Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ...!!! ΘΑΥΜΑ...!!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ....

Ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 24χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε έναν λη...


Ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 24χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε έναν ληστή σε γειτονιά της Παιανίας.

Μετά την απολογία του στην 4η ειδική ανακρίτρια, αποφασίστηκε να του επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Νωρίτερα, του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εν βρασμώ.

Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, θεωρήθηκε επιεικής η κατηγορία, καθώς ελήφθησαν υπ' όψιν οι ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε η πράξη. Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ο ίδιος ο νεαρός, ενώπιον του εισαγγελέα, δήλωσε σοκαρισμένος για ό,τι έγινε και υποστήριξε ότι ήταν η «κακιά στιγμή».

Ο δικηγόρος του τόνισε ότι είναι μετανιωμένος. «Αυτός είναι το πραγματικό θύμα, καθώς και η οικογένειά του, η οποία αναστατώθηκε».

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, όλα έγιναν όταν ο νεαρός παραπάτησε σε ένα ανάχωμα που υπήρχε στον δρόμο, έχασε την ισορροπία του και εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα που κρατούσε. Επίσης, αναγνώρισε τους δράστες που είχαν μπει στο σπίτι του από το σωματότυπό τους, παρότι φορούσαν κουκούλα.

Τέλος, υποστήριξε ότι αρχικά άκουσε έναν πυροβολισμό από τον γείτονά του και νόμισε ότι τα πυρά προέρχονταν από τους δράστες.

11 σχόλια

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Έπρεπε να αθωωθεί. Για να συνέβαιναν αυτά στον δικαστή και θα βλέπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟΙΡΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα του έκανε......να ησυχάσουμε!Η τάξης επιβάλλεται δια παντός τρόπου....αφού η αστυνομία δεν μπορεί να το κάνουμε μεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο!
    Βεβαια το παιδι ηταν τυχερο...επεσε πανω στον Εισαγγελεα Κ.Λακαφωση, εντιμο λειτουργο της θεμιδος! Ειναι ο ανθρωπος που τολμησε να ξανανοιξει τον φακελο της ""αυτοκτονιας"" του μακαριτη Τσαλικιδη, τεχνικου διευθυντη της VODAFONE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεύθερος άμα σκοτώσεις, καταζητούμενος άμα χαστουκίσεις. Ζήτω η τυφλή δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MONE TSI THA APALAGOUME APO TIN ALLODAPH VIA
    AS SYNEXISOUME ETSI ELLHNES ORTHODOKSOI PATRIOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο σου λεβεντη μου,εκανες καλη δουλεια!Ελπιζω να γινεις παραδειγμα προς μιμηση!!Να αγιασουν τα χερια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΑ ΔΕ ΠΕΦΤΑΝΕ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΤΗ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΟ 7% ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτο ελειπε να τον βαλουνε μεσα.δεν εκανε τπτ,προστατεψε την οικογενεια του,αφου η αστυνομια δεν μπορουσε,το εκανε αυτος.δεν καταλαβα,που πρεπει να φοβομαστε και να κην κανουμε τπτ που ο καθε αλβανος θα μπαινει σπιτι μας και θα βαζει το μαχαιρι στο λαιμο των συγγενων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.