Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΣ ΜΙΛΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ... ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΙΛΧΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΔΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ...

ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΔΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΠΑΡΑΚΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΛΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΡΤ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...

Τα κόμματα θα αναμετρηθούν για να μπουν στη Βουλή των Ελλήνων που αποτελείται από 300 έδρες.

Στόχος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης είναι να στείλουν τους δικούς τους βουλευτές στη βουλή.

Στις εκλογές που διεξάγονται εν μέσω μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης κατεβαίνουν συνολικά 19 υποψήφιοι της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης από τη Ροδόπη και τη Ξάνθη.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Ahmet Hacıosman, από το νομό Ροδόπης είναι ένας από τους ισχυρότερος υποψήφιους των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

Ο δικηγόρος İlhan Ahmet είναι ένας άλλος δυνατός υποψήφιος της περιοχής.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι ο επικρατέστερος για την δεύτερη έδρα της Ροδόπης, σε περίπτωση που περάσει το εκλογικό όριο του 3% η ΔΗΣΥ.

Ο İlhan Ahmet μίλησε για τους στόχους του τους οποίους απαρίθμησε ως εξής:

«Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την οικονομική ευημερία της περιοχής, της Δυτικής Θράκης. Έχω κάποια σχέδια για τον καπνό για το βαμβάκι, σχέδια για τον αγροτικό τομέα. Θέλω να πάω στη βουλή και να τα δρομολογήσω. Θέλω ιδιαίτερα να πουλάμε εμείς οι ίδιοι τον καπνό μας παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, για να ζήσουν στην περιοχή οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης με τα 50 εκατομμύρια ευρώ που θα έρθουν».

Ο İlhan Ahmet επιθυμεί να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα της Τουρκικής Μειονότητας στην Βουλή των Ελλήνων.

3 σχόλια

  1. τετοιοι μας αξιζουν, ας πηγαινε κανενας ελληνας στην αγκυρα να εκανε τετοιες δηλωσεις, θα τον ριχνανε στα λιονταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μετα θα σκοτοναν τα λιονταρια για να μην αφησουν μαρτυρες ,αυτα τα τουρκοκινουμενα τσογλανια ειναι επικυνδυνα οπος ηταν κι ο ντενκτας της ΜΙΤ,οι δικοιμας οι φωστηρες να τα δουν γραμμη λοιπον απο την ankara βαθια και μακροσχεδια πολιτικη και οχι αρπα κολλα οπος οι δικοιμας... akritas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ναι εδω εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.