Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!! ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Και τι δεν έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα με ποσοστό 7%! Ότι οι χ...

Και τι δεν έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα με ποσοστό 7%! Ότι οι χρυσαυγίτες είναι φασίστες και γερμανοί πατριώτες και ναζιστές, ότι δέρνουν αθώους ανθρώπους στους δρόμους και τις πλατείες και ότι ο Αρχηγός τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος διαθέτει ροζ ξενοδοχείο.

Από όλες όμως τις καταγγελίες η σοβαρότερη και πιο ανησυχητική είναι ότι ο Μιχαλολιάκος και οι Χρυσαυγίτες είναι σατανιστές και όπως μου είπε σήμερα καλός φίλος στο τηλέφωνο "Γιώργο ανησυχώ για σένα που στηρίζεις Χρυσή Αυγή, πρέπει να πας στον πνευματικό σου". 

Όλα αυτά με έβαλαν σε σκέψεις και έβαλα τα πράγματα κάτω, τα ξανασκέφτηκα, έφερα στο νου μου τις κινήσεις της Χρυσής Αυγής από τις αρχές της δεκαετίας του 90' που την παρακολουθώ μέχρι σήμερα και την γνωριμία μου πέρυσι με τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο President και κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι μόνο σατανιστής ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!!

Εδώ μάλιστα βρίσκει τέλεια εφαρμογή η φράση "βρήκαμε το διάβολο μας"!!!

Για να εξηγηθώ καλύτερα: Μια χαρά οι καλοί μας πολιτικοί οδηγούσαν την Χώρα στο δρόμο της Προόδου, της Ασφάλειας και της Ευημερίας και ήρθε ή ενσάρκωση του κακού, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι ναζί της Χρυσής Αυγής να καταστρέψουν αυτό το υπέροχο έργο και να βάλουν την Πατρίδα σε περιπέτειες!

Οι υπέροχοι πολιτικοί, οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ, οι δεξιοί της ΝΔ, οι πατριώτες του ΛΑΟΣ που έσωσαν τον τόπο με τα καταπληκτικά μνημόνια που αν δεν ήταν αυτά θα ψομολησσάγαμε τώρα, οι ηγέτες εκείνοι που απέφυγαν τον πόλεμο με τους τούρκους στα Ίμια και το τεράστιο έγκλημα της καταστροφής του τουρκικού στόλου που θα επακολουθούσε θα βλέπουν στα έδρανα το αποκρουστικό πρόσωπο του σατανά Μιχαλολιάκου και των Φασιστών του!

Ποιοι, οι Ηγέτες εκείνοι που έφεραν τους λατρευτούς αφρικανούς και ασιάτες εποίκους για να μας γονιμοποιήσουν και ο αχάριστος Έλληνας έδωσε την ψήφο του στα φασιστοειδή!! Έτσι πληρώνονται οι Μεγάλοι Ηγέτες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της αριστεράς που απο μεγαλοψυχία και για να μην μπούμε σε περιπέτειες έπαθαν οσφυαλγία από το σκύψιμο σε τούρκους, αλβανούς, γυφτοσκοπιανούς και βουλγάρους!!

Οι μεγάλοι αυτοί ειρηνοποιοί ποτέ δεν έβαλαν την ειρήνη σε κίνδυνο ζητώντας την αυτονομία Ίμβρου και Τενέδου που προέβλεπε η Συνθήκη της Λωζάνης, ούτε την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου που προέβλεπε το πρωτόκολλο της Κέρκυρας ούτε μπήκαν στο πειρασμό τον εκ του πονηρού (σατανά) να ζητήσουν την απελευθέρωση της Κύπρου σύμφωνα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Το όνομα της Μακεδονίας δώσανε οι άνθρωποι αλλά με προσδιορισμό γιατί είναι πατριώτες, στη Θράκη το Προξενείο ελεύθερο αφήσανε να τρομοκρατεί τους Έλληνες Πομάκους (Αγριάνες) για να μην προσβάλλουν τους φίλους και κουμπάρους τούρκους οι οποίοι μας αγαπούν τόσο πολύ που θέλουν να μας κάνουν επαρχία του κράτους τους!

Δεν υπάρχει λεπρός, ασθενής με AIDS, ληστής, βιαστής και κακοποιός που να μην βρίσκει φιλόξενη αγκαλιά στα μεγάλα αστικά κέντρα της Χώρας, η παιδεία έφτασε σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη που την πλαστογραφούμε όχι υπέρ (όπως κάνουν όλα τα άλλα κράτη) αλλά κατά του εαυτού μας γιατί εμείς άλλωστε είμαστε ανθρωπιστές!

Έκφυλοι και διεφθαρμένοι με δίχως πνευματική αλλά μόνον υλική υπόσταση έχοντες άνθρωποι είναι τα ινδάλματα της νεολαίας μας και έρχεται τώρα ο δαίμονας ο Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ να μας λένε για Παλαιολόγους, Μεγαλέξανδρους και Λεωνίδες!

Θέλουνε λέει ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα! Να χάσουμε δηλαδή την υπέροχη προστασία των αφεντικών των πολιτικάντηδων διεθνών καπιταλιστών και τραπεζιτών, να δουλεύουμε για να παράγουμε αγαθά, με κόπο δηλαδή ενώ οι σοφοί πολιτικάντηδες του κατεστημένου μας αφήνουν άνεργους για να μην κουραζόμαστε και προσπαθούν να εξασφαλίζουν τα αγαθά με πανάκριβες αγορές από το εξωτερικό, με δανεικά λεφτά και με υπέρογκο πάντοτε τόκο για να κερδοσκοπούν εις βάρος μας τα αφεντικά τους!

Όχι μόνο δεν συζητούν τις διεκδικήσεις των γειτόνων μας αλλά διεκδικούν τις αλύτρωτες Πατρίδες του Ελληνισμού Πόντο, Μικρασία, Βόρεια Ήπειρο, Κύπρο, Μοναστήρι και Κωνσταντινούπολη!

Για αλλοδαπούς ούτε συζήτηση! Όλους θέλουν να τους διώξουν! Πως θα γονιμοποιηθούμε τότε; Πως θα έχουμε πολυπολιτισμικότητα; Πάλι με ανοιχτά παράθυρα θα κοιμόμαστε δηλαδή; Μεγάλο πισωγύρισμα αυτό, για να μην πω ότι μάλλον δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Τζαμί με τους ΄θαυμάσιους μιναρέδες και τον Χότζα να ουρλιάζει: Αλλάχ, Αλλάχ, μεεμέτ ρεσούλ, ιλάχ!

Δικαίως έχει κυριεύσει ανείπωτος τρόμος τους πολιτικάντηδες κάθε αποχρώσεως γιατί ο σατανάς-Μιχαλολιάκος και οι συν αυτό δαίμονες είναι οι μόνοι που έχουν ιδεολογία και μάλιστα πιστεύουν σε αυτή! Φαντάζεστε με το έργο τους στη βουλή, στους δρόμους, τις πλατείες και την κοινωνία να αυξήσουν το ποσοστό τους και μια μέρα να κυβερνήσουν;

Θα πάρει ο διάολος-Μιχαλολιάκος πολλούς! Λαθροεποίκους-εγκληματίες, κλέφτες πολιτικούς, συκοφάντες-ψεύτο-δημοσιογράφους, κομμουνιστές καθηγητές που αντί για γράμματα διδάσκουν μισελληνισμό, ψέματα και αθεϊσμό στους μαθητές, ναι αθεϊσμό, είναι καλύτερος από το σατανισμό του Μιχαλολιάκου ο οποίος σας προειδοποιώ, μέχρι σε πόλεμο θα έφτανε για να μην πάρει τη σημαία το...κύμα!!!

Σκεφτείτε το και δείτε τι θα χάσουμε! Τους υπέροχους λάθρο, τους λατρευτούς πολιτικάντηδες, τους θαυμάσιους ψευτοκουλτουριάρηδες καθηγητάδες που βρίζουν τους προγόνους μας και πλαστογραφούν την ιστορία μας, θα χαλάσουν οι υπέροχες σχέσεις μας τους ευγενείς μογγόλους τούρκους, τους σκοπιανούς και τους αλβανούς!

Μα επιτέλους η Ιερά Σύνοδος τι κάνει; Γιατί δεν έχει αφορίσει ακόμα το Δαίμονα Μιχαλολιάκό; Τι περιμένει; Να μας πάρει όλους και να μας σηκώσει να γίνουμε όλοι Χρυσαυγίτες και να γίνουν όλα τα παραπάνω; Να ορίστε, εγώ τον συμπαθώ ήδη! Έγινα σατανιστής!

Γεώργιος Παπασημάκης
(κολασμένος)
papasimakis.blogspot.com

--------------------------------------------


51 σχόλια

  1. και δέν είσαι ο μόνος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω δημοσιευουμε δυο εγκυρες μελετες Παγκοσμιου φημης επιστημονων :

    ΜΕΛΕΤΗ Α
    1)Ποσα γραμαματα εχει το ονομα μιχαλολιακος ? 6+ 6 (δυο εξαρια
    2)ποτε γεννηθηκε ο μιχαλολιακος ? το 57,5+7=12 = 6 + 6
    οποτε εχουμε ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΞΑΡΙΑ

    ΜΕΙΟΝ : Ποτε μπηκε στη βουλη ? 6 του μηνος !!!
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ : εξι εξι εξι !!

    Τυχαιο ???
    Δε νομιζω ....

    Καθηγητης Παρλαπιπας(απο τη διαφημηση του 11888)

    Β ΜΕΛΕΤΗ

    Εξω ο Μιχαλολιακοοοςςς !!!! ΟΥΥΥ !!666 !!ουυυ !!

    ΛΟΥΚΑ
    ------------------------------
    Πιστευω οτι μετα απο αυτα τα ατρανταχτα σοιχεια θα σκεφτει πολυ ο ΕΛΛ Λαος τη σταση του στο μελλον .

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι κι εγώ κολασμένος τότε. Και τα παιδιά μου. Και όλοι οι Αληθινοί Έλληνες. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πω πω πω τι θα παθαιναμε με αυτον τον μιχαλολιακο!!!!!!!!ευτυχως υπαρχουν και οι αλλοι που ειναι καλοι ανθρωποι και μας σκεφτονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξηγήστε μου αυτό και μετά τα ξαναλέμε. Παι υπάρχουν σατανηστές στη Χρυσή Αυγή:
    http://pneymatiko.wordpress.com/2012/05/07/%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%87%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF/


    Tempus est Invictus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να δειτε που με την διασφημιση που αρχισαν να του κανουν μετεκλογικα θα δειτε που θα ανεβει και αλλο το ποσοστο εαν παμε σε αλλες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειστε ανεγκεφαλα ζωα αν πιστευετε αυτα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ένα ξέρω...ο κάθε πούστης φοβάται αυτόν που θα τον ξεσκεπάσει. Δεν είναι τυχαίο που όλος ο "πολιτισμένος" κόσμος τρέμει την χρυσή αυγή! Όσο για τον Σατανιστή τραγουδιστή, ρε αλήτες ψολοβρόντηδες, εσείς που το παίζεται δημοκράτες και ευρωπέη (!!!) εσείς δεν είστε που αδιαφορείτε πλήρως για τα παιδάκια σας και αυτά κλείνονται στα δωμάτιά τους ακούγοντας ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ? Εσείς δεν είστε που τα αφήνετε να κυκλοφορούν ντυμένοι σαν σατανιστές ή σαν έμο - χεμο...εντέλει για τον πούτ...σο??? Ο Τραγουδιστής δεν είναι όμως ο καραγκιόζης, εσείς είστε! Αυτός είναι μάγκας που εκμεταλλεύεται μια βιομηχανία που ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ την καλοπληρώνετε! Ο πολύς Ευρωπαϊκός Αέρας σας βάρεσε στον Εγκέφαλο...

    Ανοίξτε το μυαλό σας και δείτε καθαρά...η Χρυσή Αυγή καλά καλά δεν βγήκε και έδειξε το πρόσωπό της !!! Εγέρθητι ανόητοι δημοσιογράφοι που τόσα χρόνια βιάζεται την ενημέρωση με όποια βρωμιά θέλετε!!!


    Εγέρθητι...ήρθε η ώρα να ξεβολευτείτε!!!


    Άρα και εγώ είμαι σατανιστής....
    Δόξα τον Θεό...που με ξύπνησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: http://www.pro.com.gr/sites/default/files/imagecache/group1_500x375/germenis_0.jpg

    ΚΑΙ

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑ:
    ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ο "ΚΑΙΑΔΑΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Δήλωσε σε συνέντευξή του "συγκροτήματός" του: "Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και προσθέτει πιο κάτω: "Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο "καινούριος κόσμος" που θέλουν να αντικαταστήσει τον Χριστιανικό, είναι η λεγόμενη "νέα εποχή", η "εποχή του Αντιχρίστου"!...

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΞΗΓΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑ...
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
    ΨΓΦΙΣΤΕ Ή "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ Ή "ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΛΠ.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑ! ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποτε ξανα ψηφο στους απατεωνισκους

    Αν δεν καθαριζουν το κομμα τους καλυτερα να μη ν ξαναγυρεψουν την ψηφο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τους αλλους αλλοδαπους αυτους που μας κατακλεβουν στις στασεις στον ηλεκτρικο και στο μετρο και που ειναι απο τις χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης που καποιοι θαυμαζαν και θαυμαζουν καθως και των πρωην ανατολικων χωρων που επισης καποιοι θελανε να τους μοιασουμε και να μπουμε στον παραδεισο τους και που οπως δειχνουν τα στατιστικα ειναι σπεσιαλιστες σε ληστειες φονους κλοπες και διαρρηξεις ποιος θα μας σωσει.Μηπως ο σατανας ο Μιχαλολιακος γιατι απο τους αλλους του κατα φαντασιαν δημοκρατες και κατα την πραξην φασιστες και κλεφτες του κερατα που μας κυβερνουσαν τοσα χρονια χα΄ιρι και προκοπη δεν ειδαμε μονο για την παρτη τους ενδιαφεροντουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξώφυλλο του συγκροτήματος του βουλευτή Καιάδα: http://bit.ly/IJzgsm

    Δυστυχώς είναι σατανιστής. Θέλω να δω αν θα δεχτεί τον αγιασμό στην βουλή και, κυρίως, αν ο αρχιεπίσκοπος θα το τον προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξή του, όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενυσχύουν τη βάρβαρη και αντιανθρώπινη παρουσία του.
    Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση και η πληροφορία χωρίς κρίση και χωρίς ανήσυχη αμφισβητούμενη συμπερασματολογία. Αυτή η παιδεία που δεν εφησυχάζει ούτε δημιουργεί αυταρέσκεια στον σπουδάζοντα, αλλά πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και την ανασφάλεια.
    (απο κειμενο του Μανου Χατζιδακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. >Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία.<

    και ποια είναι η αντιβίωση για την καταπολέμηση της κτηνωδίας αυτών που βιάζουν, βασανίζουν και σκοτώνουν γριούλες, πριν τις ληστέψουν; Μήπως ο Χατζιδάκις είχε αφήσει και άλλα σημειωματάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ;
    ΟΙ 2000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ;
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ;
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ''στοχε'' σταματαω να σε διαβαζω!κριμα, ειστε αναξιοι συναχιστες του γιγαντα καψαλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ?ΣΑΤΑΝΙΚΟ?ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?ΛΕΤΕ? ΕΠΙΔΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΤΑΝ? ΑΛΛΟ ΤΙΠΤΑ ΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ ΛΥΣΑΞΑΝ ΡΕ ΜΠΕΙΚΑΜΕΣΤΗΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΕΦΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ?? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!! ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ. ΕΖΗΣΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ? ΜΑ... ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990, ΚΑΚΩΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980 (ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ). ΠΡΙΝ ΤΟ 1980 Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΦΗΜΗΣ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΔΚΤΑΤΟΡΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΧΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ! ΤΟ 1990 ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και δεν μου λες μεγαλε ? κακος ο παπαδοπουλος για να συμφωνησουμε!! τι εχεις να πεις για τους αλλους που εκτος απο κακοι ειναι και προδοτες? και αν οπαπαδοπουλος πεθανε στη φυλακη αυτοι εδω τι πρεπει να παθουν?{με τα ιδια μετρα να μετρας}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά η λογική οτι επειδή ο Μιχαλολιάκος ήταν ευνοούμενος του Παπαδόπουλου, άρα είναι το ίδιο με αυτόν είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άκυρη.

    Με την ίδια λογική, το ΚΚΕ θα φερθεί όπως ακριβώς και ο Στάλιν. Ε ?

    Ρε πάτε να κοιταχθείτε σε κανα γιατρό θύματα που μου ψηφίζετε όλα αυτά τα χρόνια ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. afou den kanei kati o stratos , tote pshfo sto mixaloliako kai as ksanaginoun ekloges alles 1000 fores..(sugnwmh gia ta greeklish , alla eimai apo ps3 kai dn exei ellhnika).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κ οποιος ακουει gothic κ black metal ειναι σατανιστης. Κ εγω που εχω στο δωματιο μου αφησες του Marilyn Manson των cradle of filth κ πολλων αλλων κ εχω κανει κ φωνητικα σε παρομοιο συγκροτημα ειμαι σατανιστρια γι αυτο κ ψηφισα Χ.Α.... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ισως να εχεις δικιο για την χουντα του Παπαδοπουλου....Ειχε καλα ειχε και κακα....εγω σαν παιδι θυμαμαι καποια πραματα...η χουντα κυνηγουσε κουμμουνιστες εκανε την Γιαρο και την Λερο(ο γερος Παπανδρεου ηταν αυτος που τις ξεκινησε και η χουντα της συνεχισε) δεν ειχαμε ελευθερια(μηπως τωρα εχουμε????)κυνηγουσε τους αντιφρονουντες και τωρα γινεται το ιδιο κι οχι μονο....ολοκληρο τον λαο....τοτε ειχαμε αναπτυξη τωρα φτωχεια και κακο...τοτε ειχαμε δυνατη δραχμη τωρα ενα νομισμα που ....μας εκανε υποδουλους στη Ευρωπη......τοτε σε δυο χρονια θα ειχαμε ξοφλησει το δανειο μας με την αναπτυξη που ειχαμε.....αν δεν τον ριχνανε οι σωτηρες του λαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. και συνεχιζω...ολοι οι πραξικοματιες πεθανανε με τρυπιο παντελονι κ ο Παπαδοπουλος φτωχος στη φυλακη...βγαλαμε τα πετρελαια και καναμε γεωτρησεις σε ολη γενικα την Ελλαδα ενω τα λαμογια μεχρι πριν μερικα χρονακια που αναφεραμε για το πετρελαιο και ολον το πλουτο που εχουμε στην γη μας μας αγνοουσαν και μας λεγανε οτι ονειρευομαστε και τωρα ψαχνουν προστατες να τους τα βγαλουν φυσικα με το αζημιωτο...τοτε κυκλοφορουσες μονη(παρολο που ημουν παιδι...και δεν κινδυνευα οτι ωρα και να ημουν εξω ενω σημερα φοβαμαι μεσα στο ιδιο μου το σπιτι...)οπου και να βρισκομουνα ακουγα μονο Ελληνικα......ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ......AKOMH KAI ME TON ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ...Ας ειναι και ακραιοι ειδα και η πολυ ελευθερια που μας εφερε...να την βρασω ...ειμαστε λευθεροι μονο στα λογια οχι στις πραξεις.....και να σας πω ενα μυστικο??? Ο πατερας μου ευελπιστουσε πως οταν φυγει η Χουντα θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια...Αχ πατερουλη μου που εισαι να δεις πως σε λιγο ουτε με τα χερια δεν θα μπορουμε να τρωμε....τους ΜΙΣΩ γιατι μας κανανε να σκεφτομαστε κια πολλοι αλλοι πως τελικα η χουντα ηταν καλυτερη...δεν φταιμε εμεις αυτοι που μας φερανε σ'αυτο το σημειο ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΤΑΚΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΙ Η ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΤΗΙΚΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΟΥ
    ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑϊ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό που πειράζει εμένα, είναι οι ανορθογραφίες σου και η εν γένει κακογραφία. Πάνε να μάθεις ελληνικά πρώτα και μετά ξαναγράφεις εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ ΑRKADA

    Αν είσαι κολασμένη, μπορούμε να τα βρούμε εμείς οι δυο, διότι εγώ είμαι εντελώς ακόλαστος :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτο που σε πειραζει ειναι εσενα δεν ειναι οτι ειμαι ανορθογραφος αλλα το οτι δε λετε ολη την αληθεια και οσο για τα λαθοι μου δεν μπορω να κανω αλλιος λογο δυσλεξιας αν ξερεις τι ειναι αυτο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. scream87 14/5/12 5:42 μμ

    Δεν θα σου απαντήσω ως προς την αλήθεια, διότι δεν ξέρω ούτε σε ποιον απευθύνθηκες, ούτε τι θέλεις να πεις.

    Η δυσλεξία μπορεί να σε εμποδίζει στο γράψιμο, όχι όμως και στην κατανόηση. Πιστεύω να ξέρεις ότι πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων και ο Leonardo Da Vinci, ήσαν δυσλεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οποιός πολιτικός είναι υπέρ του ευρώ δεν είναι πάρα ένας άπατρης και χαμένος άνθρωπος.Απο τους προδότες της πατρίδας μας,και όσοι μιλάνε για αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου (μια άλλη ονομασία για την ψήφο ενός δεύτερου μνημονίου)είναι επίσης προδότες.Όσοι έχουν την υποστήριξη των ΜΜΕ είναι αναμφίβολα παιδιά του κεφαλαίου,με εξαίρεση το ΚΚΕ.Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του συστήματος.Στην δύση του δικοματισμού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ το κεφάλαιο έχει εφεδρεία το ΣΥΡΙΖΑ και τον ΚΟΥΒΕΛΗ.Ο Καμμένος ήταν απο τους λίγους που κατέγγειλαν τον εξολοθρευτή Γ.Παπανδρέου την ώρα που έκανε τις αλητείες του σαν καλό όργανο του κεφαλαίου με την βοήθεια του Παπακωσταντίνου ο οποίος έξανεμίστηκε.
    Αλλά το απρόβλεπτό γεγονός των τελευτάιων εκλογών ήταν το ποσοστό της ΧΑ,η οποία δεν έλεγχεται απο το κεφάλαιο.Ο ηγέτης της,Ν.Μιχαλολιάκος είναι απο τους λίγους πατριώτες στην βουλή.Όσοι πολίτες μιλάνε για φασισμό και ναζισμό (αν είναι δυνατόν!) τρέφουν αυτάπατες για την σημερινή κατάσταση και την ουσία της "δημοκρατίας" που έχουμε.Η Ελλάδα σαν οικονομία έχει θετικό δέκτη αν αφαιρεθούν απο τον προυπολογισμό οι τόκοι των τοκογλύφων που μας πίνουν το αίμα.Και τώρα η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ και ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ θέλουν να διαπραγματευτούν με αυτούς που μας καταστρέφουν.Για να καταλάβουμε ποιοί έιναι οι προδότες.Καταλάβετε επιτέλους οτι τα ΜΜΕ είναι όργανα του συστήματος.Οποιόν προωθούν είναι προδότης.Ο Ν.Μιχαλολιάκος ήτω κομμάντο των ειδικών δυνάμεων της πατρίδως και έστειλε στρατό στην σφαγή της Σρεμπρένιτσα,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!!.Αυτό σημαίνει πατριωτισμός.Ψάξτε το βιογραφικό του,και διαβάστε."Η Χρυσή Αυγή άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστή το 1993, στη διάρκεια των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία. Το 1994 μέλη της οργάνωσης πολεμούν ως εθελοντές στο πλευρό των Σέρβων της Βοσνίας, ενώ ορισμένοι από αυτούς λέγεται ότι έλαβαν μέρος στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 14/5/12 7:42 μμ

    Το μνημόνιο είναι όπως το ευρώ. Δεν έπρεπε να είχαμε μπει από την αρχή. Άπαξ και μπήκαμε, είναι δύσκολο να βγούμε. Ας πούμε ότι αρνούμαστε το μνημόνιο:

    α) Παραβλέπω τις υποθήκες που έχουμε βάλει και που κανείς δεν τις ξέρει ακριβώς, επειδή δεν μας τις λένε.

    β) Οι δανειστές μας κόβουν τα δανεικά. Και τώρα εσύ, ο πατριώτης-αντιμνημονιακός, πες μου:

    1) Πού θα βρεις χρήματα για μισθούς, συντάξεις, εισαγωγές παντός είδους (η Ελλάδα δεν παράγει σχεδόν τίποτε πια). Χωρίς πετρέλαιο, δεν κινείται τίποτε. Ούτε καν ρεύμα δεν θα έχεις.

    2) Τι θα επακολουθήσει αμέσως την πρώτη ημέρα που δεν θα υπάρχει ψωμί και οι όποιες αποταμιεύσεις σου στην τράπεζα θα έχουν εξανεμισθεί;

    3) Πώς θα βγεις από το μνημόνιο, το ευρώ και την ΕΕ (διότι αν βγεις από το ευρώ, πρέπει να βγεις και από την ΕΕ, βάσει της Συνθήκης της Λισσαβώνας, άρθρο 50) ειρηνικά, χωρίς να γίνει η χώρα ζούγκλα και μάλιστα με 4.000.000 λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της;

    Μπορείς να δώσεις κάποια απάντηση στα παραπάνω; Διότι τα λόγια των πολιτικάντηδων είναι εύκολα και ανεύθυνα. Εσύ μπορείς να απαντήσεις υπεύθυνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένα μέρος του Άγιου Όρους στηρίζει Χρυσή Αυγή και ένα άλλο Καμένο πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Χρυσή Αυγή θα λάμψει αν γίνουν ξανά εκλογές. Θα πάρει με το μέρος της, μεγαλύτερο ποσοστό από Ένοπλες Δυνάμεις και Αστυνομία που τόσα χρόνια έχουν ευνουχίστει από κάθε πολητικάντη. Μπορεί και από Εκκλησία να πάρει μεγάλο ποσοστό. Μακάρι να πάρει στις επόμενες εκλογές το 15% που είναι το ποσοστό των ακροδεξιών στην Ελλάδα. Αρκει να ξυπνήσουν όλοι έγκαιρα. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε τα λαμόγια να μπούνε στην φυλακή και να σαπίσουν εκεί μέσα μία και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ 14/5/12 7:42 μμ

    Απορία ψάλτου, βηξ. Εύκολα τα λόγια, αλλά η πράξη διαφέρει.

    @ 15/5/12 5:43 μμ

    Καλά κι άγια αυτά, φίλε μου, αλλά το θα γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ; Οι ψηφοφόροι του δεν είναι αυτοί που θα ψηφίσουν ΧΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία δυναμική την στιγμή αυτή, που μπορεί να αποβεί ολέθρια για την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΛΑΟ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... STOP..ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ........................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΛΑΙΑΛΑΠΑ. ΟΣΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ.
    Η ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. sta arxidia mas an exis zisi epoxi diktatorias malaka.. ti sou ekane o papadopoulos esena re malaka; se viase; se pire apo ton kolo;dromi pou eftiakse o papadopoulos iparxoun akoma kai einai kaliteri apo tous simerinous malaka.. kseris giati; giati itan patriotis malaka.. ala exete ksesikothi ola ta poustrakia tora fovaste min ligostepsoun i poutses gia ton kolo sas.. vlepis to sovaro kai to igies egine fasismos tora den sas aresi i sovarotita thelete strigeles sto kefali kai donites sto kolo.. katakathia pou pigate mprosta ligi petsa reeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. oti exoume tora tourkous - voulivtes den tromazze kanena??? ego omos anisixisa poli....kalitera oi nazoi mas anti oi tourkoi k alvanoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολύ ωραίο και τεκμηριωμένο κείμενο!Λοιπόν κι εγώ θα ψηφίσω αυτόν το σατανιστή μπας και διώξει τους αληθινούς σατανάδες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. κι εγω επισης εζησα τη χουντα σε ολη τη διαρκεια της και θυμαμαι το ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ σε καθε τομεα σε ολο του το μεγαλειο,το μονο που μπορω να προσαψω σ'εκεινο το καθεστος ειναι το οτι αφησε ημιτελες το προγραμμα απαλλαγης του εθνους απο τους εχθρους του, τους φορτωσε στα καραβια για τα ξερονησια κι αντι να τα βυθισει αυτανδρα τους αφησε να συνεχισουν με μεγαλυτερη ορμη το καταστροφικο τους σχεδιο και να σημερα τα αποτελεσματα.για τη Χ.Α.ειχα τις επιφυλαξεις μου και δεν τους ψηφισα προχθες αλλα εαν αληθευει οτι ο γ.γ. ελαβε το χρισμα απο των αειμνηστο γεωργιο παπαδοπουλο τοτε υπαρχουν ακομα ελπιδες. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να...ξεβρωμισει ο τοπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. eidame ta koustoumarismena upodigmata ton xamilovlepouswn ''xristianwn'' politikon sas pou mas ferane tosa xronia .. Ellines min masate !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. πολύ καλό το μπλογκ. εύγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καλα .. κοιταξτε την ιδρυτικη της χρυσης αυγης στα τελη του 1800 .. ας διαλεγαν αλλο ονομα.. μπαντα φταχνεις και τα προσεχεις αυτα...
    οσο το ασυμβιβαστο των αντιφατικων εννοιων αρχαιοελληνικο πνευμα-χριστιανισμος, αυτοι καταφεραν και το παντρεψανε .. και το πιστευουν ?? μπα .. ουτε οι ιδιοι δεν νομιζω αλλα προκειμενου να βρουν παραπανω ζωα να τους ψηφισουν το κανανε κι αυτο (καλα δε θα ναι οι πρωτοι αμορφοτοι που καταληγουν με βουλευτικη συνταξη, ας ειναι οι τελευταιοι ομως).. το ο,τι εν μερη η εξαφανιση - παραποιηση της αρχαιας ελλαδας προκληθηκε απο τον χριστιανισμο δεν το ξερατε ?? ας διαβαζετε και τιποτε αλλο περα απο λαιφσταιλ περιοδικα και μεσα προπαγανδας.. και απο πραξεις ? τπτ .. βαρατε αδυναμους .. αν τους εβλεπα να τα βαζουν με αυτους που μας φεραν εδω, ισως να στηριζα αλλα .. για καναν πεινασμενο , καμια γυναικα (ναι ρε εστω και λεσβια, ιδια μυικη μαζα εχει?) τπτ .. καραγκοζηλικια μεχρι τελικης πτωσεως και οσο ασχολουμαστε με τις μαλακιες που κανουν, οι αλλοι πουλανε... ρε .. δε θα σας μεινει πατριδα να υπερασπιστειτε ρεεεεεεεεε.. θα σας την παρει η τραπεζα ζωα !!!
    ισως καποιοι νιωθετε ενοχες που μπορει να ψηφισατε κλεφτες στο παρελθον .. ετσι δεν διορθωνετε τιποτα... ισα ισα , καταναλωνετε τις δυναμεις σας πολεμοντας αλλους εχθρους της παγκοσμιας ολιγαρχιας .. βρειτε εναν τιμιο λογικο να στηριξετε και ασ'τε τους ψυχοπαθεις ησυχους.. και γρηγορα γτ χανομαστε .. το παιχνιδι τους παιζει ο κυρ νικολακης ... αυτη η χωρα εχει γεννησει μεγαλα πνευματα και ειναι λογικο γιατι η τοποθεσια της ειναι ενας παραδεισος που εμπνεει και γι αυτο την θελουν ολοι... μελετηστε αν μπορειτε τον καστοριαδη και τον λιαντινη για παραδειγμα και μετα πειτε καποια αποψη..


    ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ !!!!!

    να τι λεγαν οι αρχαιοι για κατι τετοιους ...

    "καλοτυχος σταθηκε ο δημος των αθηναιων με αυτη την κριση των νομοθετων.
    αν καποιος επαναστατησει εναντια στον δημο, με την προθεση να επιβαλλει τυρρανικο πολιτευμα και να καταλυσει τον δημο και τη δημοκρατια των αθηναιων, εκεινος που θα τον σκοτωσει να τιμαται ως προσωπο ιερον.
    κι ακομη, αν εχει καταλυθει ο δημος και η δημοκρατια των αθηναιων, να μην επιτρεπεται στους βουλευτες να ανεβαινουν στον αρειο παγο, κι ουτε να συνεδριαζουν κι ουτε να αποφασιζουν το ο,τιδηποτε.
    και σε περιπτωση που ο δημος και η δημοκρατια εχουν καταλυθει, αν καποιος απο τους βουλευτες ανεβει στον αρειο παγο για να παραστει τη συνεδριαση , ή να λαβει καποια αποφαση, και ο ιδιος και η οικογενεια του να ατιμαζονται, η περιουσια του να δημευεται και το δεκατο να προσφερεται στη θεα.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Re ksupnuste.....an sunexisoume etsi tha ginoume oloi ta skulakia tou satana....h ellada einai mono mia kai den tha afhsoume ton kathe malaka na bainei sthn voulh kai na mas poulaei paramithia..eimaste xristianoi kai oxi satanistes...den prepei na koroidevomaste me tis malakies pou mas poulane...oloi sas eiste malakes....uperaspusteite tin xwra pou megalwsate...an einai na katastrafoume tha katastrafoume me kapoia timh kai oxi koroida....reeee aftoi gelane me ta moutra mas...gamhsan to sumpan kai twra erxontai na gamhsoun kai emas...opote valte mualo prin einai polu arga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΩ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΔΕ 50% ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΩΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ....Π.Χ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΛΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ,ΝΔ,ΚΚΕ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΟΠΩΙΔΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΡΓΩΛΑΒΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΩΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΘΕΛΕΙ 2.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΕΝΩΝ...ΟΠΩΤΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΕΔΟΙ,ΜΙΑΖΜΑΤΑ...ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 1 ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΜΑΣ....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΑΣΙΟΥΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ...ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πατε καλα νομιζεται οτι αυτο ειναι το θεμα η οτι μας πετουν σαν μπαλακια ποτε εδω κ ποτε εκει ο καθενας στους παιζει το δικο του ρολο της ομης κ χιδαιας προπαγανδας απο ακρα δεξια ως αναρχια κ εσεις απλα ρουφατε τα παραμιθια τους που γεμιζουν τα παιδια μας μισος δεν ανηκο σε κανεναν κ πουθενα σιχαινομαι τα λουρια γιαφτο δεν μπορω να γινω κοματοσκυλο κ επιδει μαλακιες λεγονται οντος σιγουρα δεν ειναι ο σατανας τοτε θα μπορουσα να σας δικαιολογησω κ να πω οτι σας μαγεψε τωρα τι να πω απλα παλι τα ιδια κ χειροτερα βια βια βια απολουσας του (πολητικοποιημενος) επαναστατες κοιμαστε τοσο βαθεια που διστηχως θα ξυπνησεται πολυ αργα καταναλωνεσται σε υβρης ειρωνιες πορειες κ οτι αλη μαλακια σας πλασαρουν ακομα κ αυτο που πιστευεται σας το πλασαραν οι ιδιοι προδωτες που βριζεται αλα εισται τοσο πορωμενοι κ εχεται τοσο αναγκη εναν σοτηρα μεσια που οτι κ αν πω δν θα το καταλαβεται το θεατρο τους χρειαζεται θεατες κ εσεις πουλατε την ψυχη σας για να βγαλεται εισιτηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν είναι δυνατόν να διαβάζω τέτοια πράγματα. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Από την πολιτική στον θρησκευτικό εκφοβισμό. Για σοβαρευτείτε λιγάκι. Δεν κάνει κακό. Προσθέστε τα ονόματα των φίλων σας και θα βρειτε πολλα τέτοια. Ντροπή πια! Έτσι ποτέ δεν θα πάμε μπροστά. Κάθε αρχηγό τον βγαζετε 666. Αλλά μόνο αυτούς που δεν σας αρεσουν. Για ψάξτε κι αλλους. Και δεν λεω για την μπουρδα του 666. Μας φλομώσατε μπούρδες, μπαμπούλες και παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.