Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ....!!!!

Αντιγράφουμε από το iasonmpimpos.blogspot.gr Στη συνέχεια προηγουμένου άρθρου για το πρωτοφανές γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσ...


Αντιγράφουμε από το iasonmpimpos.blogspot.gr

Στη συνέχεια προηγουμένου άρθρου για το πρωτοφανές γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην πόλη των Ιωαννίνων, μετά από... διασταυρώσεις που έκανα ο ίδιος όλη αυτή την εβδομάδα από μαρτυρίες κατοίκων για τι το ακριβώς συνέβη εκείνο το πρωί 8:30 π.μ της περασμένης Κυριακής στην ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, το θέμα εχει ως εξής...

Πακιστανοι οι δράστες που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική απο την ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων.

Εδω και λίγες μέρες η δημοτική αρχή Ιωαννίνων είχε τοποθετήσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία... αφού 8 μήνες τώρα και κατόπιν δεκάδων παραινέσεων απο κατοίκους του κάστρου και οχι μόνο, δεν είχε ενδιαφερθεί απολύτως κανείς να ανεβάσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία.

Κάτοικοι του κάστρου μας είπαν οτι εκείνο το πρωι οι τρείς τελικά πακιστανοί που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική δεν την άφησαν στο ιστό πάνω απο 10 λεπτά της ώρας αφού με το άκουσμα των κατακραυγών πολλών κατοίκων αλλά και με την εμφάνιση περιπολικού της αστυνομίας οι πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή προς την ανατολική πλευρά του κάστρου όπου και εκει κατοικούν δεκάδες μέσα σε μια μονοκατοικία όπως μας λένε οι κάτοικοι.

Παρόλα αυτά, και με τα πολλά απο σήμερα κυματίζει ξανά υπερήφανη η γαλανόλευκη στην κεντρική πύλη του ιστορικου κάστρου των Ιωαννίνων μετα απο 8 μήνες.


-----------------------------

14 σχόλια

  1. Η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στην φυσική της θέση είναι το ένα πράγμα, η τιμωρία των εισηγμένων σκουπιδιών από την ανατολή το άλλο.
    Προφανώς πρέπει να υπάρξουν φυσικά θύματα για να το σκεφτούνε δυο και τρεις φορές πριν ξανατολμήσουν παρόμοια ενέργεια.
    Την ίδια ώρα που εδώ ανησυχούνε για τον πιθανό αντίκτυπο από αντιλαθρομεταναστευτικές ενέργειες, στην "πολιτισμένη" δύση, κάποια τομάρια εκλαμβάνουν την ελληνική ανθρωπιά ως αδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους δώσουν επίδομα σίγουρα είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ η του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μούφα μου φαίνεται η "είδηση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ!!! ΤΡΩΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΩΡΕ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO KRATOS NA MAZEPSEI OLOYS TOYS PAKISTANOYS NA TOYS BALEI STO BOEING 737 KAI META NA TOYS FOYNTAREI EPANO APO TO PAKISTAN XORHS ALEKSIPTOTA NOMIMOYS KAI PARANOMOYS KAI EAN TA POY....RAKIA TOY TSIRIZA KAI TOY PASOK EXOYN PROBLHMA KAI KEINA FOYNTO MAZH STO ISLAMAMBAT GIA PILAFH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να παμε να κατεβασουμε απο την πακιστανικη πρεσβια το καραβοπανο τους και να βαλουμε την ελληνικη σημαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε και τι έγινε ; Οι δικοί μας καίνε τα πολεμικά μας σκάφη για πλάκα.
    Ζήτω οι αξιωματικοί του ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ,ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΕΕΕΕΕΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ;ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΒΡΕ ΖΟΜΠΙ;ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ;ΑΑΑ!ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ Η ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ;ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΒΡΕ ΖΟΜΠΙ;ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ;ΑΑΑ!ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ Η ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει να επαναφέρουμε την ποινή του θανάτου στην Ελλάδα και να την εφαρμόσουμε σε κάθε είδους εγκλήματα που κάνουν οι αλλοδαποί κατά των Ελλήνων και κατά της Ελλάδας. Τότε μόνον θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Κανείς δεν θα τολμήσει να κάνει είτε ληστείες και φόνους είτε βιασμούς, και επίσης κανείς δε θα τολμήσει να προσβάλει Ελληνικό σύμβολο ξανά. Αλλά τι λέω; Ξεχνάω ποιοι κυβερνούν; Και μετά από αυτούς κανένας τσίριζα οπότε θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παραμύθια της χαλλιμάς για να καλλιεργήσουν τον φανατισμό και την ξενοφοβία. Ντροπή σε αυτούς που τα διαδίδουν αυτά. Το "γεγγονός" αυτό δεν έγινε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.