που η συνολική αξία τους φτάνει τα 16.770 ευρώ!
Η έρευνα  που έκαναν οι αστυνομικοί  της Ασφαλείας Κορίνθου οδήγησε στην εξιχνίαση όλων των υποθέσεων, ενώ ερευνάται αν οι δράστες έχουν διαπράξει και άλλα αδικήματα. Σε βάρος των έξη τσιγγάνων ηλικίας 29, 39, 22, 36, 29 και 32 σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο 29χρονος, ο 39χρονος και ο 22χρονος κατηγορούνται και για τη ληστεία σε βάρος του ταξιτζή. Ωστόσο, δεν υπήρχε αυτόφωρο κι έτσι δεν συνελήφθησαν.


----------------------------- 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.