Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΟΥΝ

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας...


Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Ηλίας Κασιδιάρης

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

29 σχόλια

  1. ΗΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!!!
    ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9/6/12 1:33 μμ

    Αν εσύ θεωρείς λεβεντιά τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας, τότε δεν μου κάνει εντύπωση η κατρακύλα της κοινωνίας. Αυτή την λεβεντιά σου δίδαξε ο πατέρας σου; Μήπως έδερνε/δέρνει την μάνα σου; Πόσο ανεγκέφαλος πια μπορεί να είναι κανείς;

    "ΣΤΟΧΕ", πάρε ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα και διευκρίνισε αν εγκρίνεις αυτή την θρασύδειλη πράξη. Με τις συνεχείς αναφορές στο πρόσωπο αυτού του αλήτη, μάλλον κακές, κάκιστες υπηρεσίες προσφέρεις, για την διαμόρφωση του ήθους των νεαρών ατόμων, όπως ο παραπάνω. Σκέψου μονάχα ποια θα ήταν η άποψη του αείμνηστου Καψάλη. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, όπως το ανθρωπάκι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προξένησε ἀνεπανόρθωτη ζημία μὲ τὴν ἀνοησία του νὰ ξεκατινιαστῇ δημοσίᾳ μὲ τὰ παρτσακλὰ τῆς Ἀριστερᾶς. Ἔπρεπε ν' ἀγνοήσῃ τὴν ἐκπρόσωπο τοῦ ἀπολιθώματος (ΚΚΕ) καὶ νὰ ξεμπροστιάσῃ τὰ ἐθνικῶς ἐπικίνδυνα διεθνιστικὰ παραληρήματα τοῦ ΣΥΡΙΖΑ καὶ τὴν ἀναποτελεσματικότητα τῆς ΝΔ, καὶ ὄχι νὰ πετάῃ νερά. Ἄλλο πρᾶγμα ὁ ἐθνικισμὸς καὶ ἄλλο ὁ... κουτσαβακισμός. Τώρα ἐξ αἰτίας του διασύρεται ἀναιτίως ὁλόκληρος ὁ ἐθνικιστικὸς κόσμος, ὄχι βεβαίως λόγῳ τῆς ἀνυπάρκτου βίας, ἀλλ' ἐπειδὴ ἔδωσε πατήματα στοὺς ὑβριστὲς καὶ συκοφάντες μας.

    Υ/Γ: Τὸ 90% αὐτῶν ποὺ διαρρηγνύουν τὰ ἰμάτιά τους γιὰ τὸ ἀτυχὲς συμβάν, ἂν ὁ Κασιδιάρης ἔδερνε (στ’ ἀλήθεια ὅμως, γιατί στὸν ΑΝΤ1 ΔΕΝ ἔδειρε κανένα) τὸν Γιωργάκη, τὸν χοντρο-Μπέννυ, τὴν Διαμάντω, τὸν Τενεκοχοΐδη ἢ τὸν Λογγοβέρδο π.χ. , θὰ ἐπικροτοῦσαν, τὴν ἀσφαλῶς δικαιολογημένη ἐνέργειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ..ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=w_QaOOHR1IM&feature=plcp

    os apantisi se olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να ξερεις Ηλια οτι Θαλασσα Ουρανος και Γη ειμαστε μαζι σου!
    Σε λασπολογουν απο ενα στημενο γεγονος και ο κοσμος εχει κριση νομιζοντας πως θα σε διαλυσουν.Οχι μονο δεν σε διαλυσαν αλλα σε εκαναν ΗΡΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΡΕ ΗΛΙΑ ΡΕ ΗΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΩΡΑ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ηλια,ωραιος εισαι.νεος εισαι,γυμνασμενος εισαι,το μεινεκτημα σου για το συστημα ειναι οτι εισαι πατριωτης.δεν θα σε αφησει το συστημα σε χλωρο κλαρι,λογω του χαρακτηρα σου.αν ησουν στο χολλυγουντ θακανες λαμπρη καριερα και ολοι αυτοι θα ηταν θαυμαστες σου.η αληθεια ειναι οτι αυτα τα χαστουκια θα τα ευχαριστιομουν αν τα εδινες στον λοβερδο,παγκαλο,γιωργακη,ακομη και στον συνδετημονα σου στο πανελ πρ.παυλοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα το ξυλο επρεπε να το φαει η Δουρου του Συριζα,αλλα και η Κανελλη τον προκαλεσε, οσο για αυτους που υποτιθεται μπηκαν στην μεση δεν μπηκαν απλα ελεγαν οχι οχι οχι .γενικοτερα ειμαι κατα της βιας απο οπου και αν προερχεται αλλα θελω να ξαναμπουν στη Βουλη για ανοιξει και κανα κεφαλι απο αυτους που τοσα χρονια εκλεβαν απο το λαο και τον προδωσαν με το χειροτερο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς η πράξη αυτή μια εβδομάδα πριν τις εκλογές ήταν τεράστιο λάθος. Όσο και αν μας προκαλούν εμετό η Κανέλλη και η Δούρου δε μπορείς live σε τηλεοπτική εκπομπή να τις χτυπάς. Χειροδικία σε γυναίκα είναι ντροπή για έναν εθνικιστή. Όλη η οικογένεια μου που προερχόταν από άλλους κομματικούς χώρους ψήφισε Χ.Α. Και θα ξαναψηφίζανε. Μετά από αυτό το επεισόδιο δυστυχώς δε θα το κάνουν. Μόνο εγώ θα ψηφίσω αν και απογοητευμένος από την στοιχειώδη έλλειψη αυτοσυγκράτησης και απλής στρατηγικής. Μιλάμε για μείον 10 ψήφοι. Και φυσικά αυτό συμβαίνει σε όλους τους γνωστούς μου. Κρίμα... Πέσατε στη παγίδα των τσακαλιών..
    Άμεσες ενέργειες: Απομάκρυνση του Κασιδιάρη (ο οποίος δυστυχώς ήταν ο καλύτερος στον αντίλογο μέσα στο κόμμα - αν και ιδιαίτερα οξύθυμος) από εκπρόσωπος του κόμματος και αναγνώριση του λάθους - παρά την πρόκληση- μιας και οι εθνικιστές και οι άνδρες δεν χτυπούν γυναίκες. Και οπωσδήποτε να προσπαθήσετε και να πάνε στελέχη ψύχραιμα στα πάνελ των (εχθρικών) καναλιών ωστε να μειωθεί όσο γίνεται η τεράστια ζημιά στην εικόνα σας. Γιατί μπορεί ο πυρήνας να γουστάρει, η πλειοψηφία των ψήφων όμως είναι από πιο μετριοπαθείς ανθρώπους οι οποίοι θα παίρνουν και αποστάσεις από το επεισόδιο. Μην ξαναμπεί το εθνικιστικό κίνημα στο περιθώριο.
    Γ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aftos kai gia prothipourgos kanei na kserete einai megali morfi. Hlia mi stamatas afto pou ksekinises

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους να και μια κίνηση βέβαια λίγο τραβηγμένη αλλά πιστεύω ότι ήταν κίνηση κατά του συστήματος φάνηκε από την αρχή της συζήτησης ότι είχαν σκοπό να εκθέσουν τον αναπαύτηκαν στα βολευτικά τους χρήματα . Κάποιοι πρέπει να τους τα πουν βρέθηκε ο τρόπος επιτέλους λίγο ποιο ήπιος την επόμενη φορά γιατί έχουν σκοπό να σας κάνουν να χάσετε το δίκιο σας. Άξιοι. Μπράβο σας. Ζήτω η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΗΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ...ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΟΛΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΕΥΓΕ.ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.ΒΛΕΠΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 τοις εκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΗ Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΔΗΚΑΣΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΤΟΥΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απορώ με το θράσος σας, από την μια να υποστηρίζετε κασιδιάρηδες και από την άλλη να βάζετε στο εξώφυλλο την εικόνα του μακαριστού Χριστόδουλου! Αυτό κι αν είναι βεβήλωση και καπηλεία της μνήμης του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΜΕΡΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επιτέλους να και μια κίνηση βέβαια λίγο τραβηγμένη αλλά πιστεύω ότι ήταν κίνηση κατά του συστήματος φάνηκε από την αρχή της συζήτησης ότι είχαν σκοπό να εκθέσουν τον Κασιδιάρη να τον εκνευρίσουν ώστε νε έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για να τον εκθέσουν .Δυστυχώς όμως εγώ από το πρωί παρακολουθούσα την εκπομπή και αυτό φάνηκε όπως φαίνεται επί μέρες αρκετές και σε άλλες εκπομπές ότι όλοι προσπαθούν με μέθοδο να εκθέσουν τους εκπροσώπους της Χ. Αυγής , τι να κάνουμε δεν μπορούμε όλοι να είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί αυτά τα νέα παιδιά δεν είναι όπως είναι οι κυρίες του συστήματος που μένουν στην Εκάλη και αγοράζουν το γάλα 5ευρο το μπουκάλι και το ψωμί 10ευρο από τα ντελικατέσεν κατά τα άλλα αναπαύτηκαν στα βολευτικά τους χρήματα . Κάποιοι πρέπει να τους τα πουν βρέθηκε ο τρόπος επιτέλους λίγο ποιο ήπιος την επόμενη φορά γιατί έχουν σκοπό να σας κάνουν να χάσετε το δίκιο σας. Άξιοι. Μπράβο σας. Ζήτω η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδια, ενα λεπτο...ποιος ξερει να ...θαβη καλλιτερα ;
    Εκατο δημοσιογραφοι η ενας Γεωπονος ;
    Τους εχεις θαψει, λεβεντια μου, ν' αγιαση το χερι σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μη μασας ηλια, ριχνε στο ψαχνο σε καθε ευκαιρια, ολοι ειδαμε το πουταναριο την καννελη που σου ορμηξε πρωτη και οτι μαζι με την αλλη την ψωλα ηταν σε ολη την εκπομπη προκλητικες και απαξιωτικες σε καθε τι που εβγαινε απο το βοθροστοματακι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όσοι μιλούν για εθνικιστικό χώρο, καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι άλλο εθνικισμός και άλλο χουλιγκανισμός.

    Ούτε εθνικιστές, ούτε ναζιστές, ούτε τίποτε απ' αυτά δεν είναι οι χρυσαυγίτες. Είναι skinheads, οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι στην "αντίπερα" (ουσιαστικά δεν είναι αντίπερα, αλλά η διαφορετική όψη του αυτού νομίσματος) των "άπλυτων" των Εξαρχείων.

    ΣΤΟΧΕ, πάψε να κάνεις τον ψόφιο κοριό και πάρε θέση. Βγάλε από το εξώφυλλό σου τον Χριστόδουλο, εκτός κι αν πιστεύεις ότι θα συμφωνούσε με την συμπεριφορά αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να αγιασουνε τα χερια σου ρε Λια.Τα χαστουκια που εφαγε η κανελλη επρεπε να τα ειχε φαει εδω και πολλα χρονια οπως και ολλοι οι υπολυποι.Φιδια της πολιτικης ολλοι τους εχουν καταστρεψει την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οσο εμεις τσακωνομαστε, οι εχθροι μας τριβουν τα χερια τους! μπραβο σε ολους για τον τσακωμο, αλλα μη γελιεστε, με τις φαπες δεν δινονται λυσεις. ο κοσμος πειναει, τα χαρατσια τρεχουν, οι φοροι επανω, η αγορα γονατισε (ρωτηστε κι εμενα) και οι θερμοαιμοι κανουν καυγαδακια ... και ο λαος χωριζεται σε δυο μερη, αυτους που λενε μπραβο Ηλια και σε αυτους που λενε ντροπη Ηλια. Οταν κλεισουμε τον υπολογιστη μας, θα παμε να δουμε τους λογαριασμους ΔΕΗ-ΟΤΕ-Εφορια-Περαιωση-ΦΠΑ και να δω εκει τι θα πουμε ... μπραβο μας ως χωρα ... Κωστας, εμπορος (για ποσο ακομα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. opios ine kata ton lathrometanaston viaston ton ellinon ine efprosdektos stin kipro. I anthelines as minun stin ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑΣΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ!!ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ!!ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ,ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.