Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ!

Έκπληκτη η γνωστή δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου άκουγε τις προάλες δια στόματος της νεαρής φιλοξενούμενης της, στην εκπομπή της «ΜΙΛΑ...


Έκπληκτη η γνωστή δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου άκουγε τις προάλες δια στόματος της νεαρής φιλοξενούμενης της, στην εκπομπή της «ΜΙΛΑ», ηθοποιού Ελένης Λιάσκα, την αποτύπωση της σκληρής πραγματικότητας-καθημερινότητας την οποία βιώνουν και μαρτυρούν σήμερα, οι νέοι άνθρωποι κάθε επαγγέλματος και κάθε κοινωνικής τάξης. Αν και η νεαρή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν μιλά σαν εκπρόσωπος της XΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ίσως καν να μην μας ψήφισε, εντούτοις, σίγουρα «χαστούκισε» τους ναρκωμένους από την παραπληροφόρηση τηλεθεατές, με κάποιες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν και από κάποιον εκτός χώρου.

Ναι, λοιπόν κυρίες και κύριοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, μεγαλοεπιχειρηματίες , καλοθελητές και καλοβολεμένοι υπηρέτες του σάπιου σε αξίες, κοινωνικού και οικονομικού συστήματος που δημιουργήσατε, μας πλασάρατε και συντηρείτε με τόσο ζήλο από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα.

- Μας ΕΝΟΧΛΟΥΝ οι μετανάστες, όταν τρώνε από το φαγητό μας, παίρνουν τα φάρμακα μας, φορολογούμαστε για να πληρώνουμε το επίδομα ανεργίας τους και πληρώνουμε σε φόρους τα δάνεια που τους έδωσαν οι Ελληνικές τράπεζες ,τα οποία βεβαίως κατέληξαν στις χώρες καταγωγής τους!
- Μας ΕΝΟΧΛΕΙ που οι εργοδότες μας, μας κάνουν ότι θέλουν για ένα κομμάτι ψωμί!
- Μας ΕΝΟΧΛΕΙ που δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, ούτε για εμάς, ούτε για τα παιδιά μας, που ασφαλώς δυσκολευόμαστε να κάνουμε, με τόση αβεβαιότητα που διέπει την ζωή μας!
- Μας ΕΝΟΧΛΕΙ όταν απαιτείτε από εμάς να κάνουμε θυσίες, υπομένοντας με αξιοπρέπεια την μετάπτωση του βιοτικού μας επιπέδου στο αισχρό επίπεδο της φτώχιας, την ώρα που εσάς, ούτε που ιδρώνει το αυτί σας!
- Μας ενοχλούν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ σας, που καθημερινά μας κάνουν το κεφάλι κουρκούτι, εκτοξεύοντας απειλές, ψεύδη, διαστρεβλώνοντας ότι βλέπουμε και ότι ακούμε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γεννήματα των δικών σας αρρωστημένων εγκεφάλων! Και ΟΧΙ!
- Δεν ήταν τυχαίοι οι μισό εκατομμύριο ψήφοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είμαστε απλά οι πρώτοι 500.000 που ξυπνήσαμε!
- Δεν θεωρούμε παράλογο, όταν μας επιτίθενται, πετώντας μας χαρτιά στα μούτρα, λες και είμαστε σκουπίδια, να απαντούμε στην επίθεση με όποιο τρόπο μας επιβάλει εκείνη την στιγμή το σθένος, η αξιοπρέπεια και η αγανάκτησή μας!
- Δεν είμαστε αγροίκοι, ούτε αγράμματοι, όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν!

Και τέλος,
- Η Ελληνική νεολαία δεν παρασύρεται. Σαν γνήσιος και απόλυτος φορέας του αθάνατου Ελληνικού πνεύματος είναι σε θέση να αναγνωρίζει τα ψέματα και τα κακόβουλα σχέδια σας, εναντίον του μέλλοντος των Ελλήνων. Η Ελληνική νεολαία ΑΝΤΙΔΡΑ! Η Ελληνική νεολαία ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!
Και θα επιμείνουμε μέχρι να ξυπνήσετε όλοι!!!

Αλεξανδρή Μαρία
T.O. Ανατολικής Αττικής / xryshaygh.com

4 σχόλια

  1. 'Ευγε και πάλι έυγε τίμας τούς προγόνους σου , να σε καμαρώνει η οικογένεια σου !!

    και να θυμάσε :σε όλες της αναμετρήσεις οιΈλληνες πάντα ελάχιστοι εναντίων πολλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η, Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η καταξεφτιλισμένη "ιδιωτική" (δηλαδή ηλίθια κατά την αρχαιοελληνική έννοια του όρου)τηλεόραση και ραδιοφωνία. με τους ντενεκέδες και τις πατσαβούρες που "ανέδειξε" ως δήθεν δημοσιογράφους (α ρε Καλαποθάκο θα τρίζουν τα κόκκαλά σου) και παρουσιαστές/στριες (χα χα χα χα χα) καταράκωσε τα ήθη και τα έθιμα αιώνων καθώς και τις αξίες οι οποίες έκαναν την ελληνική κοινωνία να ξεχωρίζει και να μεγαλουργεί. Προεβλήθηκαν κατά κόρον ο κιναιδισμός, ο ανθελληνισμός, ο "ωχαδερφισμός", η κομπίνα, η ρεμούλα, ο τακτικισμός, ο καιροσκοπισμός, το κούφιο, το κενό και το άχρηστο. Κλασσικό παράδειγμα οι "φίρμες" εφοδιασμένοι με απολυτήριο Στρατού Ι5 ψυχολογικό (δηλαδή τρελλοί με δίπλωμα) που κυριάρχησαν στα ερτζιανά ως γνώστες παντός του επιστητού και τιμητές των πάντων, μακρυά όμως από το "γνώθι σε 'αυτόν", πλένοντας τον εγκέφαλο του κοσμάκη με το δόγμα "πάντα οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς". Κομπλεξικοί ανοιστόρητοι χαχόλοι κρυβόμενοι πίσω από τον μονόλογο που τους εξασφάλιζε το "γυαλί", έβγαζαν όση χολή ήταν δυνατόν να διαθέτουν, δηλητηριάζοντας την νεολαία με χίλια-μύρια ανούσια, ανωφελή και ψυχοκτόνα ηλεκτρονικά "φρούτα" με απώτερο σκοπό την εξαθλίωση της ελπίδας του Έθνους.
    Μία τηλεοπτικο-ακουστική δικτατορία άπλωσε τα χολεριασμένα πλοκάμια της πάνω από την Ελλάδα, καταπνίγοντας οποιαδήποτε ελληνική φωνή διαμαρτυρίας, ερμηνεύοντας έννοιες κατά το δοκούν και το συμφέρον τους και χαρακτηρίζοντας με κάθε ευκολία ως "φασίστες", "εθνικιστές", "ακροδεξιούς", "χουντικούς" (και άλλες "παρλαπιπιές") όσους δεν συμφωνούσαν μαζί τους ή έστω εξέφραζαν μια διαφορετινή άποψη από την "πεπατημένη" τους. Όποιος Έλληνας και Ελληνίδα μιλάει στις εκπομπές τους (μάλλον πομπές τους) για Ελλάδα, ρίχνεται αυτομάτως στο πυρ το εξώτερον ως "συντηρητικούρα" και "μη πολιτικά ορθός". Αν είναι δε και "γνωστός" τότε απειλείται εμμέσως πλην σαφώς ότο θα ριφθεί στον λάκκο της λησμονιάς και της αφάνειας. Όπως κάθε μεγάλος "αστέρας" του Αγιόξυλου (χόλυγουντ) για να αναδειχθεί και να στεριώσει πρέπει τουλάχιστον για μια φορά στην καρριέρα του να "ενσαρκώσει" έναν "διάσημο" Ιουδαίο η να υποδειθεί τον ρόλο του "κατατρεγμένου" και "φουκαρά" εβραίου, έτσι και οι δικτάτορες των ΜΜΕ, αποφασίζουν ποιόν/ποιάν καλιτέχνη θα προβάλλουν η θα εξαφανίσουν. Έτσι ουαί και αλλοίμονο σε όποιον/οποιαν έχει διαφορετική γνώμη από την "επιβεβλημένη" δική τους η οποία δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση. Η δημοφιλέστατη και αγαπητή Ελένη Λιάσκα θα "πληρώσει" το τίμημα να είναι Ελληνίδα. Λύση;; Υπάρχει!!!! Αντί για αποκωδικοποιητές για το "καινούργιο" ψηφιακό σήμα, πετάχτε τις τηλεοράσεις στα σκουπίδια γιατί το να βλέπεις τον "ορχάν"και την "Λεϊλά" 'η τον κάθε κίναιδο να βγάζει τ' απωθημένα του, ψηφιακά, μόνο ηλίθιοι μπορούν να το επιδιώκουν. Στείλτε όλ' αυτά τα τηλεοπτικά σκουπίδια στην χωματερή της ανυπαρξίας και η απελευθέρωση δεν θ' αργήσει!!!!!!!! Τολμήστε. Ο τολμών (πάντα) Νικά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. THS BYZARES THS THS TRABAEI NO ISAGGELATOS GIAYTO MEGALOSANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.