Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ!

Ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του πρακτορείου Μπαρακούντα, που διοργάνωνε εκδρομές για εκτρώσεις στο εξωτερικό, μεταξύ...


Ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του πρακτορείου Μπαρακούντα, που διοργάνωνε εκδρομές για εκτρώσεις στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και οι κατεχόμενες περιοχές.

Σύμφωνα με την τουρκική Milliyet, σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Τουρισμού, σχολιάζοντας τις εκδρομές «τουρισμού εκτρώσεων» που διοργανώνει το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο, αναφέρει ότι αυτό είναι αντίθετο στην έννοια του τουρισμού και της ηθικής και μειώνει την εικόνα της χώρας και τον τουρισμό της. Γι’ αυτό, προστίθεται, το υπουργείο ακύρωσε την άδεια λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται, το Μπαρακούντα διοργάνωνε τέτοιες εκδρομές στη Βοσνία και τα Κατεχόμενα και σε αυτές συμμετείχαν ήδη 18 άτομα.

Σημειώνεται ότι το πρακτορείο άρχισε τη διοργάνωση τέτοιων ταξιδιών μετά την προώθηση από το τουρκικό υπουργείο Υγείας νομοσχεδίου για την απαγόρευση των εκτρώσεων στη χώρα.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα προχθές η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ καθώς το θέμα είχε συζητηθεί στον τουρκικό σύνδεσμο ταξιδιωτικών πρακτόρων (TURSAB).

Διαβάστε περισσότερα στο http://pafospress.com/?p=43824


----------------------------- 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.