Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ...

Την προσχώρησή του στο κόμμα Εθνική Ελπίδα με σύνθημα Πατρίδα – Ορθοδοξία – Βασιλεία ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος και πρώ...


Την προσχώρησή του στο κόμμα Εθνική Ελπίδα με σύνθημα Πατρίδα – Ορθοδοξία – Βασιλεία ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος και πρώην μέλος του ΛΑΟΣ Ροδόπης Στέφανος Κούκλαρης με μία λιτή ανακοίνωση στο Facebook.
Το κόμμα Εθνική Ελπίδα είναι ένα φιλοβασιλικό μετριοπαθές εθνικιστικό κόμμα το οποίο έλαβε για πρώτη φορά μέρος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 και απέσπασε 4.303 ψήφους. Ιδρυτής και σημερινός πρόεδρος του κόμματος είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ενώ η βασική γραμμή του είναι η επαναφορά του πολιτεύματος της χώρας στην Βασιλευόμενη Δημοκρατία και η επαναφορά του τέως Βασιλέα Κωνσταντίνου Β’!
Η ανακοίνωση του Στέφανου Κούκλαρη:
Ενημερώνω τους Ροδοπίτες συμπατριώτες μου την ένταξή μου στο κόμμα “Εθνική Ελπίδα”, με σύνθημα Πατρίδα – Ορθοδοξία – Βασιλεία!! Ας τελειώνουμε επιτέλους με αυτούς που καταρράκωσαν την Ελλάδα από το 1974 και μετά….δεν θέλουμε να μας κυβερνάνε ανθέλληνες και υποταγμένοι στη νέα τάξη πραγμάτων….χρειαζόμαστε εθνάρχες – πατριώτες ηγέτες που θα λένε τα μεγάλα ΟΧΙ σε όσους προσβάλλουν και υποτιμάνε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

rodopinews.gr

5 σχόλια

  1. Εδω κοιταζουμε για κατι υπερεθνικιστικο και οχι για κατι μετριοπαθες,εμεις ειμαστε Ελληνες(δεν ειμαστε ουτε αλβανοι,ουτε σλαβοι,ουτε βουλγαροι, ουτε τουρκοι,ουτε ρωμιοι που θελουν να μας κανουν μερικοι ,ουτε και γραικυλοι) καταγομαστε απο αριστοκρατικη γενια, οι ξενοι ευρωπαιοι να βασιλευσουν στα δικα τους εθνη και να μας επιστρεψουν και οτι μας εκλεψαν οι λωποδυτες σταυροφοροι απο το βυζαντιο...που οταν με δολιο τροπο κατελαβαν την κωνσταντινουπολη πρωτη φορα στην ζωη τους εβλεπαν πολη,γιατι οι δικες τους πολεις ηταν κατι κολοχωρια μεχρι τοτε κι ολοι οι ευρωπαιοι ηταν αγραμματοι, στην συνεχεια αναπτυχθηκαν μετα απο το πλιατσικο της Κωνσταντινουπολης. Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γλύξμπουργκ!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε. Άμα γουστάρεις βασιλεία φίλε τράβα να ζήσεις φτωχικά μαζί τους στο λονδίνο. Δεν γουστάρουμε να μας κυβερνάν ο παύλος και η μαρί σαντάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Εθνική Ελπίδα είναι ένα υπερπατριωτικό κόμμα. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ είναι Έλληνας-Ορθόδοξος και το έχει αποδείξει παμπολλάκις.
    Γουστάρουμε την Βασιλεία, τι θα γουστάρουμε την μαριονέτα-Πρόεδρο φυτευτό και διορισμένο από τα κόμματα που παίρνει 3 εκ. τον χρόνο και τα τρώει ο τούρκος ο γαμπρός του;;;
    Και εμείς δεν γουστάρουμε τον Κάρολο, τον Κωστή και όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας που ήταν μασόνοι και φυτευτοί.
    Θέλουμε Ορθοδόξους, Πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιστροφή στην βασιλεία ναι γιατί όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός "γλύξμπουρκ" ρε πατριώτη με μαρξιστικές παρωπίδες!!!Δεν ξέρεις ότι είναι τοπωνύμιο.Επίσης άσχετε δεν ξέρεις ότι αυτό το δήθεν επίθετο το επινόησαν οι βενιζελικόι κατά την περίοδο του εθνικού διχασμού.Δίαβασε κανένα βιβλίο και ξεστραβώσου.Οι βασιλείς δόξασαν και διπλασίασαν την Ελλάδα(βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913,έπος 1940,αντισυμμοριακός αγώνας 1946-1949)
    Και αν σήμερα είχαμε Βασιλευομένη Δημοκρατία με συνταγματικό Βασιλέα να ελέγχει τους πολιτικούς δεν θα είχαμε φτάσει στον σημερινό πάτο!!
    Για τα χαράτσια που θα πληρώσεις σε λίγο καιρό πήγαινε για δανεικά στον Παπούλια, είχε δανίσει και τον Παπανδρέου για τη ρόζ βίλα της Εκάλης που έφτιαξε στη Μιμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.