Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ FIBA ΣΤΟ FACEBOOK... ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ...!!!!

Όπως γράψαμε χθες η FIBA άλλαξε το όνομα της FYROM, σε MKD, απαλείφοντας από παντού το FYROM. Μέχρι πρότεινος έγραφε "FYROM (MKD)&qu...



Όπως γράψαμε χθες η FIBA άλλαξε το όνομα της FYROM, σε MKD, απαλείφοντας από παντού το FYROM. Μέχρι πρότεινος έγραφε "FYROM (MKD)". Αυτό οδήγησε όπως συμβαίνει πάντα χιλιάδες Έλληνες χρήστες να βομβαρδίζουν το site της FIBA με e-mails διαμαρτυρίας, αλλά και τη σελίδα της στο facebook. (taxalia.blogspot.com)


Όμως, οι Αγγλίδες της διοργάνωσης, διαγράφουν τα ελληνικά μηνύματα που τους τα χώνουν !

εδώ: http://www.facebook.com/FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟ...!!! ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ E-MAIL ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ FIBA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

1 σχόλιο

  1. Παρακαλω τον διαχειριστη να με συγχωρησει αλλα θελω να καταγγειλω δημοσια Εθνικη απρεπεια εκ μερους της εφημεριδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ,για τους Σουλιωτες!
    Στο σημερινο της φυλλο,03 Ιουλιου 2012,σελ.3 κατω-κατω και σε αρθρο του Γρ.Μιχαλοπουλου με τιτλο ΑΝΩ...,γραφει:"Ενας αλλος Γαλλος πρακτορας ισχυριστηκε οτι τον Μπαϋρον δηλητηριασαν οι αρχηγοι των Σουλιωτων ενω απο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ υποστηριχτηκε οτι φαρμακωθηκε απο τους υπηρετες του...".
    Μπορει ο ΣΤΟΧΟΣ να ρωτησει τον Γρ.Μιχαλοπουλο αν ξεχωριζει τους Σουλιωτες απο τους Ελληνες;Θελω να πιστευω οτι εγινε λαθος στην μεταφορα του κειμενου και δεν αποτελει γνωμη του γνωστου εκδοτη.Διοτι αυτο θα ειναι να τραβας τα μαλλια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.