Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΕΥΠ...!!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΜΕ....

Τη βοήθεια της ΕΥΠ για τον εντοπισμό εμπρηστών ζήτησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Ν. Δένδιας. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του για τι...


Τη βοήθεια της ΕΥΠ για τον εντοπισμό εμπρηστών ζήτησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Ν. Δένδιας. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμούς και για αυτό θα αναλάβει δράση η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

 Ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν εκδηλωθεί συνολικά 589 πυρκαγιές και ακόμα 16 σήμερα Τρίτη, γεγονός που οδηγεί το πυροσβεστικό σώμα στην απαραίτητη λήψη δραστικότερων μέτρων. «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε τη ζωή και την περιιουσία των Ελλήνων πολιτών» σημείωσε.

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ STOXOS.GR ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ:

ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ; ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ...!!!

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΧΙΟ... ΒΟΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ... ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ 200 ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...!!!

1 σχόλιο

  1. XAXAXAXAAA ERXONTAI OI ENISXISEIS TON YANKEES POY EINAI H TROMPETA DENDIA POY EISAI GIATH DEN TA AFINEIS TA PAIDIA STA GRAFIA TOYS ME TA DROSERA AIRKONDITIONS... KAI THS ORAIES GRAVATES KAI TA SINOLAKIA, ME TRELA KAI KORDELA STA MBOYZOYKIA EINAI PROTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.