Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ...!!! ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΩΣ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ... ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...! ΚΑΙ Η ΜΠΛΟΥΖΑ "ΝΑΪΚ"...



ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ... ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...! ΚΑΙ Η ΜΠΛΟΥΖΑ "ΝΑΪΚ" ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΑΡΑΚΛΩ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ... ΚΟΡΟΪΔΑΑΑΑΑΑΑΑ...

20 σχόλια

  1. Στην χώρα των θαυμάτων η οποία δεν είναι η Ελλάδα, υπάρχουν τόσο άρρωστοι άνθρωποι που τους έχει γίνει έμμονη ιδέα κάποιος. Για την περίπτωση τους τα βιβλία αναφέρουν ότι μόνη θεραπεία είναι να φορέσουν μόνοι τους την ζουρλομανδύα. Αναρτήθηκε στο τρόϊκα και ντόπιοι προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρων ο χάρτης πίσω , Νομίζω ότι είναι της ςποχής του Ιουστινιανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειστε λιγο καθυστερημενοι εκει στο στοχο ετσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟΟΟΟ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΥΤΙΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΚΑΙ Η ΜΠΛΟΥΖΑ "ΝΑΪΚ" ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΑΡΑΚΛΩ" στοχε, το χεις γαμήσει το θεμα, οτι να ναι γράφεις τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΑΚΙ;;; ΜΑΛΙΣΤΑ...
    ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να υποθεσω οτι ειναι και σε ιδιωτικο σχολείο, ο αριστεροστροφος καπιταλιστης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να λέμε και μερικές αλήθειες... Την καταστροφή της χώρας μας δεν την έκανε ο Τσίπρας όσο την έκαναν τουλάχιστον κάποιοι δεξιοί στιλ Παυλόπουλου.

    Θα τον θυμάστε τον κύριο "ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτίμησαν την χώρα μας, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί" κλπ κλπ..

    Η πραγματικότητα που πρέπει να εμπεδωθεί είναι πως "δεν υπάρχει αριστερά, δεν υπάρχει δεξιά, παρά μόνο των αδικημένων ελλήνων τα δίκαια τα ιερά!"

    Και προσέξτε, των αδικημένων ελλήνων εφόσον υπάρχουν και πολλά λαμόγια ανάμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τη το ηθελες το λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατασκευή ειδήσεων. Άλλο ένα παράδειγμα. Εκτός κ αν πιστεύει κανείς ότι ο τίτλος αντικατοπτρίζει το ανύπαρκτο περιεχόμενο της "είδησης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. alos enas aristeros me dexies tsepes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τσιπρα αντε και γαμησου εσυ και οι οπαδοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πανιβλακας Προκοπης ειχε αυτην την αχρηστη πολιτικη επειδη την χωρα ανεκαθεν την κυβερνα η θολεμενη αριστερα τυπου Κωνσταντοπουλου Τσιπρα Αλαβανου Παπανδρεου που υπηρετει τον διεθνισμο. Λογω της φοβικοτητας της δεξιας, παντα υπηρχαν ατολμοι ανευθυνοι πολιτικοι ανδρεικελα που αντι να κοιτανε την πραγματικοτητα προσπαθουσαν παντα και πρωτιστως να μην τα σπανε με το αριστερο φασιστικο κατεστημενο που κυβερνα, για να μην τους βγει η ταμπελα του "φασιστα"και του "νεοναζι". Και τωρα.... τα λουζομαστε χωρις επιστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ (ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΚΤΙΚΩΝ ΣΥΡΦΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ). ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαν δεν ντρεπεται ο φασιστας ο προδοτης αν ειναι δυνατον να φοτωγραφιζεται μπροστα απο αυτο τον φασιστικο χαρτη που αναφερει την ινσταμπουλ ως κων.πολη! απαπαπαπαπα φασισταρια

    Αντε προοδευτικοι πειτε τον και αυτον φασιστα τωρα Μπολσεβικοι τσεκουρι και φωτια που θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εσείς ας πούμε τώρα , που λέτε ότι φοράει ρολοι, δεν καταλάβατε ότι είναι photoshop ετσι; μπαμ κάνει! όλη η εικόνα είναι κάπως ξεθωριασμενη εκτός από το ρολόι.. τέλος πάντων για εμένα Κλάιν Μάιν.. αλλα άλλοι ξεκινήσαμε την καταστροφή αυτής της χώρας.. να μην το ξεχνάμε.. επίσης πολύ σωστός είναι ο χάρτης.. δεν είναι ινστανμπουλ αλλα Κωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Τσίπρας το καλόπαιδο ( το κα με ω ) , είναι ίδιος ο λαοπλάνος , ο δημαγωγός Ανδρέας ! Ξέρετε , όταν εξελέγη το ΄81 πρωθυπουργός έφερε πολλές αλλαγές (!!) : έβγαλε το γνωστό ζιβάγκο και φόρεσε γραβάτα φιρμάτη , παράτησε την Μαργαρίτα και μάζεψε τη Μιμή , έφυγε από το Καστρί και πήγε στην πολυσυζητημένη χλιδάτη βίλλα της Εκάλης , δεν υλοποίησε καμμία από τις υποσχέσεις του : "έξω οι βάσεις του ΝΑΤΟ" , "ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" , "θα κλείσει το άνοιγμα της ψαλλίδας" , "Λαός-πασόκ στην εξουσία" , "η Ελλάδα ανήκει στους ΄Ελληνες" , "ο κυρίαρχος λαός" κ.ά. - Δανείστηκε από την τότε ΕΟΚ αμύθητα ποσά , με τα οποία "έφτιαξε" τους ημετέρους του ( Λαλιώτη , Σημίτη , Τσοχατζόπουλο , Τσουκάτο , Μαντέλλη κλπ. ) , υπερχρέωσε τον "κυρίαρχο" Ελληνικό Λαό και ιδού τα αποτελέσματα της "κεντροαριστεράς" με τις δεξιές βαθειές τσέπες ! Κορόϊδα ! Χορτάστε τώρα με τις σπατάλες της Βίκυς , της Μιμής , της Μαργαρίτας , της ΄Αντας και ψηφίστε τον διάδοχό του Τσίπρα , για να φάτε και πολυπολιτισμικότητα , να μπουχτίσετε ηλίθιοι "προοδευτικοί" ! Θα φέρει και ο Αλέξης "αλλαγές" : θα δώσει στην Vardarska το όνομα Μακεδονία , θα κηρύξει ανεξάρτητη την Δυτική Θράκη , θα κουβαλήσει εδώ ο "φιλεύσπλαχνος ανθρωπιστής" όλη την Ασία και την Αφρική , για "να λαδώσει το εντεράκι τους" με ανθρώπινο κρέας , εφ΄ όσον τα σκυλιά και οι γάτες θα έχουν αφανισθεί από αυτούς τους "κακόμοιρους" που βρίσκονται ήδη εδώ με την συμπαράσταση των συριζαίων και όλων των αριστερών δυνάμεων , θα αναθέσει την Προεδρία της Δημοκρατίας στην χορηγό του Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη και θα επαναφέρει την χώρα στο εθνικό της νόμισμα για να εξυπηρετήσει το "πάμπλουτο κατεστημένο" ! Με τις υγείες σας , εξυπνάκηδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.