Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΦΩΣ "ΜΥΣΤΙΚΟΙ" ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Λογαριασμούς στην γαλλική τράπεζα Credit Lyonnais, μέσω των οποίων διακινούνταν χρηματικά ποσά ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ διατηρούσε ...


Λογαριασμούς στην γαλλική τράπεζα Credit Lyonnais, μέσω των οποίων διακινούνταν χρηματικά ποσά ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ διατηρούσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα της υπόθεσης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του «Το Βήμα», τα στοιχεία για τους «μυστικούς» λογαριασμούς του Ακη Τσοχατζόπουλου στην Credit Lyonnais, αποκαλύφτηκαν από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ στο πολιτικό γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Κομνά Τράκα. Σύμφωνα με διαβιβαστικό έγγραφο που συνέταξε η ΕΛ.ΑΣ στο ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν στοιχεία για λογαριασμούς της κυρίας Βίκυς Σταμάτη και του κ. Νίκου Ζήγρα στην ελβετική τράπεζα UBS αλλά και σε άλλες αυστριακές και γερμανικές τράπεζες.

Στους λογαριασμούς αυτούς φέρεται να διακινούνται -την δεκαετία 2000-2010- χρηματικά ποσά της τάξης περίπου των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Οπως αναφέρουν οι δικαστικοί λειτουργοί πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα της δικαστικής έρευνας αφού καταδεικνύουν ότι ο πρώην υπουργός ήταν κάτοχος τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό όπου χειριζόταν τεράστια χρηματικά ποσά.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δικαστικοί λειτουργοί μελετούν τη λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορουμένους στον Κορυδαλλό ενώ υπάρχει και η σκέψη για διεξαγωγή δίκης εξπρές για την υπόθεση, το ερχόμενο φθινόπωρο. Εν τω μεταξύ, νέα εντυπωσιακά στοιχεία φαίνεται να ανακύπτουν από τις δύο καταθέσεις που έχει δώσει η οδοντίατρος κυρία Σώνα Λεοντοπούλου πρώην σύζυγος του ξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα. Σύμφωνα με αυτές ο κ. Ζήγρας - ο οποίος δεν έχει καμία πολιτική ιδιότητα - φέρεται να είχε συναντήσεις, με άγνωστο περιεχόμενο, με δύο υπουργούς της Κύπρου και της Αυστρίας αλλά και με έναν ιδιαίτερα γνωστό έμπορο όπλων ο οποίος είχε απασχολήσει την δεκαετία του '90 τα ΜΜΕ για ύποπτες δοσοληψίες.. newsbeast.gr


-------------------------

2 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!

    Παρακαλω διαβαστε τι σκεφτηκα!


    ΤΟΝ ΑΚΗ ο Αντρεας τον ειχε παντα για τον πιστο και ηλιθιο συνεργατη .
    Που θα εδινε την διαχειριση κονδυλιων απο ΗΠΑ ΣΙΑ ΑΡΑΦΑΤ κλπ κλπ που εισεπρατε(και μιλαμε για ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ), οσο καταλαβενε οτι πλησιαζε το τελος????

    Στην Μαργαριτα ???
    οχι-εξαλλου ειχαν χωρισει...

    Στα παιδια του ??
    οχι-Αυτα τα ειχε γραμμενα στα αρχ..δια του τετοιοι μαλ..κες που ηταν-δικιο ειχε... (αντε τωρα να βρει ο ΓΑΠ λεφτα και να μην τα εξαφανισει..)

    Στη Λιανη ??
    ουτε δω,να μην προλαβει καλα καλα να υπογραψει και να τα βουτηξει ο ξαδελφος και οι παρατρεχαμενοι την ιδια στιγμη ??

    Στους "συντροφους"του κομματος ???
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ , αυτοι περιμεναν σαν πεινασμενοι λυκοι(Σημιτης,Αρσενης) να πεθανει...

    Ο ΜΟΝΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΚΗΣ !!!!!!!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ !!!

    Βεβαια μετα τον θανατο του Αντρεα , οι παραπανω τυποι (μαργαριτα,παιδια,λιανη,συντροφοι) σιγουρα προσεγγισαν τον ΑΚΗ .

    Φανταζεστε τι τους εδωσε ... Μαλακας ηταν??
    ΚΑι σε βιντεο να μου το εδειχναν να τους ελεγε:
    "Τωρα φιλοι μου που πεθανε ο Ανδρεας, αφησε και κατι χρηματα , σας ανηκουν παρτε τα..."
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!

    ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ !!!

    Στις επομενες κυβερνησεις ηταν υπουργος εικονικα για την ενοτητα του κομματος (εκανε βεβαια τις λοβιτουρες του -αυτες που ψαχνουν σημερα και τον μπαγλαρωσαν)

    Απομακρυνθηκε ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΣΙΜΗΣΕ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!!!!!

    -----------------
    Αν λεω μαλ...κιες συγχωρεστε με,αν ξερετε κατι περισσοτερο πειτε!
    ----------
    Αν ομως ισχυουν αυτα που εγραψα τοτε ο ΑΚΗΣ ,ο κουτος και πιστος βοηθος του Αντρεα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΚΡΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!



    μπιλυ

    ΥΓ
    Να παρει το κοπιραιτ της ιστοριας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να το πουλησει για ταινια στο χολυγουντ .
    Θα ειναι η καλυτερη Αστυνομικη ταινια που γυριστηκε ποτε , θα ξεχρεωσουμε απο τα εισητηρια και μονο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραπάνω φίλε. Στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ο μόνος που συνάντησε τον Αμπου Νιντάλ ήταν ο Άκης, μιας και μιλάμε για σκοτεινά πρόσωπα. Τώρα για τους λογαριασμούς Αντρέα, Ακη να ψάξουν και στην Atlantik bank.
    Σημ. Ο Αμπού Νιντάλ ήταν ο αντίστοιχος Μπιν Λάντεν της τότε εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.