Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ... ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ... ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ

"Κωνσταντινούπολη : Μετά από την Γιορτή Αθλητισμού και Νεολαίας της 19ης Μαΐου, ρετουσάρισμα έγινε και στους εορτασμούς για την άλωσ...


"Κωνσταντινούπολη : Μετά από την Γιορτή Αθλητισμού και Νεολαίας της 19ης Μαΐου, ρετουσάρισμα έγινε και στους εορτασμούς για την άλωση της Κωνσταντινούπολης της 29ης Μαΐου. Πλέον στο πρόγραμμα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης δεν θα υπάρχουν εικόνες κατάληψης τειχών και του περάσματος πλοίων από την ξηρά.

Τα προηγούμενα χρόνια, στην τελετή στην πύλη Βελιγραδίου, γενίτσαροι έκαναν επίθεση στα τείχη. Γκρεμίζονταν η ειδικά κτισμένη για αυτό πύλη, ενώ την ίδια στιγμή γινόταν βολή πυροβολικού, και συνοδεία του εμβατηρίου Cenk κάρφωναν την σημαία στα τείχη. Αργότερα γινόταν αναπαράσταση της εισόδου στην πόλη του σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή, του δάσκαλου του Ακσεμετίν και από των στρατιωτών τους. Επίσης γινόταν αναπαράσταση του περάσματος των πλοίων από την ξηρά.
Πορεία Άλωσης


Φέτος αυτές οι εικόνες δεν θα υπάρχουν. Το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την νομαρχία Κωνσταντινούπολης θα αρχίσει από τον τάφο του σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή. Στην αυλή του τζαμιού του Πορθητή θα μοιραστεί στον κόσμο χαλβάς και σερμπέτι. Επίσης πομπή αποτελούμενη από ομάδα οθωμανικής στρατιωτικής μουσικής και από γενίτσαρους θα πραγματοποιήσει ¨ πορεία Άλωσης¨ από την πλατεία Βαγιαζήτ έως το μουσείο Αγίας Σοφίας Εφ. Ραντικάλ 24-5-2012"

----------------------------------

5 σχόλια

  1. i teleftea giorti tous tha einai meta tha pernai elliniki seimaia me gwrti tin apelftherwsis tis polis antee theee perimenoume to sima sou na mpoume mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ειμουν ευχαριστημενος αν την Πολη την ειχε καταλαβει λαος πχ Ινδοι .Θα ξεραμε με ποιους εχουμε να κανουμε .

    Η Πολη ομως εχει καταληφθει απο ιδεολογημα ,λαο-μαιμου που θελει να παρουσιαζεται σαν κανονικος λαος παγκοσμιως αλλα αποτελειται απο βιαιως εκ"τουρκισμενα" τμηματα αλλων πραγματικων λαων .

    Οι τυποι που πανυγηριζουν ειναι και Ελληνες(και Αρμενιοι και Κουρδοι κλπ) ,απλα δεν το ξερουν γιατι η αληθεια αυτη ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΥΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ τΟΥΡΚΙΑ !!!!

    ΟΙ τΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ,ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ συμμορια σε στυλ παγκοσμιας Μαφιας οπου η εντασεσαι (γινεσαι τουρκος ) η σε καθαριζουν ...

    Εμεις τα τελευταια 1000 χρονια ο διαολος ηθελε να το γνωρισουμε καλυτερα απο ολους τους λαους της Γης

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ.

    Τοτε θα απελευθερωθει η ΠΟΛΗ . Οι αλαλαγμοι τους θα τους βγουν ξινοι συντομα .

    Οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ (10-15 το πολυ) πουλμαν και πισω στα μογγολικα υψηπεδα ,θα ψαρευουν πεστροφες στον Αλται(ποταμο της μογγολιας) και δεν θα μας ξανααπασχολησουν ΠΟΤΕ

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι έτσι Μογγόλοι!!!! Να το "γιορτάζετε" για να δείχνετε σε όλο τον κόσμο το τι κλέψατε και ότι δικό σας είναι ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! "Γιορτάστε" τις σφαγές τους βιασμούς και τις λεηλασίες καθώς και την "συνεργασία" σας με τον τουρκόπαπα που περιδιάβαινε τους δρόμους της βασιλεύουσας υποσκάπτοντας το ηθικό κατοίκων και πολεμιστών με το προδοτικό "είναι θέλημα θεού (ποιανού θεού άραγε) η Πόλη να τουρκέψει". Έτσι να το γιορτάζετε κάθε χρόνο για να κρατάτε ζωντανή την μνήμη της αρπαγής σας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AKOMA DEN MPORESANE NA DIOKSOYN TOYS BYZANTINOYS APO THN POLH?????? TOSOYS AIONES TOYS POLEMANE.//????BLAKESTHN BIA THN KANANE TEXNH YPARXOYN OMOS KAI PIO BIAIOI KAI PIO HSHIROI APO AYTOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαός μαϊμού: Κυβερνάται από πρόεδρο της ίδιας φυλής που φροντίζει για το καλό της σκατοπατρίδας του.
    Λαός απόγονος μεγάλων μορφών σε όλα τα επίπεδα: Κυβερνάται από δοσίλογους οι οποίοι έχουν πάνω τους έναν τύπο ο οποίος έχει ίδια φάτσα με έναν παλιότερο τύπο ο οποίος ξέκανε καμμιά σαρανταριά εκατομμύρια ανθρώπους.
    Ζήτω ο σκατοανάπηρος και τα που.τρόνια που τρέχουν για ψώνια στις αγορές της τουρκιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.