Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ... ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ... Στη συνηθισμένη του φρασεολογία της φανφάρας επανήλθε το Ιρά...



ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ...

Στη συνηθισμένη του φρασεολογία της φανφάρας επανήλθε το Ιράν ύστερα από μια «ανάπαυλα» κάποιων ημερών εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του μισητού εχθρού του Ισραήλ, - αλλά και των ΗΠΑ λέγοντας αυτή τη φορά ότι τα δύο κράτη αλλά και η Δύση γενικότερα πρέπει να εξαφανιστούν όχι από τον πλανήτη, όπως ενδεχομένως πολλοί θα νόμισαν ούτε καν από το ηλιακό σύστημα ή τον γαλαξία μας, αλλά από ολόκληρο το Σύμπαν!

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου Αλί Λαριτζανί φέρεται να δήλωσε σήμερα ότι έχει έρθει η ώρα να εξαφανιστούν το Ισραήλ και η Δύση, σύμφωνα με ομιλία του που μετέδωσε το πρακτορείο IRNA.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, το σιωνιστικό καθεστώς (Ισραήλ) και οι ΗΠΑ είναι πηγές κάθε αδικίας, τυραννίας και καταπίεσης στον κόσμο και ο ισλαμικός κόσμος έχει κουραστεί από τις κακοποιήσεις τους. «Έχει έρθει η ώρα το σιωνιστικό καθεστώς και η Δύση να εξαφανιστούν από το Σύμπαν», πρόσθεσε.

Τώρα βέβαια ο Αλί Λαριτζανί δεν διευκρίνισε εάν ΗΠΑ και Ισραήλ «μετακομίσουν» σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν εκεί θα μπορούν να υπάρχουν ή θα πρέπει να φύγουν και από εκεί; defencenet.gr

-----------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.