Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΗΣΙΑ;;;

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ... ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΤΙ ...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ... ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ... ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!


Το Αίγιο ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε αρχικά την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και ενημερώθηκε από τα μέλη της διοίκησης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΕΒΟ, όπου μιλώντας στους εργαζομένους τόνισε ότι «η ΕΒΟ μπορεί να αποτελέσει την ελληνική επιχείρηση που θα καλύπτει και την εθνική ασφάλεια, αλλά και δεν θα επιτρέπει να υπάρχουν μίζες και διαπλοκές με το πρόσχημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων».

Επίσης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους σχετικά με τις εκλογές 2012 σημείωσε: «Να αναλογιστούμε την κρισιμότητα της ψήφου, ώστε να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πορεία προς την δυστυχία του ελληνικού λαού. Δώστε ψήφο στην Αριστερά για να δημιουργηθεί αριστερή κυβερνητική πλειοψηφία».

Κατόπιν ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του κόμματος στο Αίγιο, περπάτησε στο κέντρο της πόλης μαζί με υποψηφίους βουλευτές και συνομίλησε με πολίτες. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.